košin Odesláno Listopad 18, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2012 Letos jsem si kvůli práci musel sehnat auto a volba byla jasná, našel jsem tuhle tmavě modrou Octu na pěkných kolech, na tacháči měla 276 tisíc, málo škrábanců a moc zachovalý interiér, chodili jsme kolem toho s tatíkem dlouho dobu a nakonec jsem se rozhodl, že si ji koupím. Auto má 4x okna v elektrice, central na DO, klimu, vyhřívané sedačky. Zatím jsem na ní neměl moc času, akorát jsem v interiéru nabarvil plast kolem světel a madlo ve dveřích které byly škaredé od slunka. Plánované úpravy: audio, nový volant a řadičku, trošku poladit interiér,...časem nejspíš facelift předku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 18, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2012 Vítej, octule vypadá na ty kilometry moc pěkně a kolečka jsou taky pěkný . Plánované úpravy schvaluji a když budeš dělat facelift předku, tak určitě udělej i zadek, ať je to celistvý ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 18, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2012 jj... vypadá pěkně a zachovale. Jen já osobně bych jako první dal Face zadní světla... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marena tdi Odesláno Listopad 19, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 A krajanek Face vyjde dneska na par kacek a jak koukam tak to mas AGR motor.to mas na vecne casy.jezdeni bez starosti.tak at slouzi . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Listopad 19, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 Moc pěkná oktávka, hlavně ta barva! At´ se ti na foru líbí stejně jako mě! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 19, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 Mara: Podle čeho jsi poznal AGR? Já bych podle váhy řekl že ALH... Ale ty jsi odborník, proto mě to zajímá ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Listopad 19, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 Ahoj, ať se ti s octou jen daří. Jak vidím, tak je akorát pěkně zajetá :) Spooky1: Bych taky možná řekl, že je to AGR...pokud vidím dobře, tak jde na fotce vidět starej ventil n75 pro obtokový turba, ale nejsem si jist , ať se k tomu raději vyjádří Marena, ten do toho určo líp vidí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 19, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 Je to možné, proto se ptám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Na face se vykšli. Kup čirá světla s blinkrama a bílé H4. Dnes to každej předělává a přitom jsou první Oct. tak pěkný. Zadní světla dej z nový, protože jsou líp vidět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 tak tak ventil na obtokove turbo a i rok výroby ALH davaly až od8/2000 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Výtej pěkná zachovalá babička , tak ať slouží co nejdéle z úpravami je to jen a jen na tobě jak se rozhodneš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Lupino: Diky pane!Ten rok jsem si myslel,ale ten ventil me vubec nenapadl...Ja hlavne myslel ze AGR melo vahu Pierburg bo jak se to pise... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 díky všem, jsem rád, že se líbí, na fotkách to nejde vidět, ale kapota a levý přední blatník jsou oprskané od kamínků, tak jak budu dělat face předek, tak je chci nechat přestříkat...zadek chci dělat taky, to je jasné,..ale všecno to záleží na času a penězích,.. peníze by i byly, ale čas ne, jezdím balíky, takže dřív jak v 6-7 se domů nedostanu..ale však se říká pomalu, ale jistě,..teď chci hlavně udělat audio a ten servis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 ták dneska byla Octa u známého v servisu a říkal, že jsem dobře koupil, jediné co říkal, tak že mi vyčistí startér a ať si seženu kryt pod motor, tak mám radost, že zatím nebudu muset moc investovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radeček Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Pěkná octa at slouží :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Potěším, ale peníze na investici si nech dycky ;) ono startéry, altíky apod nejsou nesmrtelné :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 to je jasné,.. nejsem typ který utratí všechny prachy a 14 dnů před výplatou nemá ani na svačinu do práce :D jinak objednána kožená řadící páka, snad mi ji pošlou :D a aktuálně 4,6 spotřeba za 1450km podle palubáku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 29, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 Pěkná okta pane Jak píše Lumen vys.... bych se na face,dal bych přední čirá světla z Laurinky k tomu blinkry a hotovo ;) ááále co ti do toho kecam co :D :D přeji mnoho šťastných km bez nehod a ať ti okta slouží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 v neděli jsem konečně vyměnil řadičku výsledek: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2012 zdravím dneska jsem měnil žhavičky a když jsem nastartoval slyšel jsem takové lehké chrastění, tak jsem zkoušel odkud by to šlo a když jsem potlačil do napínáku řemen tak to přestalo, poradíte co s tím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 vyměnit za novy nebo nechat vysoustružit novy futra do toho napínáku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 už jsem nevydržel pohled na tu špínu, tak jsem vzal kýbl, houbu, šampon a makal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2012 včera jsem koupil, dneska montoval.. na bagu byla nálepka 2009, vevnitř vypadat trošku odlišně než co jsem našel airbagy na octávky, riskl jsem a začal jsem sundávat těch 6 šroubů, sundal plíšky držící přes kraj plast, poté jsem stlačením plestu proti plechu vycvakl boky a pytel byl venku bez problému, logo bylo nanýtované, takže odvrtat a sundat, nové přilepím (doufám že mi někdy nevletí do xichtu...) největší strach jsem měl z toho, abych volant nasadil správně, ale s tatíkem jsme měli docela dobrou metodu, volant jsem povytočili kousek do strany a na plast za volantem udělali rysku podle které jsme se drželi a dopadlo to výborně. Zítra ještě skočím do mototechny jestli mají logo a bude to komplet paráda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 30, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2012 Dobrá práce a nové logo pořádně přilep, ať se ti potom neobtiskne do obličeje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2012 jo logo chci přilepit pořádně, jen jak tak projíždím net tak nevím které koupit, poradí někdo z jakého modelu je 55mm znak škoda ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2013 všem přeju všechno nejlepší do nového roku, tisíce kilometrů bez nehod a ať do těch našich plecháčů vrážíme jen paníze za naftu a nic za opravy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Leden 1, 2013 Sdílet Odesláno Leden 1, 2013 Kup zadní ze Citiga 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 1, 2013 Sdílet Odesláno Leden 1, 2013 máro, ten asi na volant nedá, ten má kapánek jinčí průměr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2013 ten znak má 55mm, zkusím se poptat někde v obchodě jak se dostanu, jinak to jedině vytáhnout z nějakého střeleného bagu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.