Přejít na obsah

Košiho modrá babča

Doporučené příspěvky

Jiště že se dřevotříska opracovává blbě, je to dřevo-tříska, taky to tam slyšíte? tříska, jsou to nalisovaný třísky, když prostě budeš mít blbej kus a budeš řezat pilkou tak hold to bude třeba ozubený :D

MDF deska je drahá, dost drahá a seženeš jí u každého truhláře :)

Odkaz ke komentáři

kdybych na tom byl letos dobře finančně tak se ti určitě ozvu, zatím to byl jenom vtípek :P teď mě čekají určité technické věci opravit/upravit a pak se bude konečně ladit i exteriér, interiér je až na gumy kolem dveří nachystaný a věci na facelift předku jen čekají na montáž a lak

Odkaz ke komentáři

čus chlapi, při vyřazení a dobržďování se mi někdy ozývá takové divné rachtání, jakoby motor měl nepravidelný chod a jde cítit vibrace v autě, typuju to na spojkové ložisko. Můžete mi doporučit jakou spojku? Nejlíp asi jednohmotu že, ale odkud :) díky

tady video kde to jde trochu slyšet

už jsem to psal do téma Motory, ale nějak moc odpovědí jsem nedostal, jen doporučení co za značku

Odkaz ke komentáři

úprava jednoduchá, jen mi na pravé straně furt nechtěla svítit brzda, tak jsem zkoušel asi na 3x přihnout plíšek v patici, pak jsem radši vzal pájku a nacínoval na to větší kus abych měl kontakt a už to šlo :) a ten konec co si mi psal že je "dutinka" tak jsem jen pocínoval drát, zmáčkl ho kleštěma a vrazil do toho místa a pro jistotu, že to nevypadne jsem to přilepil tavnou pistolí, tak snad to neupadne :D a hned se na to zezadu líp dívá :) až zalakuju tu červenou kolem zámku a dám novou lištu nad spz s ledkama bude to zas lepší :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...