Přejít na obsah

Problém s centrálem

mysak9

Doporučené příspěvky

Zdravím, mám problém s mojí Octavii I, s DO centrálem, je to r.v. 1997. Problém mám s tím, že jednou zamkne jednou nezamkne a poslední dobou se stává, že už nezamkne vůbec a musím zamykat jen přes kufr, jelikož jsou zámky zaslepené. Bohužel nevím, zda to tam bylo doděláváno, nebo je tam od výroby. Mám úplně přesně stejný ovladač jak je tu http://www.jabloshop.cz/autosortiment/c ... o-zamykani . Chtěl bych se zeptat, zda s tím má někdo zkušenosti a co s tím. Jestli mám koupit komplet celej centrál znova a případně kdo by mi jakej doporučoval? V autě je i alarm, takže kolikrát se mi stává, že když zamknu ovladačem a nejde mi odemknout ovladačem, tak musím přes kufr a pak se aktivuje jak blbec alarm a nefunguje immo. Děkuji všem kdo by cokoliv poradí.

Odkaz ke komentáři

většinou se to z nákýho mně neznámýho důvodu rozladí a stačí znova spárovat ŘJ jablotronu s ovladačem

samotná ŘJ moc neodchází osobně sem se stím ještě nesetkal spíš jen odejde samotnej ovladač už sem to na pár autech zažil koupil se jiný spároval a bylo po problému

doporučuju mít po ruce vždy 2 ovladače neb jistota je jistota

Odkaz ke komentáři

Jj, jasné, tak zítra to hned zkusím spárovat a uvidí se. Když by to nešlo, koupil bych novej ovladač. Teď sem se díval do toho co mám a je to RC-11. A když bych kupoval nový, tak musím ten stejnej RC-11, nebo můžu i jiný od jablotronu? Nebo se prvně musím podívat co je na ŘJ. Omlouvám se za takové banální otázky, ale jistota je jistota.

Odkaz ke komentáři

Zdravím, tak sem vyzkoušel ty kontakty v ovladači, když jsem je přitáhl k sobě tak to chvíli šlo a chvilu né, tak už opravdu nevím čím to je. Myslíte, že odchází ovladač? Když jsem přitáhl u ovladače kontakty na baterku víc k sobě tak to např. 2krát šlo a 2krát né. Nebo mám zkusit to ještě celé znova spárovat ten ovladač? Moc tomu nerozumím, ale myslím, že rozladěné to nebude, když to parkrát šlo a párkrát né? Děkuji všem moc

Odkaz ke komentáři

Trošku jinak. Na jedné z našich ochculí při zamknutí normálně cvaknou zámky - auto se zamkne. Ale nezačne blikat červená dioda u dveří. Zadní dveře jdou normálně odemknout zevnitř. Pokud se zamkne třeba 2x-3x po sobě, kontrolka se rozsvítí a dveře už otevřít nejdou (tj správný stav, aby auto nešlo vyháčkovat apod).

Neví někdo čím by to mohlo být?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...