Přejít na obsah

Ústecký kraj

sejvi

Doporučené příspěvky

Ranní káva s Chipem a dokonce sem objednanej už i na fólii :) Tak uvidíme za týden jak to auto bude vypadat :))

jinak dneska nás čeká mytí auta a trošku vypucování interieru ať zítra neuděláme ostudu v Doksech :)

Sedo, o fóliích uvažuju už dlouho. Sice bych chtěl nějaký nejsvětlejší co se dělaj, na celý auto stejnej odstín, aby to dělalo jeden stejnej celek a ne rozdíl v odstínu, takovej jako nádech, ale hlavně, zajímají mě peňážky, co za to dáš tam někde u vás v okolí, příp. zda bude homologace atd., prostě všechno. Co se týká ceny, doklad bych nepotřeboval :-).

Jo a máš SZ.

Odkaz ke komentáři

Výborně, samý lepší zprávy. Až to bude určitě akutní, dáš mi kontakt, spoléhám na to :palec: . myslíš, že mi udělá i přední skla nebo s tím má problém, jako že se to nesmí?

Upraveno uživatelem sejvi
Necituj predchozi prispevek... ;)
Odkaz ke komentáři

Já tam fólie dam a bude, ono to nějak dopadne.

Akorát, čím jsem starší, tím víc mi dochází a hlavně se to hodně rychle zavádí v praxi(hlavně pojišťovny), že jakmile máš na autě něco, s čím bys neprošel na STK (a to neprojdeš s fóliema vpředu, ani s jiným rozměrem ráfků nebo pneu), tak je vozidlo technicky nezpůsobilý a v případě nehody nebo i malýho ťukance máš technicky nezpůsobilý auto. Tzn. v případě, že nehodu způsobíš, nezaplatěj za tebe tomu poškozenýmu z tvojí pojistky nic (máš tech. nezp. auto)-plať si sám a v případě, že si ten poškozenej, tak ti v lepším případě pojišťovna napaří spoluúčast (máš přece tech. nezp. auto) a vyplatí jen část škody nebo ti nevyplatí vůbec nic, protože máš přece tech. nezp. auto a na silnici nemáš co dělat, podle podmínek pojišťovny. Je to hnus.

Mám trochu strach, protože s tím občas jezdí i moje pani, i když má svojí octu, ale někdy jede s mojí, aby si na ní nějaký mladý dopraváci nehonili triko.

Z výše uvedeného důvodu jsem kupoval ty kola a gumy, který mám zapsaný v TP, ať mám klid. Je totiž všem víc než jasný, že jak může pojišťovna vyplatit míň nebo nic, udělá to, je to přece byznys, jako každej jinej. Tak jsem se "vynázoroval" a jdu sekat trávu :angry:

Odkaz ke komentáři

Zdar ja jedu také, vezmu s sebou na výlet i svou drahou polovičku, tak se uvidime zítra o 9té na pumpě...

Jinak nemám moc umyté auto :D :D opět ... tak nevím jak to v rychlosti vyřešit ...

Chip říkal když si to dneska ušpiní tak že se zastaví v Doksech na vapce :D

jinak brikety máme :) dneska sem si koupil pivní steaky :) já teda žádnou drahou polovičku nemám tak semnou ejde brácha :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...