zdenaal Odesláno Červen 29, 2012 Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 si patlal viď ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Červen 29, 2012 Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 Jo delam to,ale nic moc zabrouseni.Ale dá se to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Červen 29, 2012 Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 Tak na to se rád podívám, jak to bude vypadat na nějakým srazíku. Né že to vyměníš za jinej díl. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Červen 29, 2012 Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 Tak tady je ukázka jak to vypadá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Červen 29, 2012 Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 Na to co si tu psal za scénáře, to vyzerá celkom dobre. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Červen 29, 2012 Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 (upraveno) Co si na tom kytoval a brousil? Já to měl přidělaný do spáry a po demontáži nic neni vidět. Upraveno Červen 29, 2012 uživatelem CvencA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červen 30, 2012 Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 (upraveno) K posrani jednou necham auto venku pred dvorkem a hned me sebere ozralej crurak..a to stojim na louce za barakem..odsrala to ttri auta a jeste zboural altan sousedovi..2,5 promile profesionalni ridic..no ve 3 rano super prace.. :( Upraveno Červen 30, 2012 uživatelem Ataner 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Červen 30, 2012 Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 (upraveno) Ty vole, takze masakr. Ja se svoji povahou bych ho dotlouk a pak bych rekl, ze jsem mel sok. Upraveno Červen 30, 2012 uživatelem CvencA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červen 30, 2012 Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 Přesně tak, seřezat a na nic se neptat. No Áťo, máš o zábavu postaráno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červen 30, 2012 Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 Ty vole, takze masakr. Ja se svoji povahou bych ho dotlouk a pak bych rekl, ze jsem mel sok. No bylo namale ale..60lety kokot nenadelas nic pondeli pojistovna a uvidime co dal...:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červen 30, 2012 Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 Přeji brzké uzdravení mazla kámo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Červen 30, 2012 Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 Co si na tom kytoval a brousil? Já to měl přidělaný do spáry a po demontáži nic neni vidět. ten držák sem sundal a na ten původní jsem přidělával jinej typ držáku abych nemusel kupovat jinou lištu a jinej rámeček :) projížděl jsem vlákna a našel jsem to u člena Kajman a tady má pár fotek jak to dělal :) mám to skoro stejný ale trošku jinak udělaný Kajman držák do auta napsal bych dřív ale do 7 do rána jsem byl na oslavě narozenin kamarádů :D Áťo tak snad vše bude OK ;-) máš to hodně zbouranný nebo ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Červen 30, 2012 Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 Aha, já myslel, žes kytoval a brousil kus palubky nebo rámečku. To Áťa: dej fotky, ať tě můžem politovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Červen 30, 2012 Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 Áťa fotky nehodí mám jeho SD kartu :) takže pokud zítra bude mít volno tak se tam pojdu podívat a dyžtak vyfotím pokuď už to neudělal Chip :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 30, 2012 Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 No hej Aťo tak co s tím všechno máš ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Červen 30, 2012 Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 Asi to s nim slehlo, ze nepise.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 30, 2012 Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 no to snad né vše se dá zase opravit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Červen 30, 2012 Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 Se za ním asi zítra pojedu podívat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červen 30, 2012 Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 To je nějaký špatný období ty jo na ty auta... Snad to nebude pokračovat panove tak všude hlavně opatrně ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Červen 30, 2012 Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 Asi máš pravdu Hipi, včera nabourali auto mojí mamce. A zase ta proslulá křižovatka na Knínice. Naštěstí se nikomu nic nestalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Červen 30, 2012 Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 jo křižovatka na Knínice :) a přitom je to přehledná křižovatka .... a jak píšeš hlavní je že se nikomu nic nestalo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Tak jsem vcera navstivil karosarske machry..navsteva sice do ..23.30 ale musim kamaradum podekovat za prescas..za navstevu Suzuki me asi nepochvalite ale jsem jak u vytrzeni bando...nejen ze promackle dvere jsou neviditelne ale navic se podarilo vse rozlestit..napajcovane auto nekolika vrstvama vosku podle vseho take pomohlo protoze zbytky cerneho plastu jsou take dole..ac to vypadalo hruzostrasne tak ta promacklina byla natolik velka..ze podle odborniku to bylo jen dobre...no jsem stastnej popravde jak blecha protoze mazel vypada opet jako puvodni..jen se desim toho ze ten mongol sel podle vseho rano pokracovat a stale parkuje na tom samem miste kam se mu v noci podarilo zaparkovat...ja vim ze pro nekoho to jsou jen plechy..ale my vime sve...;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Tak hlavně že to máš opravený :) a pojišťovna ti to musí zaplatit ;-) když to zavinil ten ožrala . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Jasny,pojistovne uplatnis skodu svepomoci rozpoctem a oni ti podle tabulek daj nejalky love. Stejne na to nemas ucet :-). A fotky urco nejaky jsou, kdyz v tom byl alkohol, museli tam byt benga a delat to na velkou nehodu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Presne tak fotek je mraky ...tri policejni auta tri hodiny foceni..skody mraky a nyni muzu prohlasit ze jsem na tom nejlepe..pojistovna se mozna nebude ani resit protoze me to stalo diky kamaradum dve flasky whisky a mazel jako novy..no na to ze jsem byl vcera na omdleni fofr...ale jak tady par lidicek vi Ata musi mit hned vse a pak resi co dal...:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Ty vole, nejaky love si vyrid, kdyz uz,tak alespon za ty nervy. Ale tos mel teda z pr.ele kliku, ze to bylo tak maly a uz to mas hotovy. A my meli o tebe strach zes omdlel :-). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 (upraveno) Tak aspoň že tak kámo. Tak zítra u Chipa Upraveno Červenec 1, 2012 uživatelem zdenaal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Zítra tam bude zase narváno co? :D tak se snad všichni uvidime? V kolik se tam sejdeme? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 ahojky, tak jsem se vrátil v 15 hod z Brna a teď skončil z hlášením do práce, pročítám to tu a nakonec to pro Atu dobře dopadlo, já si včera jen nastříkal plast. kryty sloupků na černo (přední, středový a za spolujezdcem) ještě by to chtělo černou stropnici chipe kdo dělá ty podvozky????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Zítra tam bude zase narváno co? :D tak se snad všichni uvidime? V kolik se tam sejdeme? To musí pískout doktor, páč s nim jedu k čalouníkovi. Zatím se ale neozval, tak snad žije :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.