Přejít na obsah

Ústecký kraj

sejvi

Doporučené příspěvky

Co si na tom kytoval a brousil? Já to měl přidělaný do spáry a po demontáži nic neni vidět.

ten držák sem sundal a na ten původní jsem přidělával jinej typ držáku abych nemusel kupovat jinou lištu a jinej rámeček :)

projížděl jsem vlákna a našel jsem to u člena Kajman a tady má pár fotek jak to dělal :) mám to skoro stejný ale trošku jinak udělaný

Kajman držák do auta

napsal bych dřív ale do 7 do rána jsem byl na oslavě narozenin kamarádů :D

Áťo tak snad vše bude OK ;-) máš to hodně zbouranný nebo ne ?

Odkaz ke komentáři

Tak jsem vcera navstivil karosarske machry..navsteva sice do ..23.30 ale musim kamaradum podekovat za prescas..za navstevu Suzuki me asi nepochvalite ale jsem jak u vytrzeni bando...nejen ze promackle dvere jsou neviditelne ale navic se podarilo vse rozlestit..napajcovane auto nekolika vrstvama vosku podle vseho take pomohlo protoze zbytky cerneho plastu jsou take dole..ac to vypadalo hruzostrasne tak ta promacklina byla natolik velka..ze podle odborniku to bylo jen dobre...no jsem stastnej popravde jak blecha protoze mazel vypada opet jako puvodni..jen se desim toho ze ten mongol sel podle vseho rano pokracovat a stale parkuje na tom samem miste kam se mu v noci podarilo zaparkovat...ja vim ze pro nekoho to jsou jen plechy..ale my vime sve...;)

Odkaz ke komentáři

Presne tak fotek je mraky ...tri policejni auta tri hodiny foceni..skody mraky a nyni muzu prohlasit ze jsem na tom nejlepe..pojistovna se mozna nebude ani resit protoze me to stalo diky kamaradum dve flasky whisky a mazel jako novy..no na to ze jsem byl vcera na omdleni fofr...ale jak tady par lidicek vi Ata musi mit hned vse a pak resi co dal...:)

Odkaz ke komentáři

ahojky, tak jsem se vrátil v 15 hod z Brna a teď skončil z hlášením do práce, pročítám to tu a nakonec to pro Atu dobře dopadlo, já si včera jen nastříkal plast. kryty sloupků na černo (přední, středový a za spolujezdcem) :rolleyes: ještě by to chtělo černou stropnici :palec:

chipe kdo dělá ty podvozky?????

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...