BerryRS Odesláno Říjen 28, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 Také se stavím na srazíku. Doufám že už přezutej, za boha jsem nemoh dostat dolu přední kola, tak jsem jen zadek obul do sněhulí. A zítra někam do servisu na předek :( . Hipi : Vem sebou kdyžtak jednu Višen plechovku, díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 28, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 Jak to prosím tě musí jít dolů !:-) jinak se neboj hipi teď bude klos pojízdny cicibar ten teď ma vůni . . .:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Říjen 28, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 (upraveno) Ja dnes prezouval manzelce...musel jsem si uriznout lesenarskou trubku abych to povolil...na jare to delali v servisu a utahli to bez momentaku na fest....ohnul jsem pri tom nastavec z golasady!!! Upraveno Říjen 28, 2012 uživatelem zdenaal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Říjen 28, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 jj v servise je to někdy peklo když to dotáhnout na krev 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Říjen 28, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 já už jsem dnes taky přezul a zítra ráno u Chipa , s chutí dotoho a vše bude hotovo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Říjen 28, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 tak doufám že pojedeš v úterý na srázek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Říjen 28, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 Šrouby jsem povolil, ale to kolo z náboje prostě nejde dolu. A to jsem to projel bez šroubů kus a nic. Palicí přes dřevo take nezabralo. Tak doufám že mě z toho kola někde udělaj šišku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Říjen 28, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 to je nějaký divný takle jsme to srážely na kamionech ale na osobáku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Říjen 28, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 Do teď mě to také rozum nebere. To jsem to dopracoval, když si ani kola nedokážu vyměnit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Říjen 28, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 Já zítra snad už taky budu prezouvat :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Říjen 28, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 Šrouby jsem povolil, ale to kolo z náboje prostě nejde dolu. A to jsem to projel bez šroubů kus a nic. Palicí přes dřevo take nezabralo. Tak doufám že mě z toho kola někde udělaj šišku. Budeš to muset opatrně ohřát, jen disk né náboj.....pak dřevo a palici....nebo trošku povolit šrouby, rozjet se a zabrzdit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 28, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 Njn drží ti to na tom středovém nakruzku toe docela běžná věc například u renaultu proto já je lehce potírání medenou vezelinou a je klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Říjen 28, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 medena vazelina je jedna z nejlepsich :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 Takovej problém jsme měl také na mojí starý stříbrněnce... ale nakonec po 10ti minutovém bušení to kolo nějak spadlo ;) Tak snad ti to někde sundaj a budeš mít klid ;) Jinak vůní budu mít dostatek abyste si mohli "očichat" i ty, které neznáte atp. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 Šrouby jsem povolil, ale to kolo z náboje prostě nejde dolu. A to jsem to projel bez šroubů kus a nic. Palicí přes dřevo take nezabralo. Tak doufám že mě z toho kola někde udělaj šišku. Dřív jsem měl ten samej problém na zadku. Jak píše zdenaal, pomohlo až povolit šrouby (ne sundat, aby ti pak neupadlo kolo) a lítal jsem jak poděs smyky přes ráčnu. Toto trvalo, než se to utrhlo. Ja dnes prezouval manzelce...musel jsem si uriznout lesenarskou trubku abych to povolil...na jare to delali v servisu a utahli to bez momentaku na fest....ohnul jsem pri tom nastavec z golasady!!! Ohnutej nastavec je hustej. Holt ten jemnej závit drží. Já mám svuj kočár přezutej i vyčištěnej a dneska mě čeká druhá octa. Na jaře jsem to na krev neutáh, tak to snad půjde. Já pokaždý, co mám šrouby venku, tak je vyčistim drátěným kartáčem a máznu vazelínou. Potom to povoluju klíčem normal rukama. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Říjen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 Kluci uz mate doma kalendar..? Je opravdu PEKNY... Mala ukazka (zamerne jen male obrazky): 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 (upraveno) žádný obrázky nevidím :)) Upraveno Říjen 29, 2012 uživatelem sejvi Radsi jsem je zmensil, ted by uz meli byt videt... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 Kluci uz mate doma kalendar..? Je opravdu PEKNY... Sejvi, čkám na něj jak na smilování boží. Peníze mi z účtu odešly 22.10. tak snad už kalendář dorazí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Říjen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 No pro me a Kabyho kalendar privezl Kabyho bracha, dela v Praze, tak mu je Vittorio dal. Nevim kdy bude Vittorio posilat kalendare postou, ale dockas se neboj... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 v utery to nedam, snad jindy :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 No pro me a Kabyho kalendar privezl Kabyho bracha, dela v Praze, tak mu je Vittorio dal. Nevim kdy bude Vittorio posilat kalendare postou, ale dockas se neboj... ;) No já jsem hlvně zvědavej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 Hurá, kola sundaný, 2 rány palicí a bylo to dole. Namazáno a přezuto. Kdo nemaže, nejede :lool: Chip : Problém s IMO vyřešen, vypadla mě tyčinka z držáčku v klíčku a tím pádem to bylo daleko od jednotky a zlobilo to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 No vidíš super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 Tak já jsem také na zítřejší voňavý sraz připraven!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 To bude zase fronta jak na tržnici :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 Zítra se asi taky stavím na srazíku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 no já si pojedu konečně pro tu sondu, snad ho chip už chytil pod krkem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 V to dofám. Už skoro nemám čím brzdit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Říjen 30, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2012 Ty we Prchy máš luxus brzdy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Říjen 30, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2012 Že nás zase bylo dneska jako psu co ale velice příjemně strávený podvečer panáčci A Hipimu dík za voňavky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.