muertos Odesláno Leden 16, 2013 Sdílet Odesláno Leden 16, 2013 Já mám pocit že jsem přední ze citiga dával dopředu a sedí celkem dobře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 (upraveno) Nazdar panacci. Takze znaky jo resite :-)))))) Ja mam vzadu ze Citi prilepeny kvalitni oboustrankou. Stejne tak jako tak tam bude mala mezera. Do ni jsem nacpal transparentni silikon a pekne si s tim vyhral a zahladil ;-) No a jak jde jinak zivot? :-D:-D:-D Upraveno Leden 17, 2013 uživatelem Swed 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 Já myslel ze se náma už NemluviS :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 nooo hlavne s tebou neboj nejak jsem mel zase obdobi kdy jsem nevedel co driv. vis jak konec stareho a zacatek noveho roku se ve stavarine nese v duchu zmen... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 Jo tak to mi ani nepřipomínej. Chodím do práce tak na tří až čtyři hodiny deně. Stavařům se nechce dělat a tak nemám do čeho rejpnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 (upraveno) Zdar hoši, to já dneska konečně nasadil masku na kapotu, a během pár minut byla špinavá z toho humusu na silnici, že až škoda mluvit. Pak jsem si vyzved a hned nasadil spínač světel s funkcí "tunel", to už taky funguje a ještě jsem si vyzved multifunkční volant(ale s odřenou kůží), zjistil sem, že tady u nás ve vsi je šikovnej a pohodovej chlápek, kterej dělá autočalonictví a má s volantama zkušenost, hned jsem k němu skočil, poptal se a hotovo. Řikal, že to přečalounění kůží stojí litr a má to do druhýho dne. Ještě si můžu vybrat barvu nitě, ale říkal ze zkušenosti, že ty barevný se časem ušpiní od rukou a je to hnusný, ukazoval mi to ve svým autě, tak dám asi černou nit. Takže už jen sehnat podvolantovou jednotku a bude. Chipe, pro tebe ty budíky taky mám, takže já můžu dnešek považovat za úspěšnej den . Tady fotka matný masky s novým znakem. Upraveno Leden 17, 2013 uživatelem CvencA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 CvencA: tu masku sis nechal stříkat kde a na kolik to vyšlo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 (upraveno) Je potaženej jen ten stříbrnej rámeček matnou černou fólií za tepla u toho chlápka v Bílině, 500,- Kč. Ale moc nadšenej z toho nebyl, víc práce jak užitku. Nezdá se to, ale ten rámeček je všelijak profilovanej a kroucenej a úzkej. Upraveno Leden 17, 2013 uživatelem CvencA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 CvencA: moc pěkný...jsem zvědavej jak ti bude držet ten znak...snad líp jak mě ale mooc pěkný Swed: Nazdar pane...takže už jsi na tom s časem líp? Kdy s náma zajdeš na pokec a na kávu? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 Je potaženej jen ten stříbrnej rámeček matnou černou fólií za tepla u toho chlápka v Bílině, 500,- Kč. Ale moc nadšenej z toho nebyl, víc práce jak užitku. Nezdá se to, ale ten rámeček je všelijak profilovanej a kroucenej a úzkej. já myslel že to máš stříkanný :) fólii moc nechci ... to věřím že s tím je sraní.Hold si jí zase v práci nastříkám :) objednám plastikDip bo jak se to píše a vyzkouším to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 No ja jsem málem ani nedojel domu rs mi začala stávkovat . . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 Hlavne, ze sem ti rikal dobre dojed a pral sem ti stastnou cestu. Jestli sem to teda nezavinil ja :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 No už přes den to zlobilo . . . Jenže za Chomutovem mi to na volnoběh zhasíná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 CvencA: to už jsem mu přál já než jel za Tebou aby jel opatrně a aby dojel :) Chipe: Díky za pokec ;-) snad příště bude více času :) a dej si black lady do kupy :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 Jj zítra jedu na dílnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 Chipe tak jak to vypadá s tím kablíkem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Mám ho doma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Tak to je fajn. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 (upraveno) kafe dáme.Vidím to na příští týden někdy. Jinak CvencA: vypadáto skvěle! Jinak jestli budeš dávat předFL MF volant tak podvolantovku mám.Myslím že to je BC. Vytahnuta z mojeho auta když jem dával FL MF volant. Nooo tak BC nepodporuje MF volant:-( Upraveno Leden 18, 2013 uživatelem Swed 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Kua, sem z toho jelen tak jak teda? Presne jak pises, budu davat 4-ramenny pred FL MF volant, co ma treba Seda nebo Maverick666. Mas teda tu jednotku? Ale Chip mi rikal, zes taky shanel novou pro tvuj volant,ale ty mas volant FL, tak sem z toho magor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 zdar, myslim, ze potrebujes jednotku CH 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Ano index ch 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Aha, tak sem chytrejsi. Alespon mam co hledat a shanet. A ta jednotka ch je pro MF volant predface? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 (upraveno) CH je pro FL podporuje to mnohem víc věcí např. Řazení DSG padly. Pro před FL ti bude stačit jiná pohledma to a dám vědět. Jak jsem to měnil já tak jsem docela dost studoval co a jak.A když tak píchnout Šedu nebo Meva a zjistit co mají.CH je zbytečně drahá a je jen kvůli FL MF... Upraveno Leden 19, 2013 uživatelem Swed 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Já bych dal ch 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 No jo, ale ja FL MF davat nebudu,jednak ho nemam a taky kvuli nefunkcnosti levy strany a potizi s tempomatem. A pro pripadny telefon je zas jina podvolantovka,co umi navic tel, i kdyz na pred FL volantu tel. neni nebo je to uplne zvlast dalsi jednotka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 A co 1K0953549 BN nebo1K0953549 CF ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 http://www.autoforum.cz/zajimavosti/statistika-spolehlivosti-motoru-japonci-na-spici-nemci-u-dna/ sem se pobavil že BMW má motory dost poruchový :D a v první 10. nejlepších aut neni :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Čus chlapi tak mám pohromadě objednávky na diody. Pokud se chcete ještě někdo přidat, napište. Ted jse mtrošku nestíhal tak objednávám až zítra nebo pondelí. Mám objednávky od Cvency, Berryho, Maverica, muertose a mě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukynoDC Odesláno Leden 20, 2013 Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 že bych se na vás taky přijel podívat se svým Mumínkem... :D ale je to korejec... hm? :D ahoj ty ještě žiješ Jaaaaaj, to jsem chtěl taky napsat, když jsem viděl ten NICK :palec: Jinak taky všechny zdravím v novém roce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.