Přejít na obsah

Ústecký kraj

sejvi

Doporučené příspěvky

tak pánové srazik byl opravdu pěknej jen mě mrzí že jsem přijel později sakra . . Jsem rád že se tu sešla dobrá parta lidí která si na nic nehraje :) ! Doufám že brzy uděláme repete jinak už začínají být naše srazy docela známé dost lidí mě zastavuje a ptají se co se to tam děje

Odkaz ke komentáři

Ahoj kucííííílol.gif tak už se zase plavim......biggrin.gif

taky si myslím že se sešla dobrá partička.....jen jsem se chtěl tak nějak ospravedlnit za to předvádění.....bylo toho na mě za poslední dny moc a já potřeboval vypustit páru, a myslím že lepší na parkovišti než někoho sejmout na silnici....díky za pochopení.....huh.gif

Mrzí mě že s váma nemůžu do Doks, doufám že vezmete někdo foťák a přiblížíte mi tamní atmosférubiggrin.gif

Jinak mám všechny pozdravovat od své milované, prý jsme šoumeni..../v jejím podání pro nás pocta/biggrin.gif

Doufám že doma je líp než tady, leje tu a zima jak v ruskym filmu....smile.gif

Odkaz ke komentáři

Zdravim všechny, taky mě mrzí, že jsem přijel v 17:55 a odjížděl jsem v 18:10 h. Se mi nějak včera ty časy z Chomutova vymkly z ruky. To bylo ještě umejt kola, tankovat, v Bílině zácpa atd. atd. a přijel jsem pozdě. Ale to, že musim být doma už před sedmou jsem zjistil na poslední chvíli před odjezdem a nechtělo se mi to rušit, chtěl jsem vás vidět :-). A taky jsem musel projet nový kola, jestli to náhodou něco nedělá že? :rolleyes:

Jinak fotky jsem ještě ani neviděl, dneska jsem od rána 24 h v práci, takže až zítra dopledne. Ale neručím za ně, v tom spěchu jsem se ani pořádně nesoustředil, fotil jsem většinou stejný fotky jako minule, no uvidíme. Ani bych ty fotky neventiloval, ale vzhledem k tomu, že na ně máte tak nějak nárok, když jsem fotil vaše káry :D , tak je sem hodim, Venca.

Odkaz ke komentáři

Alespoň víme že ti to dobře jede :) určitě se nějaký fotky dělat budou a hlavně tam bude profi fotograf a pak je to na netu :)

u nás je taky zima 12 stupnu nic moc :)

Vašku příště se postavíme dokola aby byli jiný fotky a nemysleli si lidi že to jsou jedny fotky ze srazu :D

Odkaz ke komentáři

Alespoň víme že ti to dobře jede :) určitě se nějaký fotky dělat budou a hlavně tam bude profi fotograf a pak je to na netu :)

u nás je taky zima 12 stupnu nic moc :)

Vašku příště se postavíme dokola aby byli jiný fotky a nemysleli si lidi že to jsou jedny fotky ze srazu :D

Ty vole, ale to neni špatnej nápad, dát káry do kruhu čumákama k sobě, myslím, že by to přinejmenším vypadalo zajímavě. Ale aby jsme si to navzájem neodřeli, při těch manévrech. :D

Odkaz ke komentáři

Čao, tak včerejšek se opravdu povedl. Ale tak jako vždy že?

Jinak na sobotu se těším bude to dobrý výlet - partu máme dobrou ale tzo už jsme tu zmiňovali několikrát.

Jinak doufááááám, pevně doufám, že už mi věříte, že to taky někdy umeju to auto :D :D

Masku dám dokupy to slibuju !!! Ale do soboty to nestihnu ted mám toho v práci až až a do toho jedeme na výjezdní setkání na Seč, tak jsem na to zvědavej :)

Odkaz ke komentáři

Zdar Zdendoo se ti nedivím ,ale tu výzvu přijímám takže až přijedeš s toho minžapůru tak to musíme zkusit co se týká Doks tak toe škoda že nemůžeš ... je tam dobrá atmosfera taková pohoda dřív jsem tam jezdil na celý week .ale už to taky upadá :angry: Pánové zas tak hezký to opravdu nemám :rolleyes: ,ale neříkám že mě to netěší :lol:

Odkaz ke komentáři

Zdar Zdendoo se ti nedivím ,ale tu výzvu přijímám takže až přijedeš s toho minžapůru tak to musíme zkusit co se týká Doks tak toe škoda že nemůžeš ... je tam dobrá atmosfera taková pohoda dřív jsem tam jezdil na celý week .ale už to taky upadá :angry: Pánové zas tak hezký to opravdu nemám :rolleyes: ,ale neříkám že mě to netěší :lol:

zdar doktore, ty voe už aby bylo "za 14 dní" biggrin.gif zajisti nějaký letiště a dáme si čtvrtmíli......až přijedu stavím se v Praze na tý mot. brzdě, nedá mi to spátbiggrin.gif a když bude pěkně, můžem dát i srázek u mě na dvorkuwink.gif

Odkaz ke komentáři

ahojky, tak jsem to včera prostě nedal :angry: nějak jsem se zasekl v práci a pak už to nemělo cenu, ale příště si to rozvrhnu lépe (pokud do toho nic nevleze) :lool:

a uprostřed bude muset být můj mazlik páč je jediná 1 :palec:

Tak já s sebou vezmu manželku a budete mít OI kombi dva :-).

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...