Přejít na obsah

Superb II facelift

Doporučené příspěvky

To jsou elektromagneticke tlumice, ktere v sobe maji kovove piliny a diky magnetu muzou tvrdnout, tak to maji ty passaty. Tak to ma treba i RS6.

Jinak ja jsem jel ted pred dvema tydny s kamaradem z audiklubu, co ma a6 na vzduchu a zase takova silena vec to neni, abych ji musel mit. Je to fajn, ze si to clovek muze prizvednout, kdyz potrebuje nebo dat do dynamicu, at to ztvrdne, ale nejak extra pohodlne to neni. To v A8 je to jina trida, nebo touaregu. A6 je proste tvrde auto jak na normal podvozku, tak na vzduchu :)

Ano.V A6,A7,A8.

a Q7

Odkaz ke komentáři

Tomcat: toto může z úst vypustit jen opravdový "ementál"... už tak se tu filtruje opravdu hodně informací, které nejsou na žádném jiném fóru a ti lidé sem vnášejí vlastní kůži na trh, protože lecjaké pokuty uvedené ve smlouvách jsou docela hustě vysoké. Ale to se tady zřejmě nebere jako omluva, protože se tu někdo chlubí tím, že ví víc než ostatní, viď? :wallbash:

divný to gang tam u vás :P

Odkaz ke komentáři

Honzo ja neutočím na teba, ale keby tu kazdy tak pisal, ze niečo viem ale nepoviem tak by tu fakt nič nebolo, ale niekto niečo vie alebo vedel tak to napisal. Ved o tom to je. Ja sa nestaram kto co robi, akú ma poziciu atd ale mne ide o informacie. Kazdy tu ma nejaky nick a ja neviem co este, ale o tom je forum poskytnut nieco niekomu. A dufam, ze tu niesu nejaky "bonzaci" alebo take nieco co to hned niekde na nabonzuju. Ale uz to neriesim, napisal som svoj nazor a stojim si za nim. Ende

Odkaz ke komentáři

Tomcat: ta informace se měla týkat toho, že kupodivu to nebude Superb FL, ale Yeti Fl, co přinese nějakou novinku, která tu ještě nebyla...nepsal jsem to tu proto, abych se chlubil, že něco vím a vy ne. Ale chápu, že to tak mohlo vyznít. Tvůj názor beru, nedělám si z toho hlavu. Příště počkám na dobu, až se to bude moct "vypustit". Myslím, že to můžeme uzavřít ;)

Odkaz ke komentáři

Taky mluvim o predchozim. A6 C6(4F). To ta A6 byla snad na 16kach ne :D Urcite to citit trochu je, ale kostky dokaze pekne utlumit i moje a6 na normalnim podvozku. Jdou citit i spoje mostu, ty vetsi a kanaly taky. Zase budme realisti, tak dokonale to nezehli ;)

Jinak dlazebni kostky pro me nejsou klasicke nerovnosti na ceste. To spis nejake ty diry, kanaly, prechody mezi ruznymi povrchy, spoje mostu apod.

Nicmene tady to asi nepatri, tak treba v jinem tematu ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...