mischicka Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Postřehy k odblokům obrazu za jízdy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Fire71 Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Zdravím všechny! Jsem zde nový. Potřeboval bych poradit na koho se obrátit ohledně odbloku obrazu z oblasti PU nebo HK. Díky za odpoveď. V případě, že jsem založil dotaz špatně, prosím admina o přesunutí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Fire71 Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Zdravím všechny! Jsem zde nový. Potřeboval bych poradit na koho se obrátit ohledně odbloku obrazu z oblasti PU nebo HK. Díky za odpoveď. V případě, že jsem založil dotaz špatně, prosím admina o přesunutí. Vyřešeno ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gugi Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Nemám softvérovo a ani nijako ináč odblokovaný obraz za jazdy, ale používam nasledovný spôsob. - Pred jazdou pri spustenom motore zapnem DVD. - nastavím hlasitosť - na Columbe stlačím tlačidlo hlasového ovládania obr.č.1 - následne tlačidlo Tone obr.č.2 - vozidlo rozbehnem a idem... ;) Obraz pri tomto spôsobe spustenia funguje, a pri zastavení a znovu rozbehnutí tento proces netreba opakovať, ale POZOR, len do tej doby pokiaľ nestlačím nejaké tlačidlo, či nezvýšim hlasitosť... potom sa obraz zablokuje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Trochu kostrbaté řešení a navíc myslím funguje jen na jedné (možná na víc) verzi firmware. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Nevím,jestli je tohle téma zrovna na pravém místě,protože se o tom píše všede jinde,ale: Existují dva způsoby 1-externí krabička,tzv.šidič canové informace o rychlosti vozidla-spousta nevýhod 2-SW odblokace,kdy se v paměti navi posune blokace z 6km na max.255(volitelně) jinak umím obojí,když tak mi napište SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 viděl jsem jednoho jak to používáu přes ty tlačítka - na dvě věci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 jakou má nevýhodu HW odblok? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 pořád dostává info o tom,že jede 6 km.Vjedeš to tunelu,stratíš GPS signál,jedeš 80,ale navi má signál,že jedeš 6 km.Jak to asi dopadne po vyjetí ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 tohle jde zjistit v testmenu jestli to tak je co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gugi Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 viděl jsem jednoho jak to používáu přes ty tlačítka - na dvě věci Aký je v tom problém? mne osobne to stačí... ak idem niekde autom sám tak to aj tak nepoužívam a počúvam mp3 alebo rádio... ak niekoho veziem a chce pozerať dvd tak v tom nevidím problém, aby som to zapol cez tlačítka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 problém je v tom,že jak ti bude zima,budeš chtít zesílit,zaslabit tak z 90% zrušíš odblok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Hale to přeci není na vadu...zaflekuju to v rychlém pruhu a za chvilku jedu zase dál...ať si troubí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gugi Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 problém je v tom,že jak ti bude zima,budeš chtít zesílit,zaslabit tak z 90% zrušíš odblok Zima??? čo s tým má spoločné kúrenie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Cosby: při SW odblokování musí Columbus ven z auta? Jinak mám externí odblok, ale výhledově uvažuju na přechod k SW, protože mi zejména vadí nefunkční GALA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 NEMUSÍ VEN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lewis Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 Nemám softvérovo a ani nijako ináč odblokovaný obraz za jazdy, ale používam nasledovný spôsob.- Pred jazdou pri spustenom motore zapnem DVD. - nastavím hlasitosť - na Columbe stlačím tlačidlo hlasového ovládania obr.č.1 - následne tlačidlo Tone obr.č.2 - vozidlo rozbehnem a idem... Obraz pri tomto spôsobe spustenia funguje, a pri zastavení a znovu rozbehnutí tento proces netreba opakovať, ale POZOR, len do tej doby pokiaľ nestlačím nejaké tlačidlo, či nezvýšim hlasitosť... potom sa obraz zablokuje... JE TO SUPER, FUNGUJE TO. MOC A MOC DĚKUJI ZA RADU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest slunkov Odesláno Listopad 29, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2011 Vyřešeno ! Ahojte, navazu na kolegu. Ja jsem zde take novy a potrebuji pomoct s odblokovanim obrazu na Columbovi a zaroven s updatem FW. Najde se nekdo idealne kolem Olomouce? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Listopad 29, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2011 Skús sa obrátiť na člena "Vaša" :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Prosinec 5, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2011 Ahojte, navazu na kolegu. Ja jsem zde take novy a potrebuji pomoct s odblokovanim obrazu na Columbovi a zaroven s updatem FW. Najde se nekdo idealne kolem Olomouce? Diky CD s odblokem obrazu se dá už dnes sehnat za pár kaček.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Leden 14, 2012 Sdílet Odesláno Leden 14, 2012 CD s odblokem obrazu se dá už dnes sehnat za pár kaček.. Odblok se dá udělat bez nutnosti vymontování NAVI? Jen zasunout CD???????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Leden 14, 2012 Sdílet Odesláno Leden 14, 2012 ano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest richard80221 Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Ahoj chalani, potreboval by som poradit s odblokovanym obrazu. Mam nahraty FW 3814, columbus 3T0035680B. Ze vraj sa to da aj bez vymontovania navi z auta. Vopred dakujem za odpovede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JendaBen1 Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Postřehy k odblokům obrazu za jízdy... Jedna z variant je tento odkaz http://www.robpol86.com/index.php/US_RNS-510_Video_In_Motion#cite_note-2 součástí je i "Secret Menu" Hodně štěstí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Riik Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Jedna z variant je tento odkaz http://www.robpol86.com/index.php/US_RNS-510_Video_In_Motion#cite_note-2 součástí je i "Secret Menu" Hodně štěstí Ma to niekto vyskusane?...bude to fungovat aj na Superb2 Columbus Navi?...Je potrebna niejaka konkretna verzia FW? Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mara773 Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Taky by mě zajímalo jestli to funguje zkoušel to někdo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 15, 2015 Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 (upraveno) Funguje odblokovani i na C14 rv 2014? Sw nemam zrovna po ruce. Stary zpusob na upravu registru mi nejak nazafungoval:) Upraveno Leden 15, 2015 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest milo66 Odesláno Srpen 25, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2015 CD s odblokem obrazu se dá už dnes sehnat za pár kaček.. Dobrý večer, vlastním octavii 2 (2008) a prosím Vás o informaci, kde by se dalo sehnat CD s odblokem obrazu u COLUMBUSu. Hledal jsem celý den, ale nenašel. Prosím o info a předem děkuji za odpověď. Kubíček, Brno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Srpen 25, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2015 Napis SZ uzivatelovi Alessi... Odblokuje ti to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirek01 Odesláno Prosinec 4, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2015 Ahoj, včera stažen SW vypáleno s nervama instalováno a hle funguje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.