richardis Odesláno Prosinec 23, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 zdar buh,resim s klukem na jeho octe dobijeni,Novy altak nova baterka novy sponovak a remen.vse odborne namontovano,ale bohuzel nedobiji.motorim altakuzace 1.9tdi 66kw.to jse mi jeste nestalo aby pri novem.muzete mi poradit,mozna nejaka prkotina,anebo altak.tak zdar buh 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Prosinec 23, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 kontrolka dobíjení se po otočení klíčku na palubce rozsvítí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
richardis Odesláno Prosinec 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2012 kontrolka dobíjení se po otočení klíčku na palubce rozsvítí? zdar buh,co jse tyče kontrolky tak ano,baterku to vyzdima a to je vse.na meraku mi ukazuje 12.89v ori nastartovani.dokonce i koncovka je vystrikana kontoxem i privodni kabel na baterku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 29, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2012 Vypadá to, že je ten novej altík špatnej (12,9V je opravdu málo) a nebo nemůže být špatnej kabel co jde z altíku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speedygt Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 jdi po dratech nekde cestou u motoru je svorkovnice a kabel bude bud uhnili nebo velky prechodovy odpor jdi po dratech nekde cestou u motoru je svorkovnice a kabel bude bud uhnili nebo velky prechodovy odpor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.