octavia73 Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 verze map EE 7896 plně funkční Ahoj mohl by jsi mi říct v čem jsi to vypálil a jak?Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koprda Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 "octavia73" - vypaloval jsem v neru....rychlost tuším 4x...všechno ostatní nastavení bylo v obrazu disku s mapama.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JendaBen1 Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Ahoj všem, po několika dnech strávených hledáním informací ohledně přehrání FW mojí navigace jsem došel do bodu, kdy nevím jak dál. Moje otázka zní, podle čeho vybrat správnou mapu? Do jakého souboru v .img stažené mapy se podívat, popřípadě něco upravit? Zkoušel jsem mapy od v.5 až do v.9, upravené i původní. Testoval jsem i jiné FW 26xx, 38xx, Recowery, ale bez úspěchu. Zkoušel jsem různé rychlosti zápisu, typy médií atd. RNS 510 3T0035680B HW H04 SW 4024 Mapy 6160 (jediná, která mi funguje) Díky za pomoc. Na oplátku pár užitečných odkazů, které mi pomohli při aktualizaci RN 510: http://www.rnsfirmware.com/ je základní stránka s odkazem na detail FW, dále na http://www.vwwatercooled.com.au, je popsáno jaký FW je pro jakou jednotu a jaké úpravy FW prodělal. Další užitečný odkaz je na fix MFSW/Maxidot (Octavia II před faceliftem) http://vwnavi.com/volkswagen-factory-fit-navigation-systems/rns-510-mfd3-navi-system/firmware/13672-unofficial-272x-software-swl-recovery-cd.html (fix nemusí vždy fungovat, ideální je ručně nakódovat) Odkaz na mapy http://gpsunderground.com/forum/car-navi-system/car-gps-systems/volkswagen-seat-skoda/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Pokud ti nenacita vubec cd s mapama nebo fw je to asi mechanikou...jinak si to nedovedu vysvetlit,napada mne jeste ze mas nejake divne fw,postup vypalovani,je toho vic ale ze by ti columb nevzal cd s fw a mapama,to je divne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JendaBen1 Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Pokud ti nenacita vubec cd s mapama nebo fw je to asi mechanikou...jinak si to nedovedu vysvetlit,napada mne jeste ze mas nejake divne fw,postup vypalovani,je toho vic ale ze by ti columb nevzal cd s fw a mapama,to je divne. CD/CD-RW s upraveným FW bez problémů, originál DVD s mapu jede taky, pálené filmy na DVD/DVD RW, vše bez problémů :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Nevim,pak je to asi otazka vypalovani,mne se plne osvedcil daemon tools lite,soucasti neho je astroburn lite,pres ktery se vypaluje mapa i fw tou nejnizsi rychlosti na jakekoliv cd a mapa pak nejlepe na dvd+ verbatime,s tim jsem nemel sebemensi problem,pokud ti to ani tak nepujde,mas spatny fw a mapy,stahujes to z netu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JendaBen1 Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Nevim,pak je to asi otazka vypalovani,mne se plne osvedcil daemon tools lite,soucasti neho je astroburn lite,pres ktery se vypaluje mapa i fw tou nejnizsi rychlosti na jakekoliv cd a mapa pak nejlepe na dvd+ verbatime,s tim jsem nemel sebemensi problem,pokud ti to ani tak nepujde,mas spatny fw a mapy,stahujes to z netu? Dnes ještě zkusím downgrade na 38xx a uvidíme. Mapy jsem stahoval z netu, dokonce i z odkazů z tohoto fóra. Je nějaké pravidlo jak poznám správnou mapu? Půjde mapa V.9 (7896) with SpeedCams na FW 38xx nebo jen na 40XX atd. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 V9 urcite bude na 38xx bezet,zkus to vypalovat nejnizsi rychlosti,jak jsem ti psal ale laborovat z fw z netu je hazard,urcite jsi se tam docetl jak to muze skoncit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JendaBen1 Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 V9 urcite bude na 38xx bezet,zkus to vypalovat nejnizsi rychlosti,jak jsem ti psal ale laborovat z fw z netu je hazard,urcite jsi se tam docetl jak to muze skoncit Tak další neúspěšný pokus je za mnou, FW 38xx taky bez úspěchu. Formátoval jsem HDD znovu rozdělil, nainstaloval FW a stále nic. Prdím na to, příští týden budu mít k dispozici originál mapu, tak uvidíme. Díky za pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 mechanika!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JendaBen1 Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 mechanika!!! Nejspíš máš pravdu i když je divné, že bez problémů načte vypalované CD/CD RW filmy na DVD/DVD RW Máš nějakou na prodej, popřípadě za jakou cenu. I když mě tak napadá, že když budu mít rozebranou navigaci, není až tak velký problém nové mapy nahrát přímo na HDD. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 To asi problem bude,nemyslim si ze staci mapu pouze zkopcit na hdd pres pc,ale mozna se mylim...ta mechanika pokud by byla spatna,nevim jestli by ti vzala dvd a prehrala film...notabene jsi psal,ze v6 ti to kopiruje na hdd v pohode,ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 je to mechanika.. novou mechaniku mám a garantuji že ti ty mapy načte 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JendaBen1 Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 mechanika!!! Včera jsem vyndal mechaniku a rámci možností jsem jí vyčistil. Po složení, všechny mapy na jednovrstvém DVD bez problémů fungují. Po testu originál map, mi bylo řečeno, že první generace RNS 510 "A" nejsou schopné načíst dvouvrstvé DVD. První mechaniky jsou prý poruchové (konec konců, vadných jich měl na skladě asi tucet). U těchto mechanik se prý stává, že mapa se skoro celá uloží na HDD a poté vše začne od začátku. Co se týče uložení map přímo na HDD, tak to lze, ale nedokážu si představit někoho, kdo by se do toho pouštěl. Nejprve jsem měl problém HDD vůbec načíst, po té co jsem načetl, mapu jsem uložil, ale po vložení do navi. se nic nezobrazilo. Musel jsem začít ukládat mapu, kterou jsem mel na DVD. Stačila jen chvilka, po chvilce jsem ukládání zrušil a vše fungovalo bez problémů. Po všech mých pokusech jsem nakonec navi. znovu přehrál i s novou mapou, nakódoval volantík, maxik a zprovoznil ostatní prkotiny. Díky všem za pomoc a omlouvám se za založení zbytečného témata. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karel21 Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Nevím, jestli to nechápu blbě, ale já od začátku ukládám mapy na HDD a ani by mě nenapadlo je číst z DVD. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JendaBen1 Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Nevím, jestli to nechápu blbě, ale já od začátku ukládám mapy na HDD a ani by mě nenapadlo je číst z DVD. Když jsem měl HDD venku z navigace, tak jsem mapy zkoušel uložit propojením přímo na něj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJo Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 Přátelé, mapy Eastern Europe V9 7921 se liší jen radary nebo je tam více podstatných změn? Jinak koukám, že mapové podklady jsou 1Q 2012 ... VW RNS510 Eastern Europe V.9 (7921) FINAL with SpeedCams Volume: CD_7921 DataBase: EEU(2012Q1) More than 16500 Speedcams/Redlight (SCDB Database 13/01/2013) To anable speedcams: Nav-Setup-Map-Map details - Car & Travel - Traffic- Speedcams/Red Light cameras Target safely: The Volkswagen Genuine navigation DVD-ROM'' CY Eastern Europe'' (V9) is equipped with the latest navigation data. For always optimal route. TMC (dynamic route guidance): Denmark, Germany, Finland, Italy, Norway, Austria, Sweden, Switzerland, Czech Republic Coverage: Albania, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Denmark, Germany, Estonia, Finland, Greece, Italy, Kosovo, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Macedonia , Moldova, Montenegro, Norway, Austria, Poland, Romania, Russian Federation, San Marino, Sweden, Switzerland, Serbia, Slovakia, Slovenia, Turkey, Ukraine, Hungary, Vatican City, Belarus Edit když jsem prozkoumával ISO, tak je to asi opravdu 7919 doplněné o ty radary, tedy nic extra v mapách nenalezneme :( potěšitelné je, že by se to mělo dát vypálit na jedno DVD, protože velikost ISO souboru je 3,95 GB (4 251 254 784 bajtů) Edit 2 ZKLAMÁNÍ - nefunguje správně TMC, zobrazí se sice v mapě, ale v detailu události není vidět popis, pouze poloha události :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 tie mapy uz mam davno, len nazvy krajin sú nejakom neviem akom jazyku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest jovani Odesláno Červenec 15, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 Ahojte, mohol by mi prosim niekto poslat funkcny odkaz na aktualne mapy pre Columbus? Hladam cely den a stale nic. Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest lubocko Odesláno Červenec 20, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 (upraveno) odstranen odkaz na licencovany obsah Upraveno Červenec 21, 2013 uživatelem lubocko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gord007 Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 (upraveno) ... Upraveno Prosinec 9, 2013 uživatelem Doli Smazán LINK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koprda Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 mapy v10 ( EE8009) bez problému fungují :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Riik Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Ahojte, som tu novy, chcel by som sa opytat aky firmware je potrebny mat, aby mi isli mapy v10 EE8009. Tie mam napalene na cd, len nechcem nieco pokaslat. Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Riik Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Nikto nevie pomoct?..pls, nerad by som nieco poskodil...nejaky navod ako to spravit? Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kaficko1 Odesláno Listopad 15, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 fimware 4120 napalit image cez nejaky soft ja pouzivam power iso reset radia ak vypyta cd vlozit a pokracovat next atd radio sa potom resetne a budes mat aj radio text 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Listopad 15, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 měl by jsi říct pro jaké navigace to je! myslím tím typ základní desky... aby tu navi někdo neumrtvil, víš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 16, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2013 toho som sa bál keď ma tento týždeň prekvapil columbus s mapami 7893, HW05 a SW 1004.. čo som čítal tak by tie mapy mali ísť až od 3xxx tak neviem ako ich tam niekto rozchodil tak som sa do jeho úprav radšej moc nepúšťal.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karel21 Odesláno Listopad 18, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2013 mapy v10 ( EE8009) bez problému fungují :-) Potvrzuji, rovněž funkce bez problémů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seli555 Odesláno Listopad 18, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2013 Zdravím, nevíte náhodou někdo jestli se taky nechystá nová verze Western EU? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Listopad 18, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2013 dnes jsem se ptal v servise a podle infa by mela byt k dispozici v10, ale na netu jsem ji nevidel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.