ferda25 Odesláno Prosinec 30, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2013 Překrývající státy mají shodné pokrytí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dragonetti Odesláno Prosinec 31, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2013 To by bylo v celku jasny. Me hlavne zajma, jestli bude nejakej rozdil v podrobnosti map ČR nebo SRN z West a East verze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 31, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2013 ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 31, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2013 (upraveno) nejdříve zkus jednovstrvé DVD jestli ti to vůbec mechanika vezme.... Upraveno Prosinec 31, 2013 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HonzaP Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Na jakou značku vypalujete? Mam v navigaci vypalene CD SONY a na nem napsano navigace 2011 - blize jsem to nezkoumal, a chtel jsem udelat zalohu, normalne to neslo, tak jsem pouzel cloneCD safe ochranu, a CD se vypalilo, a navigace ho neprecte , zkousel jsem to Xkrat vcetne prepisovatelneho a nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Vacsina pali na DVD+R Verbatim. Tie navi berie bez problemu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HonzaP Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 aha .. to jsem teda myslim zrovna vypaloval :-( teda CD ... je to vozidlo segry tak poradne nevim co je to za navigaci, jenom vim ze na CD je napsano značka SONY a tužkou Navigace 2011 :-) prvně jsem zkusil nero, to to ale kvuli ochrane nevzalo, tak jsem zkusil clone CD a nejakou ochranu safe3 ale nekde jsem cetl ze to jde jen do verze 2008 tak jestli nebude problem tam ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Tak ji vyfot a dej tu fotku navi a někdo ti poradi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HonzaP Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Tady je odkaz foto mi neslo vlozit http://2i.cz/e02e3e14c7 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 To je snad Nexus,pokud se nepletu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Leden 11, 2014 Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 Tak tak jedná se o Nexus. Jinak s CloneCD nebo CloneDVD nejlepší zkušenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HonzaP Odesláno Leden 11, 2014 Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 CloneCD jsem na to pouzil. Vypaloval jsem na Verbatim rychlosti 16, 12 i 1X a nic. Ze by to skutecne mohlo byt mediem a chtelo to SONY? Vypalene CD co tam je je SONY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Leden 11, 2014 Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 Pro všechny co mají problém s mechanikou nebo prostě chtějí mít 100% jistotu, že doje k překopírování souborů(doba trvání: 30 minut) Příprava na stole: zvolím vhodnou kartu SD(doporučuji 8GB) s formátem FAT32 na SD kartě vytvořím přímo na rootu adresáře: WESTDVD WEST Do adresáře WESTDVD nakopírujte obsah celého DVD s mapou do adresáře WEST z přílohy tohoto příspěvku vložte soubor: hddfiles.log !!Upozornění tento soubor je vytvořený z dat pro verzi 8008!! Pokud chce někdo vytvořit soubor pro svojí verzi musí mi poslat soubor s výpisem souborů svého média Doporučuji příkaz: dir "označení názvu media":\*.* /A-D /S /B > C:\dvd_file.txt např. (DVD s mapou vidím jako disk M): stisknu windows(vlaječka windows na klávesnici) + Rnapíšu: cmd -> enternapíšu dir M:\*.* /A-D /S /B > C:\dvd_file.txt Pak na svém disku C najde soubor: dvd_file.txt v kterém je komplet výpis všech souborů(dle toho lze vytvořit: hddfiles.log) Ještě doporučuji na root dát soubor formátu mp3(pro ověření správného načtení v navigaci) Postup v autě: 1. vložím připravenou SD kartu a počkám zda opravdu začne přehrávat vložené mp3 soubory z rootu SD karty(sd karta zůstává do konce celého procesu vložená v navigaci) 2. na hrající navigaci stiskni na navi: SETUP + MIC + EJECT...počkej 20 sekund vlož cdčko s image(viz níže) doporučuji pálit v Alcoholu 120% co nejnižší rychlostí. Pak na konci až to napíše successfully jen počkej až vyjede CDčko. CDčko vyndej ven ze štěrbiny DVD mechaniky a navigace se sama restartuje. Po 30 minutách je vše uloženo. Odkaz na Alcohol120%:http://www.softpedia.com/dyn-postdownload.php?p=5405&t=4&i=1 copy_map.zip 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Leden 12, 2014 Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 Ještě jsem zapomněl napsat, že součástí aktualizace map přes SD kartu je i odblokování přehrávání videa za jízdy a povolení servisního menu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zetorix Odesláno Leden 12, 2014 Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 A jak by si to upravil pre mapu east 8049 a ked mam kartu SD HC 16GB 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Leden 12, 2014 Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 Postup stejný jen mi musíš poslat tvůj soubor se seznamem souborů. Např.: zde je nově vytvořený hddfiles.log pro 8048 (musí se samozřejmě rozbalit ze zipu): hddfiles.zip Domníval jsem se, že ten postup nahoře je pochopitelný. Zde opakovaně uvádím postup vytvoření toho souboru: Doporučuji příkaz: dir "označení názvu media":\*.* /A-D /S /B > C:\dvd_file.txt např. (DVD s mapou vidím jako disk M): stisknu windows(vlaječka windows na klávesnici) + Rnapíšu: cmd -> enternapíšu dir M:\*.* /A-D /S /B > C:\dvd_file.txt Pak na svém disku C najde soubor: dvd_file.txt v kterém je komplet výpis všech souborů(dle toho lze vytvořit: hddfiles.log) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koprda Odesláno Leden 13, 2014 Sdílet Odesláno Leden 13, 2014 "ferda25" - užitečný návod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zetorix Odesláno Leden 13, 2014 Sdílet Odesláno Leden 13, 2014 "ferda25" je to super navod tesim sa az mi to poslape ale prepac :) asi som menej chapavy mohol by si prosim ta spravit screen co pises do prikazoveho okna prepac " napíšu dir M:\*.* /A-D /S /B " - tomuto presne nerozumiem Dnes som si uspesne upgradol FW na 5238 a este mapy a som frajer ^_^ Vecsinou si robim vsetko sam ale obcas to nejde a je bomba ked ti niekto poradi a nie ako tu niektory iba nadavaju ze to niekto posral Dikes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Leden 13, 2014 Sdílet Odesláno Leden 13, 2014 Aha...no tak tady je soubor pro 8049: hddfiles.zip a tady je jak vypadá to co zadám: Pak stisknu Enter a pak už naleznu na tvém disku C soubor s tímto názvem: dvd_file.txt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dandak Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 První info - ještě jsem to neřešil :-) Mám RNS510 v Passatu, vyrobeno 12/2011. Od té doby se nedělal upgrade FW. Musím před instalací map udělat ten upgrade? Odpovím si sám - nemusí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Decibel Odesláno Únor 13, 2014 Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 Zdravím, potřeboval bych do Columbuse nahrát přes SD kartu POI body a nedaří se . Když vložím kartu system napíše "nahrávám" ,ale nezkopíruje se na HDD. Ani nenabídne možnost kopírování. Můžete mi poradit přečetl jsem cele tema a dočetl jsem se ž,e by mel po vložení SD nabídnout kopírovaní. Jinak na kartě mám složku PersonalPOI a ve složce soubor PersonalPOI.db3 . Děkuji za každou radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 14, 2014 Sdílet Odesláno Únor 14, 2014 máš v autě správný fw? máš správně rozdělený disk? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Decibel Odesláno Únor 14, 2014 Sdílet Odesláno Únor 14, 2014 máš v autě správný fw? máš správně rozdělený disk? FW zjistím delším podržením tlačítka Setup že? Ale musím to povolit v kanále 50 nyní se zobrazí jen FM,AM .Jestli dobře chápu tak nový fw rozdělí disc a vytvoří oddily, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 14, 2014 Sdílet Odesláno Únor 14, 2014 nech si u někoho updatovat fw a zjistit co je v navigaci.... je to lepší než něco zkazit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Decibel Odesláno Únor 14, 2014 Sdílet Odesláno Únor 14, 2014 nech si u někoho updatovat fw a zjistit co je v navigaci.... je to lepší než něco zkazit Zdravím, tak číslo jednotky je 3T0035680A, SW- version 2724 , HW-ver. H41 , HW-Vehicle 0xC801, Map verze je 7894 East Europe. Je možnost sehnat nejnovější verzi fr na tuto jednotku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iphonik4 Odesláno Březen 28, 2014 Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 Cau broci! Mam k dispozici DVD s west europe V10 (8048)Chci se prosim jen zeptat, dal jsem DVD do Columba, ten se me zeptal ,jestli chci data uloz na disk, nebo pouzit jen docasne, dal jsem “ulozit”. A prestoze slysim HDD pracovat, tak nevim, co ted. Columbus se tvari, jak kdyby byl v necinnem stavu, neni nikde zadny ukazatel, ktery by ukazoval, kolik % je preneseno. Je to normalni? mam pockat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hlavi Odesláno Březen 28, 2014 Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 Je to normální, jediný jak se podívat na průběh kopírování je zmáčknout tlačítko EJECT na vyndání DVD a pak ti to vypíše hlášku že je kopírování v průběhu a jestli opravdu chceš DVD vyndat... Na pozadí té hlášky je linka na které je vidět kolik už na disku je a kolik ještě zbývá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iphonik4 Odesláno Březen 29, 2014 Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 jj, super, na to jsem prisel :) a nez cara dobehla, tak byla byla baterka v pi***. Kazdopadne diky za odpoved :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hlavi Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Trošku to trvá, to je pravda :-) Ja mezi tim ujel cca 30km klidnou jizdou nez se to nahralo ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iphonik4 Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Aha:) no ja dobil baterii a jdu znovu na to, ale prosim porad, co mam delat pri updatu, abych nevybijel znovu baterii? Mam celou ti dobu nechat bezet motor na volnobeh, nebo soupnout baterii na nabijecku a nechat columba bezet? Nevypne se po par min, kdy motor nebezi? Jk to delas ty? Dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.