Přejít na obsah

Taková NEobyčejná grafitka ...

Doporučené příspěvky

hovedá :( nemá svoje tak prečo by druhý mal

... asi tak nějak to bude jsou to zmetci

že by nějaká pomsta? angry.gif

... myslím, že nikdo nemá důvod se nám mstít i když člověk nikdy neví co se někomu honí v hlavě

Zmrdi, už se mi to taky párkrát stalo, zabil bych je na místě, nejvíc mě to zamrzelo 10 dní po celolaku, jednoho minulého auta. :(

... ty wole 10 dní po celolaku ... tak to bych už asi nerozdýchal to by mě na místě šlahlo

polamat ruky a odtrhnut gule za taketo nieco

... tak tak polámat ruce a vyrvat pohlavní orgány, aby se ti šmejdi nemohli roznožovat

fakt nerozumim ty co to delaji, skoda no :(

... njn tohle normální člověk nemůže nikdy pochopit

Odkaz ke komentáři

Docela mě překvapuje, že někdo u káry jako je OII nemá pojistku. Nevim kolik mega bych musel mít na kontě, abych si OII nepojistil.

... no tak mě OII už jako kára nepřipadá při dnešních cenách v bazaru, proto už jsem přestal pojistku řešit a hlavně by mě nenapadlo, že mě v dnešní době někdo poškrábe lak na celém boku. Pokud bych dával na jaře celolak, tak nějakou pojistku budu muset řešit.

Když pojistíš proti vandalismu, máš každý rok nový okno a světla dle přání...a to se vyplatí, no ni? B)

.... jj tak to se opravdu vyplatí B)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

tak ja som mal našťastie taxíka v noci v garáži takže v pohode fungujem.. ale tu sa to už topí tak to ide po veľkých kusoch dole čo som videl jak sused čistil auto.. :D

pôvodne som to chcel tiež tak s piatimi údajmi, ale neviem prečo mi vždy hore ostala len rýchlosť a nechcela sa zmeniť na bočné G.. :(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...