lubinob Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Ešte na tom tvrdo makajú.. alebo už grilujú.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Tak dufam ze budu foto sem zvedav :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 určite budú aj foto.. ak chceš môžeš sa ísť budúcu stredu pozrieť osobne.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 To mam odpolednu Lubo :-( ale nabuduce by som isiel.. Som zvedavy lebo buduci rok planujem O2 namiesto O1 :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 čo už.. to som videl na fb že pozeráš po O2 RS.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Jojo dobre si videl.. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 ted jsme skoncili... a foto doda majitel topicu... a dneska jsme negrilovali...:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 tak to ste sa dosť dlho zabavili.. dúfam že sa všetko podarilo ako ste chceli.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 jj před chvílí padla, ale ještě vše není hotové, takže v pátek se bude pokračovat. Musí se navařit koncovky vyfuku a dodělat ekektrika plus nějaké drobnosti. Foto dodám jak to bude komplet. Jinak dnes už mám konečně přezuto na 19" ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 No ale aspon jedna foto by mohla byt :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Tak jsme udelali dva dni trochu prace a mame skoro hotovo.... staci dodelat elektriku a uz budou obe auti krasne.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Tak jo ukecal jsi mě. Dám sem jednu mobilovku ze středy po spasování a přilepení blatníků. RS koncovky už jsou navařeny, ještě musím něčím nalepit lišty dveří (zatím váhám co mám použít), přes víkend možná doděláme elektriku a ještě musím pořešit opravu zadní stahovačky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 :prcprc: :prcprc: :prcprc: :prcprc: :prcprc: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Aleši, mrda! grafitka fejsliftová a ještě k tomu s RS předkem BéTéčka tomu slušej, parádička to je B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Tak to je masakr změna :palec: Měl bych jednu hnidopišskou poznámku a to zarovnat středový krytky do jedné lajny s BT logem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Tak tohle je velká šupa, nádhera :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Narez, jak se to auto najednou zmeni! Jeste jsme se s Ondrou na jezere bavili ze to bude supr zmena Akorat mi nesedi novy logo v benet kolech ale to je asi vec o vkusu :D Jinak se mi to zda nebo je predek vejs nez zadek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 ja to Alesovy taky rikal at to jeste stoci jinak Alesi chtelo by to tema prejmenovat minimalne na Taková NEobyč grafitka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 pekna octa pane ale sluseli by jej viac FL zrkadla ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Díky za chválu kluci :palec: Tomas_ek: jj taky se mi ta grafitka k tomu líbí Vasekk: no vidíš dobrej postřech s těma krytkama určitě to pak srovnám s tím nápisem BT luigi5: předek není vejš to jen klame na těch fotkách. Časem tam možná dám krytky BT, neboť mám v plánu to postupně předělat vzhledově do BT. Ale záleží jak budou finance. Ol@f: woe neprovokuj s tím stočením víš, že bych to rád stočil, ale vzhledem k tomu kam s tím autem jezdím a kde se pohybuji by to byl asi problém :( . Máš pravdu měl bych to vlákno přejmenovat B) lumi: FL zrcátka jsou taky v plánu, ale teď padlo do auta tolik peněz, že musím trochu ty investice do auta přibrzdit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Tak to je pecka . A ty krytky škoda s novým logem v diskách nech, je to pěkný. Škoda a BT k sobě patří, takže to nijak rušivé není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 je to nádhera.. dobre si to vymyslel, ešteže ťa fido nenahovoril na obyč FL.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 MAs to perfektni ta fotka je hooodne pekna!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 neskutočná zmena k lepšiemu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Krásný auto, Aleši. Graphite je moc pěkná barva, kola jsou vkusná, snížení naprosto ideální (když už lezou kola pod blatníky, tak se mi to nelíbí). Šel jsi na to s citem a udělal velmi elegantní auto, žádnou přeháňku a tak se mi to líbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Tak to je mega jebana!! Uplnaa nadhera krasne to ukazalo... Jedna z naj naj octavek ! :-) doufam ze dojedu do brna a uvidim ji :-) O kolik to mas snizene? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 jeste k dokonalosti bych vymenil zrcatka za fl ;-) vubec se tam ted nehodi! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Super proměna, P.S. ty to máš celé rozleštěné?? vypadá to hodně lesklé :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 je to nádhera.. dobre si to vymyslel, ešteže ťa fido nenahovoril na obyč FL.. :D jj ještě že tak Tak to je mega jebana!! Uplnaa nadhera krasne to ukazalo... Jedna z naj naj octavek ! :-) doufam ze dojedu do brna a uvidim ji :-) O kolik to mas snizene? :-) přesně jsem to neměřil ale zbývá mi ještě 1,5 cm do úplného stočení jeste k dokonalosti bych vymenil zrcatka za fl ;-) vubec se tam ted nehodi! ;-) zrcátka jsou na seznamu ;) Super proměna, P.S. ty to máš celé rozleštěné?? vypadá to hodně lesklé :lool: jj tenhle téměř celej bok byl lakovanej, protože mi někdo poškrábal oboje dveře, proto se to tak leskne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 taky asi nutno říct, že v PSku vytáhnuty stíny a světla dost ne? Vloni na Žamberku, takový pohledově nudný auto a teď to úplně září 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.