lubinob Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Tuším pri každej práci ktorú si chceš urobiť sám sa musí niečo skomplikovať... :( ale hlavne že sa to nakoniec podarilo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Lubino to je normální, však to znáš :lool:, Já to mám stejný :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Hlavne ze se to vyresilo.... Jak rekl Jura... co ma prasknout to praskne.. ono dat ocelovy sroub do hliniku je prece kravina... To zaroste a nemas sanci s tim nic udelat... Vubec se netesim jak to budu delat na svem Capucinu... Zitra geoska a bude to snad OK... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Aleši, tohle je prostě normální.. Na cizích autech si to vyzkoušíš, vše OK a na svým se zasekneš.. Takhle už jsem se spálil několikrát :))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 já to měl na obou autech OK, aspon teda toto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Tuším pri každej práci ktorú si chceš urobiť sám sa musí niečo skomplikovať... :( ale hlavne že sa to nakoniec podarilo.. Lubino to je normální, však to znáš :lool:, Já to mám stejný :( Aleši, tohle je prostě normální.. Na cizích autech si to vyzkoušíš, vše OK a na svým se zasekneš.. Takhle už jsem se spálil několikrát :))) jj máte pravdu to je zákon schválnosti, ale na druhou stranu lepší než kdyby se nedařilo na cizích autech B) Jinak dnes dolazeny poslední drobnosti + geoška a autíčko už zas funguje jak má . Hned mám lepší náladu B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 tak to je fajn.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 a autíčko už zas funguje jak má . Hned mám lepší náladu B) Jupiiii ja jej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 Dnes jsem udělal výmenu oleje a filtru, přečistil interier a zítra ráno pojedeme směr Německo na 5. Skoda Treffen B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Sobotní cesta do Německa na Skoda Treffen málem skončila dřív než začala stačilo být o pár vteřin rychlejší a ten kamion nás s Ol@fem sejmul. Tím že se to stalo hned před náma, tak se nám s Ondrou podařilo ještě tak tak protáhnout, ale bylo to o zrcátka. Nakonec se podařilo dojet bez problému i když byla D1 uzavřena pro bourání mostů. Na Skoda Treffen to bylo super. Přidám pár fotek a dvě jsem si půjčil od DanTeho ostaní fotky jsou zde http://forum.octavia...dpost&p=1382788 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Dnes byl pařák jako prase, tak jsem se zavřel do chládku v dílně a poladil vrzající stahovačky oken a opravil osvětlení nohou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 jeeee zase tam je kozena sedacka ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 už tam je zase sedačka? :D asi prídem zase na návštevu, tiež mám asi niečo so stahovačkou v šoférových dverách.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Kdo ví, co se ve skutečnosti v té garáži dělá za "údržbu" ... :D Když všichni znají sedačku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 šak prídi a uvidíš.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matulko183 Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Alessi pocuj co si robil s tym oknom? moje soferove trosku vrzga a spolujazdcove sa z 10tich krat 7krat vrati dole ked ho zatvaram 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 jůů sedačka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Alessi pocuj co si robil s tym oknom? moje soferove trosku vrzga a spolujazdcove sa z 10tich krat 7krat vrati dole ked ho zatvaram Je potřeba sundat tapec a oddělat těsnění okna a WDčkem prostříknout mechanismus stahovačky. Pak to zase funguje jak má. Lze to udělat i bez sundání tapecu a to tak, že tu hadičku od WDčka prostrčíš mezi oknem a těsněním, ale je potřeba vědět kde se nachází kolejnice stahovačky. Se sundaným tapecem to jde líp a dá se to nastříkat i otvorama na demontáž skla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 22, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2013 Alessi- to auto je nadherne!Fakt jse mi libi ve fl a tak jak ho mas!Klidne bych to nechal bez rs kridla jak chces ale ty ;-) jinak fakt pokrok vpred! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2013 Díky no už o tom začínám uvažovat, že tam to RS křídlo nedám. Možná jen to ze sportpaketu a nebo vůbec B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 22, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2013 nebo bych zauvažoval, jen o odtrhové liště třeba jak je na OI, jen ten lehký doplněk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 23, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 Ja bych kridlo nedaval takhle jeto krasne cisty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 23, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 ale zase nevyvážený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tonyoctavia Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Srpen 10, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2013 kde se dají koupit ty kola od BT a za kolik? Na BT stránkách už je v nabídce ani nemají.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Srpen 10, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2013 Podle mne uz se nedaju koupit, taky sem kukal po nich ale nikde nic jen na bazosi.. taky sem psal Aldovi a psal ze uz nejsou. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Srpen 10, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2013 škoda no... ty jsou povedený tak jedině počkat až půjdou koupit ty 19" z novýho RSa ty by taky šly :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.