Přejít na obsah

Taková NEobyčejná grafitka ...

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
Tak jsem se konečně rozhodl, a chystám se využít akce firmy SystemCar a nechám si od nich dat folie na skla.

Ještě si nejsem jistej odstínem, ale pravděpodobně sáhnu po těch nejtmavších ...

Jdi do 15tek... 5ky si nech dat dozadu, ale jinak dopredu podle me uz je to moc...nekdy v noci kdyz budes parkovat nebo v noci za deste a mlhy, se trosku hur kouka :palec:

Odkaz ke komentáři
Jdi do 15tek... 5ky si nech dat dozadu, ale jinak dopredu podle me uz je to moc...nekdy v noci kdyz budes parkovat nebo v noci za deste a mlhy, se trosku hur kouka :palec:

To máš pravdu, už jsem jednou ty nejtmavší na autě měl, a když jsem někde, kde není veřejný osvětlení parkoval a nebo couval, tak to bylo trochu horší, ale zase stačilo pootevřít dveře a koukat se ven. Teď mám na autě park. senzory, tak by to

zas bylo o něco jednodušší.

Jde mě o to, že bych si tam chtěl časem dát Columbusa, a jelikož nemám garáž, tak nechci, aby do toho auta bylo vidět,

ale zase bych nechtěl za snížené viditelnosti úplně omezit výhled ven z auta (a do zpětných zrcátek). Ideální by byl nějakej kompromis a tak si nejsem jistej co vybrat ...

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se dnes vrhl na kontrolu park. senzorů, které mě teď na zimu přestali fungovat.

Začal jsem jsem tím, že jsem napíchl auto na VAG-inu a zjistil jsem, že závada je na pravém předním středním senzoru,

tak jsem zkusil pročistit (prostříknout) kontakty na jednotce a na senzoru (naštěstí se k tomu středovému dá dostat rukou, když se vycvakne mřížka, ale stejně to nepomohlo, takže buď je problém někde v el. svazku od senzorů a nebo je kaput

senzor, takže až bude teplo a čas, tak budu muset udělat kontrolu el. vedení a nebo mám rovnou napřed vyměnit senzor ???

Tady je výpis závad z VAGu:Pátek,29,Leden,2010,13:00:58:43663

VCDS verze: SVO 805.0

Adresa 76: Park. pomocník

Objednací číslo řídící jednoky: 1Z0 919 283 C

Systém a/nebo verze: Parkhilfe 8-Kan H04 0020

Kódování: 0000001

Číslo dílny: WSC 73430

3 závad nalezeno.

01627 - cidlo pomoci pri zaparkovani: vpredu vpravo - stred (G253)

009 - preruseni / zkrat na kostru - Sporadická

info o závadě:

Stav závad: 00101001

Priorita závad: 3

Frekvence závad: 4

Počítadlo resetů: 146

Kilometry: 168344 km

Indikace času: 0

Datum: 2000.00.00

Čas: 19:25:25

004 - zadny signal / komunikace - Sporadická

info o závadě:

Stav závad: 00100100

Frekvence závad: 50

Počítadlo resetů: 151

Kilometry: 167496 km

Čas: 19:22:53

006 - zkrat na plus

info o závadě:

Stav závad: 01100110

Frekvence závad: 36

Počítadlo resetů: 111

Kilometry: 167893 km

Čas: 17:19:16

po prostříkání kontaktů na jednotce a senzoru tam zůstala tahle:

Adresa 76: Park. pomocník

Objednací číslo řídící jednoky: 1Z0 919 283 C

Systém a/nebo verze: Parkhilfe 8-Kan H04 0020

Kódování: 0000001

Číslo dílny: WSC 73430

Nalezena 1 chyba:

006 - zkrat na plus

info o závadě:

Stav závad: 01100110

Frekvence závad: 1

Počítadlo resetů: 112

Kilometry: 168931 km

post-547-1264772417_thumb.jpg

post-547-1264772439_thumb.jpg

post-547-1264772457_thumb.jpg

post-547-1264772476_thumb.jpg

post-547-1264772494_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

No tak u vás to máte také povoľnejšie - po Prahe každý druhý "čierny" to viem z videnia :lol: Na Slovensku by mi hneď zobrali za to techničák...bohužiaľ. A keď je auto "celopolep" tak to vyzerá o dosť lepšie, ale keď máme také zákony a policajný štát tak sa nedá nič robiť. Máš to pekné...koľko to trvalo? :)

Odkaz ke komentáři
No na hodnocení je zatím brzo, ale rozhodně to auto vypadá líp :) Jinak jsem rád, že jsem tě zase viděl. A pak že

je Praha velká :P

Tojo teda, a obvykle parkuju nahoře, ale jelikož jsem potřeboval jen vyřídit něco v O2, tak jsem to výjimečně parknul tam venku. Prohlídnul jsem si u vchodu i tu novou Astru.. no možná víc tu slečnu, která nabízela testovací jízdy :D .. obě pěkný kousky to byly :lol:

Odkaz ke komentáři
No tak u vás to máte také povoľnejšie - po Prahe každý druhý "čierny" to viem z videnia :lol: Na Slovensku by mi hneď zobrali za to techničák...bohužiaľ. A keď je auto "celopolep" tak to vyzerá o dosť lepšie, ale keď máme také zákony a policajný štát tak sa nedá nič robiť. Máš to pekné...koľko to trvalo? :)

Děkuji za pochvalu, trvalo to cca 4 hodiny s tím, že se okna vytahovaly ven. Njn s těma policajtama nic nenaděláš,

počátkem 90 let, tady taky za to buzerovali, ale časem je to přešlo ....

Odkaz ke komentáři
Tojo teda, a obvykle parkuju nahoře, ale jelikož jsem potřeboval jen vyřídit něco v O2, tak jsem to výjimečně parknul tam venku. Prohlídnul jsem si u vchodu i tu novou Astru.. no možná víc tu slečnu, která nabízela testovací jízdy :lol: .. obě pěkný kousky to byly :)

Slečny jsem si nevšiml, ale ta Astra se mě líbila hodně, je to fakt povedené autíčko, ale zase jako za cenu cca 600 tis. a s motorem jen 1.4 16V mě to připadá docela dost ...

Odkaz ke komentáři
Nepřehlídl ses? Já jsem viděl v ceníku 1.6 turbo 132 kW od půl miliónu a to mi příjde hodně dobrý. To si pak porovnám s Fabii RS až příjde, i když je o třídu níž, ale ceny možná budou podobný.

No taky jsem se tomu divil, ale bylo tam uvedeno: cena vystaveného vozu něco málo přes 600 tis. (přesnou cenu si nepamatuji) a po nějaké slevě, tam bylo necelých 600 tis. To vystavené auto mělo sice nějakou výbavu navíc, ale i tak mě to připadalo dost ...

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

... jsou to odrazky z OII Face, které jsem rozebral (odlepil) od toho držáku. Po rozebrání na odrazce zůstane hrana (osazení), které jsem pilníkem odbrousil, aby odrazka byla hladká a sedla na nárazník. Nalepil jsem je obráceně (vzhůru nohama, takže levou jsem dal na pravou stranu a na druhé straně naopak) podle mě to tak lépe pasovalo. A lepil jsem to transparentním silikonem. Pokud se natře silikonem jen ta obroušená hrana, tak funkčnost odrazky zůstane zachována (tak jsem to nalepil poprvé). Pokud se dá silikon pod celou odrazku, tak pak už je to jen na efekt a už to téměř neodráží světlo.

Já jsem to tam dával hlavně z toho důvodu, že mě nějakej idiot udělal obrovskou a hlubokou rýhu na nárazníku (viz. foto), tak jsem to tím chtěl zakrýt, než na jaro seženu RS nárazník v mé barvě, což už vzdávám, takže tam asi nakonec hodím z OII Face. A taky pro to, že tam mám zadní světla Face, tak abych tam zatím na oko nějaké odrazky měl. Ty samolepící se mě nelíbijou. Takhle si myslím, že to vypadá líp .... Mám to tam už nalepené půl roku jezdím s tím normálně do myčky a drží to bez problému ....

post-547-1269002650_thumb.jpg

post-547-1269002662_thumb.jpg

post-547-1269002673_thumb.jpg

post-547-1269002685_thumb.jpg

post-547-1269002708_thumb.jpg

post-547-1269002730_thumb.jpg

post-547-1269002743_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...