Martin_TDi Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 (upraveno) Jo tak takovéhle auta máme taky ještě u nás ve firmě, jezdí stále do Škodovky na garančky, které stojí sice majlant, ale celkem je na auta spolehnutí i když mají najeto okolo 500 000 Km. Upraveno Leden 8, 2010 uživatelem Martin_TDi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 (upraveno) Některé z našich služebáků (OI) mají i přes 800 tis. km a vypadají ještě líp než ta co teď mám jako náhradní. Upraveno Leden 8, 2010 uživatelem Alessi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 mazec... muzes hodit foto tech sluzebnich aut, prosim? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 (upraveno) ... Upraveno Srpen 27, 2010 uživatelem Alessi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 Tak jsem se konečně rozhodl, a chystám se využít akce firmy SystemCar a nechám si od nich dat folie na skla. Ještě si nejsem jistej odstínem, ale pravděpodobně sáhnu po těch nejtmavších ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 Tak jsem se konečně rozhodl, a chystám se využít akce firmy SystemCar a nechám si od nich dat folie na skla.Ještě si nejsem jistej odstínem, ale pravděpodobně sáhnu po těch nejtmavších ... Jdi do 15tek... 5ky si nech dat dozadu, ale jinak dopredu podle me uz je to moc...nekdy v noci kdyz budes parkovat nebo v noci za deste a mlhy, se trosku hur kouka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 Jdi do 15tek... 5ky si nech dat dozadu, ale jinak dopredu podle me uz je to moc...nekdy v noci kdyz budes parkovat nebo v noci za deste a mlhy, se trosku hur kouka To máš pravdu, už jsem jednou ty nejtmavší na autě měl, a když jsem někde, kde není veřejný osvětlení parkoval a nebo couval, tak to bylo trochu horší, ale zase stačilo pootevřít dveře a koukat se ven. Teď mám na autě park. senzory, tak by to zas bylo o něco jednodušší. Jde mě o to, že bych si tam chtěl časem dát Columbusa, a jelikož nemám garáž, tak nechci, aby do toho auta bylo vidět, ale zase bych nechtěl za snížené viditelnosti úplně omezit výhled ven z auta (a do zpětných zrcátek). Ideální by byl nějakej kompromis a tak si nejsem jistej co vybrat ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 Aleši. kolik Tě budou stát ty folie? Ted se mě ptal kolega v práci a tak jsem mu řikal at počítá s cca 4 tis.Kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 No využívám akce SystemCar pro Octavia club, a tak to bude stát 3500,- a dokonce jsou ochotni udělat mi to i o víkendu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Tak jsem se dnes vrhl na kontrolu park. senzorů, které mě teď na zimu přestali fungovat. Začal jsem jsem tím, že jsem napíchl auto na VAG-inu a zjistil jsem, že závada je na pravém předním středním senzoru, tak jsem zkusil pročistit (prostříknout) kontakty na jednotce a na senzoru (naštěstí se k tomu středovému dá dostat rukou, když se vycvakne mřížka, ale stejně to nepomohlo, takže buď je problém někde v el. svazku od senzorů a nebo je kaput senzor, takže až bude teplo a čas, tak budu muset udělat kontrolu el. vedení a nebo mám rovnou napřed vyměnit senzor ??? Tady je výpis závad z VAGu:Pátek,29,Leden,2010,13:00:58:43663 VCDS verze: SVO 805.0 Adresa 76: Park. pomocník Objednací číslo řídící jednoky: 1Z0 919 283 C Systém a/nebo verze: Parkhilfe 8-Kan H04 0020 Kódování: 0000001 Číslo dílny: WSC 73430 3 závad nalezeno. 01627 - cidlo pomoci pri zaparkovani: vpredu vpravo - stred (G253) 009 - preruseni / zkrat na kostru - Sporadická info o závadě: Stav závad: 00101001 Priorita závad: 3 Frekvence závad: 4 Počítadlo resetů: 146 Kilometry: 168344 km Indikace času: 0 Datum: 2000.00.00 Čas: 19:25:25 01627 - cidlo pomoci pri zaparkovani: vpredu vpravo - stred (G253) 004 - zadny signal / komunikace - Sporadická info o závadě: Stav závad: 00100100 Priorita závad: 3 Frekvence závad: 50 Počítadlo resetů: 151 Kilometry: 167496 km Indikace času: 0 Datum: 2000.00.00 Čas: 19:22:53 01627 - cidlo pomoci pri zaparkovani: vpredu vpravo - stred (G253) 006 - zkrat na plus info o závadě: Stav závad: 01100110 Priorita závad: 3 Frekvence závad: 36 Počítadlo resetů: 111 Kilometry: 167893 km Indikace času: 0 Datum: 2000.00.00 Čas: 17:19:16 po prostříkání kontaktů na jednotce a senzoru tam zůstala tahle: Adresa 76: Park. pomocník Objednací číslo řídící jednoky: 1Z0 919 283 C Systém a/nebo verze: Parkhilfe 8-Kan H04 0020 Kódování: 0000001 Číslo dílny: WSC 73430 Nalezena 1 chyba: 01627 - cidlo pomoci pri zaparkovani: vpredu vpravo - stred (G253) 006 - zkrat na plus info o závadě: Stav závad: 01100110 Priorita závad: 3 Frekvence závad: 1 Počítadlo resetů: 112 Kilometry: 168931 km Indikace času: 0 Datum: 2000.00.00 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 hmm tak to je blby :-( ... musim taky zajet na ten VAG! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Tak jak hodnotíš fólie? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Tak jak hodnotíš fólie? No na hodnocení je zatím brzo, ale rozhodně to auto vypadá líp :) Jinak jsem rád, že jsem tě zase viděl. A pak že je Praha velká :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Praha je dedina resp. vesnice :) to ti povie aj každý Viedenčan... A fotka nebude? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 (upraveno) No a takhle auti vypadalo po příjezdu z Práglu s novýma fóliema, nakonec jsem dal na celé auto ty nejtmavší 5%, bohužel už byla na pořádné focení tma ... Upraveno Leden 31, 2010 uživatelem Alessi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 No tak u vás to máte také povoľnejšie - po Prahe každý druhý "čierny" to viem z videnia Na Slovensku by mi hneď zobrali za to techničák...bohužiaľ. A keď je auto "celopolep" tak to vyzerá o dosť lepšie, ale keď máme také zákony a policajný štát tak sa nedá nič robiť. Máš to pekné...koľko to trvalo? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 No na hodnocení je zatím brzo, ale rozhodně to auto vypadá líp :) Jinak jsem rád, že jsem tě zase viděl. A pak že je Praha velká :P Tojo teda, a obvykle parkuju nahoře, ale jelikož jsem potřeboval jen vyřídit něco v O2, tak jsem to výjimečně parknul tam venku. Prohlídnul jsem si u vchodu i tu novou Astru.. no možná víc tu slečnu, která nabízela testovací jízdy :D .. obě pěkný kousky to byly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 No tak u vás to máte také povoľnejšie - po Prahe každý druhý "čierny" to viem z videnia Na Slovensku by mi hneď zobrali za to techničák...bohužiaľ. A keď je auto "celopolep" tak to vyzerá o dosť lepšie, ale keď máme také zákony a policajný štát tak sa nedá nič robiť. Máš to pekné...koľko to trvalo? :) Děkuji za pochvalu, trvalo to cca 4 hodiny s tím, že se okna vytahovaly ven. Njn s těma policajtama nic nenaděláš, počátkem 90 let, tady taky za to buzerovali, ale časem je to přešlo .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Tojo teda, a obvykle parkuju nahoře, ale jelikož jsem potřeboval jen vyřídit něco v O2, tak jsem to výjimečně parknul tam venku. Prohlídnul jsem si u vchodu i tu novou Astru.. no možná víc tu slečnu, která nabízela testovací jízdy .. obě pěkný kousky to byly :) Slečny jsem si nevšiml, ale ta Astra se mě líbila hodně, je to fakt povedené autíčko, ale zase jako za cenu cca 600 tis. a s motorem jen 1.4 16V mě to připadá docela dost ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Nepřehlídl ses? Já jsem viděl v ceníku 1.6 turbo 132 kW od půl miliónu a to mi příjde hodně dobrý. To si pak porovnám s Fabii RS až příjde, i když je o třídu níž, ale ceny možná budou podobný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Aleši: vypadá to dobře ale chtělo by to jednu fotečku zboku :) vypadá to žes to risknul člověče a to auto je znatelně tmavší...bál bych se trošku hlavně na těch předních bočních kdy jdeš na STK? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Nepřehlídl ses? Já jsem viděl v ceníku 1.6 turbo 132 kW od půl miliónu a to mi příjde hodně dobrý. To si pak porovnám s Fabii RS až příjde, i když je o třídu níž, ale ceny možná budou podobný. No taky jsem se tomu divil, ale bylo tam uvedeno: cena vystaveného vozu něco málo přes 600 tis. (přesnou cenu si nepamatuji) a po nějaké slevě, tam bylo necelých 600 tis. To vystavené auto mělo sice nějakou výbavu navíc, ale i tak mě to připadalo dost ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Romane tady máš foto z boku a taky výhled z auta a pohled do zrcátka, a taky přibyla nálepka OC :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Únor 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 (upraveno) Takže včera BadyS dodal senzor (ještě jednou díky), a já ho dnes namontoval a parkovací senzory zase šlapou tak jak mají Upraveno Únor 15, 2010 uživatelem Alessi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Březen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 To Alessi: Můžeš pak příležitostně udělat detail, jak máš řešené zadní odrazky na nárazník, jak to vychází? Jo to nebude problém, hned jak mě švára vrátí foťák tak to vyfotím :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Březen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 To Alessi: Můžeš pak příležitostně udělat detail, jak máš řešené zadní odrazky na nárazník, jak to vychází? Tady jsou nějaké ty fotky detailu odrazky, a za moment ještě dodám nějaké z přípravy před lepením .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Březen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 ... jsou to odrazky z OII Face, které jsem rozebral (odlepil) od toho držáku. Po rozebrání na odrazce zůstane hrana (osazení), které jsem pilníkem odbrousil, aby odrazka byla hladká a sedla na nárazník. Nalepil jsem je obráceně (vzhůru nohama, takže levou jsem dal na pravou stranu a na druhé straně naopak) podle mě to tak lépe pasovalo. A lepil jsem to transparentním silikonem. Pokud se natře silikonem jen ta obroušená hrana, tak funkčnost odrazky zůstane zachována (tak jsem to nalepil poprvé). Pokud se dá silikon pod celou odrazku, tak pak už je to jen na efekt a už to téměř neodráží světlo. Já jsem to tam dával hlavně z toho důvodu, že mě nějakej idiot udělal obrovskou a hlubokou rýhu na nárazníku (viz. foto), tak jsem to tím chtěl zakrýt, než na jaro seženu RS nárazník v mé barvě, což už vzdávám, takže tam asi nakonec hodím z OII Face. A taky pro to, že tam mám zadní světla Face, tak abych tam zatím na oko nějaké odrazky měl. Ty samolepící se mě nelíbijou. Takhle si myslím, že to vypadá líp .... Mám to tam už nalepené půl roku jezdím s tím normálně do myčky a drží to bez problému .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Pěkně to prokouklo :) Za jedná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Ty odrazky se mi vůbec nelíbí ( což samozřejmě není vůbec důležité )...ale folie ne jedničku - úplně to změnilo vzhled auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.