Přejít na obsah

Zimní pneumatiky

Doli

Doporučené příspěvky

Ahoj, mam ALU 6,5Jx16 (ET50) a chci na zimu koupit jen zimni pneu (205/55 R16). V TP jsem se docetl, ze na tomto rozmeru ALu nejsou povoleny snehove retezy. Ma s tim nekdo zkusenosti, ze by daval retezy na tento rozmer ALU a jaky typ retezu by jste doporucili. Nechce se mi kupovat nove ALU (rafky). Dekuji.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Barumky mají velký valivý odpor .Měl jsi na pneumatice nálepku s hodnotama?

Ekonomika,brzda na mokru a hlučnost.Nyní povině udavané

od listopadu u pneumatik vyrobených v červenci,u pneumatik vyrobených před letošním

červencem se to nemusí uvádět.

Jestli chceš můžu hodit pár fotek štítků.

Upraveno uživatelem Skrabi
Odkaz ke komentáři

Tak kola už jsou doma...

Cosby a další borci: snažil jsem se vyčíst datum výroby ale marně tzn.že má otázka zní kdy byli vyrobeny dle přiložené fotky.Překvapilo mě to že to je made in Germany,čekal jsem "Čhajnu" :palec:

já je mám vyrobené 37/2012, takže když mi přišly domů, byly ještě teplé :lol: a já je mám ze španělska.......

Odkaz ke komentáři

pár rokov som robil s pneumatikami, jazdil som na hocičom, z cenovo dostupnejších sa mi dobre jazdilo na Kleber Krisapl HP2, na maminej Corse sú vynikajúce Dunlop SP Winterresponse (to auto sa nedá ani utrhnúť z cesty :o) odjazdené mám aj Bridgestone LM30 - nič moc, ale záleží od auta ako sa tu spomínalo, Semperit Speed Grip - to je tak na kolobežku v lete :wallbash: veľa známym som obúval Conti TS830, všetci spokojnosť, škoda, že v rozmere 205/55R16 91H sa už akosi zohnať nedajú, tak ja som sa rozhodol pre tento rok TS850 - Conti ma ešte nesklamal so žiadnou pneu okrem TS800 a dobré boli aj Good Year UG7+, škoda, že ich už nahradili

Zabudol som, na služobnej Fabii mám v rozmere 195/55R15 Dunlop WS3D... buď je to autom, alebo mnou, no šmýka sa a šmýka :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...