Přejít na obsah

Zimní pneumatiky


Doli

Doporučené příspěvky

já zase dnes řešil toto. nechápu (a v pneuservise taky ne) jak se to mohlo stát. najeto cca 2000 km. je to ze zadní nápravy, tam extra zatížení není.. naštestí sem je kupoval právě v pneuservisu takže reklamaci řeší oni. jedná se o continental contiwintercontact ts850

Ty vogo,nestras.

 

Poznal jsi to za jizdy nebo jak ?

Odkaz ke komentáři

za jízdy sem to nepoznal, většinou mam hlasitěji hudbu. až když sem pak přicházel k autu bylo to vidět. před chvílí mi volali že už to tam byl skouknout nějakej týpek a že to musí poslat do Otrokovic, kde to posoudí. takže si tam zajedu koupit za svý novou gumu a až pak, pokud to uznají, mi ji proplatí. což doufám že se nestane že by neuznali! jak je na fotce červený kolečko, tam se to taky začalo odlupovat

 

a taky říkali že jich prodali mraky, zatím sem tam ale přijel jen já

post-30765-0-72844900-1387281610_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 7 měsíců později...

Ahoj, no ja som teraz kupil na zimu Nokian WR A3 v tom rozmere 205/55/R16 94V XL. Mam rad jazdne vlastnosti asymetickych pneu, moj nazor, podrzia viac v zatacke a nie su take hlucne ako symetricke. Mal som predtym Dunlop SP winter response R15 a boli to chvalihodne pneumatiky, ale chcem teraz zmenu.

Zatial som na nich neodjazdil ani meter :lol: ,kedze su v pivnici. Uvidime, ked ich obujem. Ale cital som na ne len chvaly.

Kupil som so spevnenou bocnicou XL, na dotyk su spodne dve tretiny tvrde a horna spojena s behunom - vzorkou ,je makka ,poddajna - ako pisu tu technologiu tichej bocnice - je to aj citit na dotyk.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Tak já letos dojíždím zimní pneu s DOT 2904...v Čechách už bych je měnil, tedy alespoň dvě co jsou pod 4 mm, ale ve Španělsku ještě místní zimu zvládnou.

 

Osmá, resp. devátá sezóna (první rok to byly jen dva měsíce, auto jsem kupoval na konci února), 53764 km.

Jak tu píší jiní - správné skladování, huštění, provoz bez mechanických poškození...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o 6 měsíců později...

Čau chlapi,

 

 

nemáte někdo zkušenost s Nakang gumama,konkrétně tady ty:

https://www.nejlevnejsipneu.cz/cz/pneumatiky.php?druh=2&vyrobce=Nankang&sirka=205&profil=55&prumer=16&rft=&xl=&ri=&ni=&spotreba=&prilnavost=&hlucnost=&akce=

 

jsou to ty za 1350,-

 

někde tady sem četl na ně chválu,ale nemůžu to už najít.V recenzích vychází taky dobře.

 

A nebo raději tyhle SAVA : http://www.barum-pneu.cz/sava-eskimo-s3-205-55-r16-91t

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...