Wokhiii Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 Dobré ráno. Víno nie, radšej naftu :X Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 Dobré,takhle vypadala přehrada přede 2 dny. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 To už je pátek?? ...Safra, to to letí, další týden v pr...kvančicích Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 A já si myslel, že bude pátek pohodový, když tu skoro nikdo... Bohužel :). Zes*ala se tiskárna, nějakým způsobem 3 cizí servery odmítají naše odeslané e-maily. No nevím. To jsem chtěl jít odpoledne do kina. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 Tak jsem si byl pro novej ridicak a byt se jevi totalne stejne, pripsali mi automaticky mimo B i B1 a AM. To jsem tam predtim nemel. Jinak novou obcanku by mi pani udelala, ale za poplatek 500 Kc bez udani duvodu a jakekoliv zmeny a tak jsem si to radsi rozmyslel :D Jinak si dovolim pridat dve momentky... pohled na AZ Tower Brno BVV, Spilberk, Campus - panorama z S4 Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červen 29, 2013 Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 Zdravím pánové, měl bych dotaz ... teď v týdnu jsem si všimnul jedné "chyby" mýho denního svícení mlhovkama - teda abych to uvedl na pravou míru, možná to není chyba, ale mě to prostě jaksi překvapilo a nečekal bych takový efekt: Protože mám v autě světelný senzor, tak nic neřeším a jezdí na Áčko - prostě si auto svítí jak chce a mě to vyhovuje. Teď jsem ale v noci jel a auto svítilo normálně parkovačky+potkávací světla. Dojel jsem na místo a chtěl jsem vypnout potkávačky (aby nesvítil do oken) a jen to přepnout na parkovačky a teď: když jsem jen stál s autem, tak auto zhasnulo a rozsvítili se přední mlhovky (jako denní světla) a až po zatažení ruční brzdy se auto zachytalo, tak jak jsem čekal (tj. svítili pouze parkovačky). Tak se chci zeptat: je to chyba? Šlo by to nějak upravit? :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 29, 2013 Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 Jooo, to ja ti neporadim. Me jen fascinuje pohled z brachova pokoje - sousedi maji pred barakem 4 auta a my 3. Kdybychom bydleli nekde na sidlisti, ani si neumim predstavit kdyby takhle bydleli vsichni... je to tu jak v Ackach, a to ma soused O3 Combi Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červen 29, 2013 Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 Už stačí je praporky na plotek a lákavý nápisy :lol: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 29, 2013 Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 Skajo, nema mamka uz Beetla? V Hatich u Znojma byl cerveny, cerny pruhy a kola a s Jeckovou SPZ :D Nadhernej kousek... Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 29, 2013 Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 Ja som dnes tiež videl červeného a minule strieborný Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 Kdepak, zatím nic. Ještě 10 dní, pokud nepřepadnou trajekt somálští piráti Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 30, 2013 Sdílet Odesláno Červen 30, 2013 :D Tak pak se tesim na nejake origo foto :) Odkaz ke komentáři
TunerWBL Odesláno Červen 30, 2013 Sdílet Odesláno Červen 30, 2013 Zdarec panove mate nake srazy kde pokecate vzdy v brne?? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 30, 2013 Sdílet Odesláno Červen 30, 2013 Ano kazdou druhou stredu v mesici, viz vlakno lokalni srazy Brno & JMK :P Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červen 30, 2013 Sdílet Odesláno Červen 30, 2013 Ale jinak Technik ví všechno, tak je lepší mu rovnou napsat, než to tu hledat :D. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 30, 2013 Sdílet Odesláno Červen 30, 2013 I kdyz jsem tam posledni dobou vubec nebyl, prehled mam :P Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Hezke pondeli Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Dobré ráno. Tak oktule je už zase v pořádku. Jsem zvědavý, jestli do Chorvatska vydrží bez "bébí". Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Dobré z Pryglu. Octa určo vydrží. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Wokhiii tak odejít ti může kde co i na novým autě B) Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 technik pozitivne naladen do noveho tydne Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Nového týdne i měsíce, navíc výplata na dohled B) No ale ne, není to fakt? Joo, pokud bych plánoval nějakou cestu tisíc km v kuse, tak bych asi zauvažoval o nějaké preventivní kontrole, ale na co se podívat? Brzdy, olej, náplň v klimatizaci a to je tak všechno, zbytek na autě bohužel odchází stářím / stavem našich silnic a tak nikdy nevíš, kdy ti vyteče tlumič, píchneš kolo a nebo ti praskne hadice od chladiče. Jinak hezké dopoledne, z mé strany plně pracovní :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Koukám, že je dnešní dopoledne plné nostalgie ...Si moc dobře vzpomínám, jak vždycky děda na dovolenou se Škodou 110 nebo 1203 vezl kufr plnej náhradních dílů...od svíček, rozdělovače, klíňáku, řemenic, karburátoru přes dynamo, hadice, čerpadlo až po náhradní duše a lepicí sady. A k tomu samozřejmě komplet vercajk :D Když si člověk vezme, že dneska 1000 km není nic a kolikrát to udělá během dvou-třech dnů na trase Brno-Praha, tak je to mazec. A to nemluvím o dovolené, cesta do CH prakticky v kuse (když nepočítám tři čůrací pauzy)...večer člověk vyrazí a ráno je tam. Dřív se to jelo dva dny a pětkrát po cestě člověk "vařil" a dolejval vodu Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Právě, vychází to na nějakých 1500km, které zvládnu za 3týdny bez problémů, ale znáte to všichni. Po čem hovno, to se vysere hned :D. Tak jsem zvědavý. Doplnění klimošky prdím, máme okýnka a šíbr :D. S tím jezdím celoročně, tak co zapínat klimatizaci, ze které bude člověk akorát nemocný :X Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 No třebas tu včerejší D1 s otevřeným oknem bych nedal, by mi praskly bubínky z těch panelů... do města je klima zbytečná (při menších rychlostech), ale po dálnici teda nevím nevím. A nesmíš si ji dát na minimum, ale přiměřeně. Pak je jízda s klimatizací jedna báseň. Dali jsme 800 km za 4 dny: Praha - Brno, popojíždění po Brně a pak Brno - Praha. Jinak jsem byl v pátek pro ten nový řidičák a nově mi vytiskli mimo B i AM a B1. Kartička se jeví stejně jako původní řidičák, jen měla zadní strana více skupin. Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Mě osobně to ve 100-110 nevadí. Když jedu z práce, tak takhle jedu, ale jiným osobám v autě by to zřejmě vadilo. Jak se to dělalo dříve bez klimatizace? :o Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Dříve taky nebyly mobily a počítače a podívej se na dnešní svět, kam se podívám chytrej mobil či tablet, auto za 2 melouny atd. Když už tam klima je, ať se činí ... my jeli 120 - 140 kmh, víc Micra nejede ale zase za příjemných 5,5l to bylo včera se zastávkou v Jihlavě na Shellce pro Natural 95 za 35,90 Kč. Jinak je D1 asi na 3 úsecích po cca 10 km rozkopaná a zpomalená na 80tku, nikde žádnej dělník ani památky po nějaké činnosti, ale zato jízda v odstavném byla leckdy příjemnější jak po vytloukaných panelech. Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Já jedu do Chorvatska za týden - máte nějaký tipy na cestu? Co vím, tak do Rakouska je potřeba mít vepředu v autě tolik vest, kolik je pasažérů. Pak éčka na tunely. Před cestou kontrola auta, dolít olej po horní risku, doplnit vodu v ostřikovačích... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky