SKAJA Odesláno Červenec 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 No jasně, proč ne http://www.youtube.com/watch?v=IcClXkuM-Bs Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Ta je dobrá, mít nějaký dobrý repráky, pustím to tu v openspace Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 To by na teba asi zavolali Chocholouška Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 To jo, bych byl prohozen oknem a konečně by tu bylo příjemně, páč celej barák dejchá jen z klimatizace a v celým baráku není jedinný okno, co by se dalo otevřít :( Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Sem si dal dneska cestu z práce po fungl novým asfaltu (Tišnov, Kaly, Olší, Střítež, Rožínka), ještě nenamalovaným. ...Krásnej povrch, luxusní zatáčky, kopečky a celkem v poho provoz ve spojení s novým CDčkem od Morčat na útěku udělal svoje a po hoooodně dlouhé době zas maxík ukázal dvouciferný číslo a brzdy si pěkně zasmrděly Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Kdyby radši udělali novej povrch Kuřim/Čebín-Tišnov ... to bych jim byl vděčněj Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 ...Raketka se blizi ke 200 tkm? Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 pekná spotreba.. a tuším si nestihol dofúkať pneu... Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Kdyby radši udělali novej povrch Kuřim/Čebín-Tišnov ... to bych jim byl vděčněj Přesně jak říkáš :-! Stojí to tam za hou... Na tohle jsem zůstal poslední týden: Pořád dokola :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Sem si dal dneska cestu .... Hlavně ten defekt tam ty jsi killer.... Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 (upraveno) Sem si dal dneska cestu z práce po fungl novým asfaltu (Tišnov, Kaly, Olší, Střítež, Rožínka), ještě nenamalovaným. ... zas maxík ukázal dvouciferný číslo a brzdy si pěkně zasmrděly Asi se zeptam babicky, jestli jsi Litavou jel 50kou :lol: Upraveno Červenec 3, 2013 uživatelem raym0n Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Asi se zeptam babicky, jestli jsi Litavou jel 50kou :lol: jel ale na jednotke... :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Tak se Starou Boleslavi prohnala bourka a je klid... Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 No ja sem si za odměnu, že sem stihl včas odevzdat bakalarku koupil neco na blbnuti na komplu Když na silnicich blbne Skaja s Olafem, tak ja aspon takhle :D GRID 2 Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Kdyby radši udělali novej povrch Kuřim/Čebín-Tišnov ... to bych jim byl vděčněj Někdo mi říkal, že to měli letos dělat a měla tam být uzavírka na jeden pruh a semafory. Ale je fakt, že zatím se tam nic neděje ...Jj, za chvilku bude 200tis km...už začínám přemýšlet, jaký bublinky otevřeme na oslavu :D A pneu svítí proto, páč tam jsou vpředu dva fungl nový contíky a zatím jsou nafoukaný z pneuservisu, tak to nechci nulovat. Až si je překontroluju podle sebe, tak to zmáčknu :P Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Asi se zeptam babicky, jestli jsi Litavou jel 50kou :lol: Před Litavou mě málem sundala nějaká ženská v bílým čemsi. Jela za náklaďákem, já za ní. Jelikož bylo vidět kilometr do předu a nic nejelo, tak jsem ju začal předjíždět - a když už jsem byl vedle jejích zadních dveří, tak si rozmyslela, že by teda ten náklaďák mohla taky vzít, tak to švihla doleva a zrcátko jí samozřejmě nic neříkalo Na tohle jsem zůstal poslední týden: Pořád dokola :D Já se dneska zaseknul na tomhle, taky pěkně dokola http://www.youtube.com/watch?v=IDoaWJG2nQY&list=PLQ8UDdnW0V074RUvuIEOggq7l9tZL8bf2 Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Zenska jedna pitoma...snad jsi ji radne vytroubil Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 (upraveno) Někdo mi říkal, že to měli letos dělat a měla tam být uzavírka na jeden pruh a semafory. Ale je fakt, že zatím se tam nic neděje No já mám pocit, že tam je někde i u krajnice značka alá "Omlouváme se za stav vozovky, letos ji spravíme ..." tak uvidíme Upraveno Červenec 3, 2013 uživatelem Jack_Reacher Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 (upraveno) Kucíííí, na té cestě byly asi 3 části, kde byly semafory :D. Akorát tam vyhrabali asfalt, zasypaly to štěrkem a tím to skončilo :D. Až budete blbnout, svezete mě jako spolujezdce prosím? Mě oktávka tolik určitě nejede :X Upraveno Červenec 3, 2013 uživatelem Wokhiii Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Zenska jedna pitoma...snad jsi ji radne vytroubil Ale jo, uhnul jsem lehce do škarpy, dupnul na brzdu a zmačknul klakson, takže to dopadlo dobře Všimla si a uklidila se zpátky, holt se občas stane, no. Kdo z nás je bez viny, nechť první hodí kamenem :) Wokhiii: Já mám zas rozštelovaný turbo, takže se tomu taky moc nechce. Ale jestli bude tento víkend pěkně, tak bych na to konečně mohl kouknout...když už o tom mluvím přes rok Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Bry jitro, dnes tzv.patek a zitra volno :) P.S. Vcera vyplatnice, dnes je vyplata na uctu. Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Dobré ráno, to se tu někdo má :(. Já budu mít výplatu asi až kolem středy. To zítřejší volno mě fakt bodne, jsem nějaký unavený :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 I mi, protože přítelkyně bude v práci a já budu převážet první várku věcí z podnájmu. Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Jak dlouho trvá u T-mobilu změna PTR záznamu? Přecházeli jsme od O2 internetu k T-mobilu. Potřebuji převést PTR záznam, už včera jsem jim o tom říkal a že jo, jo.... Myslel jsem, že to tak do hodiny bude, tak jsem šel v půl6 domů. Teď koukám a pořád to změněné není. Se pak nemůžu divit, že mě server píše ko*otiny a nedochází správně e-maily... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Pojem PTR slyším poprvé :D Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 "Reverzní neboli PTR záznam je speciální záznam v DNS, který zajišťuje překlad IP adresy na konkrétní doménu. Jde tedy o obrácený (reverzní) proces zajištěný systémem DNS, který překládá lépe zapamatovatelné domény na IP adresy." Prostě,abych měl moje původní hostname a né nějakej vymyšlenej bazmek... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Jooo, tak v tomhle ti neporadím, ale zkusil bych restart routeru / serveru. :D Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 To se nastavuje u nich, ne u nás na routeru ne? Když dám přes mojeip.cz, tak by tam mělo hostname ukázat správně i bez restartu, když to upravují lidi v T-mobilu. Já to změnit nemůžu. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Říkám, že tomu nerozumím :lool: Nejsem síťař, ale ajťák a jsem rád, že jsem doma zprovoznil router (a to ne pouze propojil kabely a zvolil název a heslo wifi, ale i naklonoval MAC a přidělil napevno IP adresy dle jednotlivých MAC zařízení) a to mi ze sítí stačí :lool: Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky