Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Sem si dal dneska cestu z práce po fungl novým asfaltu (Tišnov, Kaly, Olší, Střítež, Rožínka), ještě nenamalovaným. ...Krásnej povrch, luxusní zatáčky, kopečky a celkem v poho provoz ve spojení s novým CDčkem od Morčat na útěku udělal svoje a po hoooodně dlouhé době zas maxík ukázal dvouciferný číslo a brzdy si pěkně zasmrděly palec.gif

IMG_0979.JPG IMG_0980.JPG IMG_0981.JPG

Odkaz ke komentáři

Sem si dal dneska cestu z práce po fungl novým asfaltu (Tišnov, Kaly, Olší, Střítež, Rožínka), ještě nenamalovaným. ... zas maxík ukázal dvouciferný číslo a brzdy si pěkně zasmrděly

Asi se zeptam babicky, jestli jsi Litavou jel 50kou :lol: :lol: :lol:

Upraveno uživatelem raym0n
Odkaz ke komentáři

Kdyby radši udělali novej povrch Kuřim/Čebín-Tišnov ... to bych jim byl vděčněj :wallbash:

Někdo mi říkal, že to měli letos dělat a měla tam být uzavírka na jeden pruh a semafory. Ale je fakt, že zatím se tam nic neděje huh.gif

...Jj, za chvilku bude 200tis km...už začínám přemýšlet, jaký bublinky otevřeme na oslavu :D A pneu svítí proto, páč tam jsou vpředu dva fungl nový contíky a zatím jsou nafoukaný z pneuservisu, tak to nechci nulovat. Až si je překontroluju podle sebe, tak to zmáčknu :P

Odkaz ke komentáři

Asi se zeptam babicky, jestli jsi Litavou jel 50kou :lol: :lol: :lol:

Před Litavou mě málem sundala nějaká ženská v bílým čemsi. Jela za náklaďákem, já za ní. Jelikož bylo vidět kilometr do předu a nic nejelo, tak jsem ju začal předjíždět - a když už jsem byl vedle jejích zadních dveří, tak si rozmyslela, že by teda ten náklaďák mohla taky vzít, tak to švihla doleva a zrcátko jí samozřejmě nic neříkalo rolleyes.gif

Na tohle jsem zůstal poslední týden:

Pořád dokola :D

Já se dneska zaseknul na tomhle, taky pěkně dokola laugh.gif

http://www.youtube.com/watch?v=IDoaWJG2nQY&list=PLQ8UDdnW0V074RUvuIEOggq7l9tZL8bf2

Odkaz ke komentáři

Někdo mi říkal, že to měli letos dělat a měla tam být uzavírka na jeden pruh a semafory. Ale je fakt, že zatím se tam nic neděje huh.gif

No já mám pocit, že tam je někde i u krajnice značka alá "Omlouváme se za stav vozovky, letos ji spravíme ..." tak uvidíme :rolleyes:

Upraveno uživatelem Jack_Reacher
Odkaz ke komentáři

Kucíííí, na té cestě byly asi 3 části, kde byly semafory :D. Akorát tam vyhrabali asfalt, zasypaly to štěrkem a tím to skončilo :D.

Až budete blbnout, svezete mě jako spolujezdce prosím? Mě oktávka tolik určitě nejede :X

Upraveno uživatelem Wokhiii
Odkaz ke komentáři

Zenska jedna pitoma...snad jsi ji radne vytroubil

Ale jo, uhnul jsem lehce do škarpy, dupnul na brzdu a zmačknul klakson, takže to dopadlo dobře palec.gif Všimla si a uklidila se zpátky, holt se občas stane, no. Kdo z nás je bez viny, nechť první hodí kamenem :)

Wokhiii: Já mám zas rozštelovaný turbo, takže se tomu taky moc nechce. Ale jestli bude tento víkend pěkně, tak bych na to konečně mohl kouknout...když už o tom mluvím přes rok cool.gif

Odkaz ke komentáři

Jak dlouho trvá u T-mobilu změna PTR záznamu? Přecházeli jsme od O2 internetu k T-mobilu. Potřebuji převést PTR záznam, už včera jsem jim o tom říkal a že jo, jo.... Myslel jsem, že to tak do hodiny bude, tak jsem šel v půl6 domů.

Teď koukám a pořád to změněné není. Se pak nemůžu divit, že mě server píše ko*otiny a nedochází správně e-maily...

Odkaz ke komentáři

"Reverzní neboli PTR záznam je speciální záznam v DNS, který zajišťuje překlad IP adresy na konkrétní doménu. Jde tedy o obrácený (reverzní) proces zajištěný systémem DNS, který překládá lépe zapamatovatelné domény na IP adresy."

Prostě,abych měl moje původní hostname a né nějakej vymyšlenej bazmek...

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...