Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Dobré ráno pánové.

Vyznáte se někdo v eko zlodějinách?

Příklad: Jedná se o GOLF mk2 1.3 40kw??/44kw??, rv 1986.

Budu za něj platit 10tis. jelikož je to starší roku 1992 nebo 5tis, jelikož se jedná o 1.3 motorizaci, jak uvádějí v tabulkách?

Ve velkém TP nejsou emise uvedeny. viz.

post-24885-0-97639300-1385970061_thumb.jpg

Naskytla se mě koupě tohoto golfína v moc pěkným stavu, ale nechce se mě za něj platit 2x tolik státu, jak panu majiteli.

Původně jsem si z toho hlavu nedělal, protože jsem spolíhal na ZTP :D, bohužel od 1.10.2013 je změna, tak se zaplacení EKO výpalného zřejmě nevyhnu, pokud bych to auto je.

Díky moc za odpovědi a názory :)

Projíždím Mobile.de a kolem roku 85-89 mají v emisních limitech vyplněno Euro1 (5tis výpalného), ale jak toho docílím i v již zmíněném TP?

Upraveno uživatelem Wokhiii
Odkaz ke komentáři

Eko platí vždy kupující, pokud ještě nebylo uhrazeno. Jak jsem zjistil, budu potřebovat nějaký papír do ruky. Kde? Jaký? To mě nikdo nebyl schopný říct. Pokud by ten papír byl, tak je jedno, že v TP není psáno Euro. Jak budu mít po obědě chvilku, obvolám emise a dám vědět. Ti budou snad chytřejší.

Odkaz ke komentáři

Hmm... Tak já už fakt nevím. Tu říká každý něco jinýho. Na Dekře mě řekli, že rok 86 je už starý a nic to neplní, proč v jiných TP u 1.3 do roku 1990 jsou uvedeny normy na Euro1?

Já tohle absolutně nechápu a připadám si jak dement...

Tohle by asi bylo nejlepší řešit s výrobcem, kterej by měl být schopen dát papír, co to konkrétní vozidlo plní/neplní a na základě toho by to mělo jít doplnit do TP. VW na to má i formulář na webu. Ale je otázka, jestli se jim bude chtít řešit takovou starou káru tongue.gif

Odkaz ke komentáři

Dobré ráno...

p2p: Jo, ta ekozlodějina je prostě zlo, jak to teď upravili. Bohužel se s tím nedá nic dělat. Na babičku to psát nebudu. To bych měl "J" SPZ :D A to si radši zaplatím výpalný a budu mít spz "B".

Taky sem přihodím, třeba z Vás někdo bude mít zájem :)

Prodám GoPro HD i s obalem. Menší známky používání, ale na funkčnosti to nemá vliv. Nespadla ani jednou, používána pouze v autě

Cena 3000,-

Mohu k tomu přidat i displej (+obal na gopro s displejem) - mnou použitý cca 5x, ještě je na tom originál ochraná fólie

Cena 1200,-

K tomu ještě dám přísavku do auta (neorigo, ale v létě drží docela dobře).

Dohromady 3700,-

Odkaz ke komentáři

...posli detaily o kamerce, ktera generace a tak o GoPro uz nejakou chvili premyslim

myslim, ze to bude prvni generace, taky jsem mu chtel napsat, ta cena je celkem slusna

taky totiz premyslim o GoPro, tech aktivit, kdy bych z ni mel radost bude urcite vic nez jen auto, takze premyslim o nove generaci GoPro Hero 3+, od zamestnavatele jsme ted dostali 15% slevu na cokoliv v electroworldu, tak kdyz by ses chtel pridat a znelo ti to zajimave, tak napis.

Odkaz ke komentáři

Ano kluci, je to 1. generace. Dopředu říkám, že kamerka jako taková je lehce odrbaná (myslím vizuálně) je potažená nějakou folií, která se prostě loupe :).

Je to bez kabelů, ale normálně nabíjím přes klasické miniUSB. Baterka vydrží cca 2-3hodiny záznamů. Na ebayu stojí další baterky po nějakých 150kč a zdá se mě, že poštovné je zadarmo. Dříve jsem se na to koukal. U mě nemá takové využití, jak jsem původně myslel a teď když budu brát golfína, tak se budou hodit prachy na kola/podvozek/lízátko/masku atd :D Ono se najde využití :).

a btw. prodávám bez záruky :). Kdyby někomu náhodou spadla, ať za 2 týdny nevoláte, že nefunguje a že chcete peníze zpátky. Věřím, že by to tu nikdo neudělal, ale pro můj klidný pocit :D. Jinak funguje bez problémů.

Natáčeno kamarádem na moji kameru.

Odkaz ke komentáři

myslim, ze to bude prvni generace, taky jsem mu chtel napsat, ta cena je celkem slusna

tak kdyz by ses chtel pridat a znelo ti to zajimave, tak napis.

OK, diky za nabidku zni to zajimave -15% a jeste minus DPH (pokud na uctence teda nebude vase firma) to by nemuselo byt spatne. Uvidime co se dozvim o te od Wohikiho. Mam totiz obavy ze se mi to pak bude valet kde si v rohu a obcas to dam na auto i kdyz samozrejme bych z ni mohl udelat primarne blackbox do auta proto je mozna zbytecnej luxus kupovat novou.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...