Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Tak v stredu bol ťažký deň...mal som tu na pár dní rodičov v Prahe, domov išli niekedy podvečer po 15:30, večer po 20h telefón že sa pokazilo auto. Museli zastať v Uherskom Brode, kde zavolali Škoda assistance, tí do 1,5 hodiny všetko vybavili, zabezpečili hotel, odvoz auta do servisu. Problém bol na druhý deň kedy nevedeli zohnať náhadný diel - spojkový válček. Auto šlo len na 4ku a potom sa dalo radiť už len dopredu, tak to museli odstaviť. Nejako to odvzdušnili ale centrála nedovolila s autom odísť dokiaľ sa nevymení diel :D ...takže vo štvrtok okolo 15-16h bolo auto opravené a mohli pokračovať domov. Celková cena cca 3500kč - otec bol spokojný, tvrdil že toľko by stála len práca na hodiny u nás :D

Služba stojí 40€ každých 30 tisíc km a človek by neveril (aj keď SKAJA to má myslím vyskúšané) ale funguje to :palec:

Odkaz ke komentáři

Jak je dojeezd na 0 (nule) vetsinou to dojede tak jste cca 40 km.. ...

Já mám na svým nesčetněkrát vyzkoušený, že 50 km dám na stopro, teď se mi asi po dvakrát cestou ze školy nechtělo zdržovat tankováním a dal jsem dokonce lehce přes 60 (tuším 63), ale to jsem věděl že jedu na doraz a snažil jsem se jet hodně opatrně, takže spíš takový plachtění.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...