delukas22 Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 ahoj, mám dotaz mám OII combi r.v 2005 a teď přes zimu mi občas nejdou otevírat kufrové dvěře, takže jediný způsob jak je otevřu je přes klíček. Kamarád mi říkal že prej u octávek přes zimu zamrzá nebo zatuhne ten otevírací mechanizmus, je to možné nebo to má nějákou jinou příčinu ? ? Dá se to nějak řešit ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 odchází ti mikrospínač v madle, kterým se to otvírá a nebo je tam druhá možnost - zaoxidované kontakty na madle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Květen 17, 2017 Sdílet Odesláno Květen 17, 2017 Zdravím Vás. Malinko ožehlým toto téma. V mém případě když stojí auto na slunci mám v celku problém otevřít páté dveře.Připadá mi to jakoby bylo těsnění připečené k pátým dveřím. Dnes jsem je natřel silikonem tak se zítra uvidí co to udělá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
okta7 Odesláno Květen 18, 2017 Sdílet Odesláno Květen 18, 2017 Radas čo to urobilo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.