Přejít na obsah

Startování RS

Doporučené příspěvky

Nazdárek lidičky, tak si pročítám Vaše témata a koukám, že tady jsou samý profíci, tak Vás prosím o radu, mám RS r.2006, nafta 125Kw a poslední půl rok mi auto za studena nechce nastarovat. Točím tak 6 sekund a někdy musím i podruhé startovat. Při trošku zahřátí auta mi to chytá nádherně. V servise neví co s tím, zkoušel jsem i další servisy a každej říká něco jiného, shodli, se že asi padá nafta, takže proběhlo měření svíček-OK, poté kontrola startéru-OK, potom přetěsnění vstřiků-nepomohlo, poté novej palivovej filtr-nepomohlo, vyčištění podtlakového ventilu-nepomohlo. Prej to může být vyskotlakej ventil bo co, a nebo také vstřiky, ale to se prý neví, že se to musí zkusit, ale každá zkouška mě samo stojí několik Kč a výsledek pořád žádnej... nevíte někdo co by tomu pomohlo??? předem díkys...jo diagnostika také nic, prý to bude něco mechanického.... :(

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Nazdárek lidičky, tak si pročítám Vaše témata a koukám, že tady jsou samý profíci, tak Vás prosím o radu, mám RS r.2006, nafta 125Kw a poslední půl rok mi auto za studena nechce nastarovat. Točím tak 6 sekund a někdy musím i podruhé startovat. Při trošku zahřátí auta mi to chytá nádherně. V servise neví co s tím, zkoušel jsem i další servisy a každej říká něco jiného, shodli, se že asi padá nafta, takže proběhlo měření svíček-OK, poté kontrola startéru-OK, potom přetěsnění vstřiků-nepomohlo, poté novej palivovej filtr-nepomohlo, vyčištění podtlakového ventilu-nepomohlo. Prej to může být vyskotlakej ventil bo co, a nebo také vstřiky, ale to se prý neví, že se to musí zkusit, ale každá zkouška mě samo stojí několik Kč a výsledek pořád žádnej... nevíte někdo co by tomu pomohlo??? předem díkys...jo diagnostika také nic, prý to bude něco mechanického.... :(

chce to prokleponout diagostikou a zmerit seriovy vykon, prekontrolovat a nastavit cely motor.

post-492-0-32762800-1359312236_thumb.jpg

post-492-0-53639800-1359312245_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Já na škoda servis z vysoka prdím. Mám problém s motorem, tak jedu raději k TDIfunovi! Poradí a ještě s příjemnou cenou.

A kdepak sídlí tento pán????

Jinak auto 3 týdnu v a utorizovaným servise Škoda, nejdřív byli hrdinové, že není problém a ejhle...neví si rady a teď čekám, zda se uráčí technik z Mladý Boleslavy, aby se na to kouknul....co dál???to už fakt nevím...

Odkaz ke komentáři

Zdravim,

pred 14dny sem poridil Rs - pd.

Jak klesne teplota pod nulu, chova se to uplne stejen jako Vase.. (tedy spise ze na prvni natoceni okamzite chcipne, pak start 5-7vterin, nebo rovnou podrzet klicek a start cca 5vterin)

pokud je jen treba 1 stupen nad nulou, startuje uplne bez problemu.

samozdreje navrht techniku byl, tesnei vstriku,vstriky,cerpadlo, atd...

takze kazda rada, je zde draha:-)

zarazi me tam jeste druha vec, spotreba, s tou sem pri hodne klidne noze na 7litrech (ale 7.3l sem jezdil s bmw 330xd,tedy pseudo 4x4,6valcu,3litry,vaha 1.8t) u skodovky sem cekal spotrebu mensi...

S pozdravem J

Odkaz ke komentáři

Čágo, děkuji ti za odpověď, ale máš to pořád lepší než já, mě na teplotě nezáleží a stejně to chytá jak v plusu tak v mínusu naprd,,,,,nikdo neví co s tím, co se týče spotřeby, tak jsem vyměnil v akci škoda všechny vstřiky zadarmo, která proběhla v lednu a snížila se mi spotřeba z 8,1 na 6,9, takže vyměněný komplet vstřiky + těsnění, čerpadlo a stejně to nestaruje...no startuje, ale pěěěěkně na prd,,,ale ještě jednou díkys... :palec:

Odkaz ke komentáři

Čágo, děkuji ti za odpověď, ale máš to pořád lepší než já, mě na teplotě nezáleží a stejně to chytá jak v plusu tak v mínusu naprd,,,,,nikdo neví co s tím, co se týče spotřeby, tak jsem vyměnil v akci škoda všechny vstřiky zadarmo, která proběhla v lednu a snížila se mi spotřeba z 8,1 na 6,9, takže vyměněný komplet vstřiky + těsnění, čerpadlo a stejně to nestaruje...no startuje, ale pěěěěkně na prd,,,ale ještě jednou díkys... :palec:

najdi di nekoho kdo umi nastavit poradne rozvody. Tam bych hledal pripadnej problem...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Dnes najazdene 8900 km a neda mi to, ale: 1. Skoda spravila inkognito update a poslala ho do aut. Vysledok - 1. tvrde zabrzdenie uprostred krizovatky, 2. pri parkovani do pozdlzneho smeru 4x brzda, za mna bezdovodne. Chlapci v Skode znesiem toho dost, ale toto je za hranou… Safety First…pred updatom som ziadny problem nepostrehol. Vitaj v online svete! 2. Elektrony - vychytavka - vybranie materialu “jarok”, no s umyvanim sa nepocitalo 🙂 hlavne, ze sme usetrili trochu hlinniku 3. Zadny spojler - vyborne na bezkontaktnej umyvacke. Dva krat vas vysprchuje odrazajuci sa prud vody a date si pozor! Umyvanie okna pod siltom, je to zazitok 🙂 klasicky smetak tam nedate, potreba nosit zo sebou handru! 4. Laura je fajn, ale chuda natvrdle…zatial nevidim jej prinos mimo vykuzlenie usmevu pri je odpovediach, super!  5. Odozva motora, no potom co automobilky online posielaju aktualnu spotrebu “do Bruselu” (pokial to nie je vyhovorka). Pri porovnani na SIII s rovnakou motorizaciou mam pocit, ze Skodovka tie motory jednoducho nechce predavat. Mozno “po zabehu” bude nejake prebranie? Mozno necakany update? Cakanie na Godota? Ta latencia mi pride oproti SIII markantna. 6. A dnes perlicka, to ma prinutilo opat popisat spolunazivanie. Vonku 22 C, vypnuta klimatizacia, teplota v aute na 22 C pootvorene okna a auto miesto (moja predstava) priebezneho pustania vzduchu z vonku KURI tak az to je neprijemne. Ze by novy update?  Neviem ci je to odflaknute odizolovanie prudu tepleho vzduchu z motora, ktore vam moze ist bokmi pod kapotou priamo do nasavania vzduchu do kabiny…alebo sa skratka pocita, ze klimu si vypne len blbec.    A teraz nieco pozitivne…ufff… 7. Dazdnik vo dverach spolujazdca nie je ako pri predchadzajucej generacii 🙂 Ja neviem mozno inflacia od roku 2020, ale u vlajkovej lodi Skody (mozno uz nie je), som tak nejako na pochybach… Celkovo auto fajn, pohodlne…ale poznate to su tam detaily, ktore otravuju.    
    • Díky za příspěvky. Byl jsem na geometrii - přední i náprava OK. Takže to přestávám sledovat, až mě pácne přes nos smrad od brzd, budu vědět.... obě nápravy Ok
    • auto dotlmené a mal som pocit na dialnici že to hučí pri 150km/h ako keby som šiel cca 130km/h takže niečo to určite spravilo 🙂 sedačky už idú ale ešte treba toho dosť dorobiť čo sa týka elektriky a pozapájanie. Posed paráda ale sedím v nich o poznanie vyššie tak neviem či je potreba aby sa ešte vysedeli (dorábal tam peny čalumník) alebo to je tým že sú elektrické a nejdú tak nízko ako manuálne. Opäť pocitovo cítim sa že som tak o 5cm vyššie ako by som chcel..
  • Vytvořit...