engo Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 Ahojte. Mám O2 1,9 TDI PD a takýto problém. Pri studenom motore sú štarty dobré. Akonáhle je motor zahriaty tak niekedy je štart taký že ked naskočí motor tak to tak zašklbe autom ako keby mal motor vyskočiť spod kapoty. Prosím o radu. Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 Klasika u tohoto motoru. Stačí chvíli hledat a najdeš příčiny i řešení Dá se to odstranit softwarově (v ŘJ) i hardwarově (výměna startéru). Pro oddálení problému postačí SW řešení, pro úplné odstranění v budoucnosti pak i HW (při zhoršování). Toť můj poznatek Odkaz ke komentáři
engo Odesláno Leden 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 Klasika u tohoto motoru. Stačí chvíli hledat a najdeš příčiny i řešení Dá se to odstranit softwarově (v ŘJ) i hardwarově (výměna startéru). Pro oddálení problému postačí SW řešení, pro úplné odstranění v budoucnosti pak i HW (při zhoršování). Toť můj poznatek Niečo na tom bude. Včera som s počítačom v RJ, len som vymazal všetky chyby a tuším to nerobí. Čo ešte treba urobiť v RJ? Dík za odpoveď. Prečo treba meniť štartér? Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 Vždyť si to tady na foru pohledej. Špatné teplé starty,nebo teplý dlouho startuje. Sám VAGem neuděláš nic Vymazání chyb nestačí.To ti nepomůže. Odkaz ke komentáři
mojinmojin Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Při špatných teplých startech se upravuje palivová mapa. Dělají to všichni co kvalitně chipují, ale tady o tom fakt napsáno už hodně. Zadej si "teplé starty" do vyhledávání. Odkaz ke komentáři
Guest cvrcek Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Tak isto som mal problem s teplym startom ale vymenil som snimac vackoveho hriadela apomohlo to alebo som pocul ze to moze robit aj snimac klukoveho hriadela tzv. spodny a horny Odkaz ke komentáři
Guest JerryJP75 Odesláno Únor 5, 2014 Sdílet Odesláno Únor 5, 2014 Já jsem tento problém vyřešil výměnou akumulátoru. Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Duplicitní téma; prosím o pokračování v již založeném tématu Špatně startuje Toto téma zamykám. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky