Murry Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 Ahojte , mám vůz : Škoda OCTAVIA rv.99 před face sousedka mě nabourala rozhodl jsem se na facelifting vše šlo zcela hladce až na pár drobností a to je tím že kapota je pohlá nutno vzít jinou vyměnil jsem vše za nové kusy chladičovou stěnu (cca 1100,-) , výstuhu (420,-), náraznik (2100,-vč.laku), masku (540,-) , světla (1050,-kus) a blinkry (75,-ks). Popis problému : po výměně světel a blinkru nepasují motorky z 1 předface - pokud nebude zbytí koupím nějaké nové nepasují mi do blinkru patice z předface - pokud nepude jinak seženu druhé nové Ale jak mám SAFRLOT zapojit ty světla a mlhovky - když mám na staré 6 pin+ 3 pin motorek stavění a na nové 8 mi pin mi do hlavy nejde . Dnes na mě všeci blikali jako na trotlínyho že nesvítím . jinak změna rapidní viz foto 1,2 posuďte sami výměna 2 hodiny čisté práce nárazník je schválně světlejší - celý spodek auta bude ve světlé barvě s airbrushem DÍKY ZA RADU CO S TÍM Murry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 Motorky musíš koupit nové faceliftové, staré ti nebudou pasovat, patice do blinkrů to samé, staré nepasují, takže koupit faceliftové a konektory u světel musíš přepinovat viz. návod http://www.skodaoctavia.cz/clanek/octavia-zapojeni-svetel-piny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murry Odesláno Leden 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 Motorky musíš koupit nové faceliftové, staré ti nebudou pasovat, patice do blinkrů to samé, staré nepasují, takže koupit faceliftové a konektory u světel musíš přepinovat viz. návod http://www.skodaoctavia.cz/clanek/octavia-zapojeni-svetel-piny :) děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fext Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 Nevíte někdo čísla ďílů těch konektorů? Jak 8pin pro face hlavni světla, tak pro ty blikače. Piny se dají použít ze starejch konektorů? Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 Fext: tady to máš http://www.cc-autodily.cz/svorkov-ploch-kontaktu a objímku blinkru máš tady http://www.cc-autodily.cz/objimka-zarov-blinkru . Co se týká pinů, tak ty zůstávají stejné :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murry Odesláno Leden 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 Fext: tady to máš http://www.cc-autodily.cz/svorkov-ploch-kontaktu a objímku blinkru máš tady http://www.cc-autodily.cz/objimka-zarov-blinkru . Co se týká pinů, tak ty zůstávají stejné :) perfekt - vzhledem k tomu ,že dnes musím do prahy a bez světel b y to nešlo vykuchal jsem staré světla a provizorko nasadil h4 s objímkou vše provizorně ok zítra koupím tak jak to má být jinak pozor NA MORAVĚ SNĚŽÍ !!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 Jako provizorní řešení je to dobrý nápad a co se týká toho sněžení, jsem z jižní Moravy a jen prší a místy jsou dost silný mlhy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murry Odesláno Leden 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 no tu je hnus - blinkry provizorko taky v poho - očezal jsem je osmirkloval jsem je do kuželu a narazil jako korek na hrdlo :D je pravda že se m iocta mnohem víc líbí nemohu se vynadívat ale ted jsem chtěl zavřít auto a protočil se mi klíček ve dveřích a centál nic - zavřel jsem to od yadních dveří ale nechce se mi to líbit do auta se dostanu jen řidičem protože zámek kufru je tuhej jak veka takže papalala 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 a co se týká toho zámku, tak je pravděpodobně KO vložka (normálně se klíček protočit nesmí), vložku vytáhnout a podívat se co je špatně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murry Odesláno Leden 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 a co se týká toho zámku, tak je pravděpodobně KO vložka (normálně se klíček protočit nesmí), vložku vytáhnout a podívat se co je špatně a jak auto otevřít jinak než klíčem radu nemáš ?? tenisák nebo něco tak ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 Jo v tomto ti neporadím, tenisák a jiné udělátka v tomto případě nefungují, takže asi budeš muset zkusit rozhýbat zámek u kufru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murry Odesláno Leden 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 to asi dříve vyhákuju - nefunguje prý tak 4 roky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 Tady jde o to, že ani vyhákovat to nejde, to není jako u Š120 která měla čistě mechanickej zámek, tady je elektronickej a otevře se jen elektrickým impulzem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murry Odesláno Leden 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 zkoušel jsem to ted a ani ň , musím mrknout kdo prodává zamky s klíčem a uvidím snad rozbiju okno :( a nebo dlouhý drát a zmáčknout to otvírání na dveřích řidiče zevnitř a co špagát ?? s okem uchytit a vytáhnout ze vnitř ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 Pozor pokud to máš v SAFE systému- tedy bliká dioda v řidičových dveřích tal za kliku zevnitř neotevřeš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 Přesně tak, v SAFE systému se nedají dveře zevnitř otevřít, ale dá se odblokovat tím, že zapneš zapalování. Nevím jestli se dveře rovnou odemknou, ale minimálně se zruší SAFE systém a pak už by stačilo jen zatáhnout za kliku a dveře se otevřou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murry Odesláno Leden 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 nemám dálku ani žádnou diodu ve dveřích 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Odvrtat vložku, otevřít? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murry Odesláno Leden 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 yop , stalo se jinou variantou musel jsem jet použol jsem šroubovák a hrubou sílu otevřeno zítra dojde DO + záslepka více neřeším díky všem PS: redukce taktéž objednány ještě jednou díky všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Hlavně že jsi se do toho auta dostal , jinak co se týká té diody, tak každá Octa ji má, protože octa bez centrálu se snad ani nevyráběla, spíš bych řekl, že tu diodu máš zapadlou ve dveřích :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murry Odesláno Leden 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 chichi to bude gool až ji najdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.