Přejít na obsah

zapojení světlometů

Murry

Doporučené příspěvky

Ahojte ,

mám vůz :

Škoda OCTAVIA rv.99 před face

sousedka mě nabourala rozhodl jsem se na facelifting

vše šlo zcela hladce až na pár drobností a to je tím že kapota je pohlá nutno vzít jinou

vyměnil jsem vše za nové kusy chladičovou stěnu (cca 1100,-) , výstuhu (420,-), náraznik (2100,-vč.laku),

masku (540,-) , světla (1050,-kus) a blinkry (75,-ks).

Popis problému :

po výměně světel a blinkru nepasují motorky z 1 předface - pokud nebude zbytí koupím nějaké nové

nepasují mi do blinkru patice z předface - pokud nepude jinak seženu druhé nové

Ale jak mám SAFRLOT zapojit ty světla a mlhovky - když mám na staré 6 pin+ 3 pin motorek stavění a na nové 8 mi pin mi do hlavy nejde .

Dnes na mě všeci blikali jako na trotlínyho že nesvítím .

jinak změna rapidní viz foto 1,2 posuďte sami výměna 2 hodiny čisté práce

nárazník je schválně světlejší - celý spodek auta bude ve světlé barvě s airbrushem

DÍKY ZA RADU CO S TÍM Murry

post-25934-0-65252200-1357416893_thumb.jpg

post-25934-0-74930500-1357416912_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Fext: tady to máš http://www.cc-autodily.cz/svorkov-ploch-kontaktu a objímku blinkru máš tady http://www.cc-autodily.cz/objimka-zarov-blinkru . Co se týká pinů, tak ty zůstávají stejné :)

perfekt - vzhledem k tomu ,že dnes musím do prahy a bez světel b y to nešlo vykuchal jsem staré světla a provizorko nasadil h4 s objímkou vše provizorně ok zítra koupím tak jak to má být

jinak pozor

NA MORAVĚ SNĚŽÍ !!!!

Odkaz ke komentáři

no tu je hnus - blinkry provizorko taky v poho - očezal jsem je osmirkloval jsem je do kuželu a narazil jako korek na hrdlo :D je pravda že se m iocta mnohem víc líbí nemohu se vynadívat ale ted jsem chtěl zavřít auto a protočil se mi klíček ve dveřích a centál nic - zavřel jsem to od yadních dveří ale nechce se mi to líbit

do auta se dostanu jen řidičem protože zámek kufru je tuhej jak veka takže papalala

Odkaz ke komentáři

Přesně tak, v SAFE systému se nedají dveře zevnitř otevřít, ale dá se odblokovat tím, že zapneš zapalování. Nevím jestli se dveře rovnou odemknou, ale minimálně se zruší SAFE systém a pak už by stačilo jen zatáhnout za kliku a dveře se otevřou ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...