VendaVesely Odesláno Leden 14, 2013 Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 (upraveno) Ahoj kluci a holky,koupil jsem do své Octy nové rádio.Proto se chci zeptat jestli nemá někdo zkušenosti z demontáží stávajícího rádia.Ale nemám origo,dali my tam nějakého PIONEERA.Vyndám ten čelní panel,pak ten rámeček a nevím jak dál.Jeslti se musí vyndat i ten kastlík co je pod rádiem a kdyžtak jak?Abych se k tomu nějak dostal?Nevím,jak jsou tyhle neorigo rádia přidělaný a nerad bych něco zprasil.Díkes za rady Upraveno Leden 14, 2013 uživatelem VendaVesely 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Leden 14, 2013 Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 každý jinak, ale bude v kovovém rámečku. Sundat panel, rámeček a pak uvidíš jak tam drží. Kastlík není potřeba tahat. Pokud Ti nové nebude pasovat na hloubku, tak je potřeba nožem vyříznout plastový kříž za rádiem. Případně kastlík se normálně silově vytrhne ven. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Leden 14, 2013 Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 ten pioneer bude mít po stranách po sundání rámečku otvory do kterých se strkaj takový plechy ty odcvaknou zajištující plech a rádio se tahá ven pokud ty plechy nemáš daj se udělat dle typu toho otvoru pokud by byl otvor kulatej nacpeš tam slabší šroubovák či svářecí drát až rádio vyndáš a odpojíš tak koukneš na samotnej plechovej rámeček je tam nasunutej a na několika místech sou dokola poohejbaný plechový packy abys to vyndal musíš je všechny narovnat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 14, 2013 Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 já sundal rámek kolem rádia, plechovýma packama vycvakl zajištění rádia a pak ten rámek už vyndáš jako nic, jenom ty prohlé místa vyhneš zpět...a ten plast vzadu je pěkný porod, řezal jsem to plátkem z pilky a myslel jsem že vyrostu z toho jak to bylo hrubé a tvarované 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Leden 14, 2013 Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 Ja to nerezal, štípačky to vyřešily. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VendaVesely Odesláno Leden 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 Jo kluci,tak díkes za rady,až bude čas,tak se do toho dám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.