Přejít na obsah

Výměna rádia

Doporučené příspěvky

Ahoj kluci a holky,koupil jsem do své Octy nové rádio.Proto se chci zeptat jestli nemá někdo zkušenosti z demontáží stávajícího rádia.Ale nemám origo,dali my tam nějakého PIONEERA.Vyndám ten čelní panel,pak ten rámeček a nevím jak dál.Jeslti se musí vyndat i ten kastlík co je pod rádiem a kdyžtak jak?Abych se k tomu nějak dostal?Nevím,jak jsou tyhle neorigo rádia přidělaný a nerad bych něco zprasil.Díkes za rady

Upraveno uživatelem VendaVesely
Odkaz ke komentáři

ten pioneer bude mít po stranách po sundání rámečku otvory do kterých se strkaj takový plechy ty odcvaknou zajištující plech a rádio se tahá ven pokud ty plechy nemáš daj se udělat dle typu toho otvoru

pokud by byl otvor kulatej nacpeš tam slabší šroubovák či svářecí drát

až rádio vyndáš a odpojíš tak koukneš na samotnej plechovej rámeček je tam nasunutej a na několika místech sou dokola poohejbaný plechový packy abys to vyndal musíš je všechny narovnat

Odkaz ke komentáři

já sundal rámek kolem rádia, plechovýma packama vycvakl zajištění rádia a pak ten rámek už vyndáš jako nic, jenom ty prohlé místa vyhneš zpět...a ten plast vzadu je pěkný porod, řezal jsem to plátkem z pilky a myslel jsem že vyrostu z toho jak to bylo hrubé a tvarované

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...