Konny Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 Zdravím, dnes jsem zjistil, že mám natavený plast i s plastem na jedné 30A pojistce na nosiči pojistek na baterce (viz. obr.). Zjistil jsem že to je pojistka ventilátoru dochlazování 1. stupně (v létě jel ventilátor dost často), pojistku jsem dal novou a na kontakty pojistky jsem stříkl trochu měděného spreje, ale stejně si myslím, že už to nebude nebude mít takový kontakt, jako předtím. Chtěl bych dát nový ten držák, ale originál za 1200,- se mi nechce kupovat a tak se chci zeptat, máte někdo nějaký zkušenosti s čínskou náhradou http://www.cc-autodily.cz/nosnik-pojistek-70ah-1_1 ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Vidím že s čínskou náhradou asi nikdo nemá zkušenosti, tak co jsem zjisil od Jeldy, tak prý ta čínská je v pohodě (žádná reklamace), takže jsem si ji u něho objednal, protože chci mít všechny kontakty na pojistkách OK a budu doufat, že i u mě bude tento čínský box bez problémů :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fext Odesláno Leden 25, 2013 Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 Já měl to samý na svojí Octě a rovněž se mi nechtělo kupovat novej díl (ani čínu). Celý jsem to vyndal a doma rozebral. Kontakty jsem očistil a trošku napružil k sobě aby měly lepší dotek s pojistkou. je to už přes rok a vše ok. Natavenej plast ničemu nevadí pokud tam pojistka jde. Před případnou demontáží doporučuju si poznačit která pojistka je kde - hlavně těch pět velkejch ať pak netápeš kde která má bejt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 Díky za reakci , jinak nosník pojistek jsem dnes namontoval novej http://www.cc-autodily.cz/nosnik-pojistek-60ah-1 , chtěl jsem mít prostě 100% jistotu že bude vše OK a co jsem zkoumal, tak kvalitou je stejnej jako originál a co mě překvapilo, tak byl i komplet osazenej pojistkama, takže mi ze starého nosníku zůstaly pojistky, které budou sloužit jako náhradní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Červenec 26, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2015 Nazdar kluci chci se zeptat mam jeste vy velky pojistky ale chci davat kryt baterie tak vim ze musim dat mensi nosic co je na tom prvnim odkazu co daval Konny otazka zni potrebuju jeste neco k tomu nebo jen staci ten nosic dik Kracco 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.