Přejít na obsah

Nosič pojistek na baterce

Konny

Doporučené příspěvky

Zdravím,

dnes jsem zjistil, že mám natavený plast i s plastem na jedné 30A pojistce na nosiči pojistek na baterce (viz. obr.). Zjistil jsem že to je pojistka ventilátoru dochlazování 1. stupně (v létě jel ventilátor dost často), pojistku jsem dal novou a na kontakty pojistky jsem stříkl trochu měděného spreje, ale stejně si myslím, že už to nebude nebude mít takový kontakt, jako předtím. Chtěl bych dát nový ten držák, ale originál za 1200,- se mi nechce kupovat a tak se chci zeptat, máte někdo nějaký zkušenosti s čínskou náhradou http://www.cc-autodily.cz/nosnik-pojistek-70ah-1_1 ?

post-107-0-96696000-1358452315_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Vidím že s čínskou náhradou asi nikdo nemá zkušenosti, tak co jsem zjisil od Jeldy, tak prý ta čínská je v pohodě (žádná reklamace), takže jsem si ji u něho objednal, protože chci mít všechny kontakty na pojistkách OK a budu doufat, že i u mě bude tento čínský box bez problémů :)

Odkaz ke komentáři

Já měl to samý na svojí Octě a rovněž se mi nechtělo kupovat novej díl (ani čínu). Celý jsem to vyndal a doma rozebral. Kontakty jsem očistil a trošku napružil k sobě aby měly lepší dotek s pojistkou. je to už přes rok a vše ok. Natavenej plast ničemu nevadí pokud tam pojistka jde.

Před případnou demontáží doporučuju si poznačit která pojistka je kde - hlavně těch pět velkejch ať pak netápeš kde která má bejt :palec:

Odkaz ke komentáři

Díky za reakci :palec: , jinak nosník pojistek jsem dnes namontoval novej http://www.cc-autodily.cz/nosnik-pojistek-60ah-1 , chtěl jsem mít prostě 100% jistotu že bude vše OK a co jsem zkoumal, tak kvalitou je stejnej jako originál a co mě překvapilo, tak byl i komplet osazenej pojistkama, takže mi ze starého nosníku zůstaly pojistky, které budou sloužit jako náhradní :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...