Michal K. Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Rika se to no, nicmene tedka v zime to moc nejde, pokud clovek nema garaz. Nez to clovek oskrabe :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 (upraveno) Mám z toho obrovskou radost že to na mě začalo mluvit česky Neskutečně suprová záležítost Upraveno Srpen 3, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Pekny. Kdyz si mel fotak v ruce, mohl si nam nafotit ty bile angel eyes :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 čeština super Romane, gratuluju.. jinak si sem zakážu chodit, protože mám pak deprese z toho, že jsem dal pryč to malé modré jebátko.. btw to by se hodilo Zdence místo fabie ale pak už by tě asi vyhodili :-DDD jinak už se těším až rozšířím řady odpadlíků :-) navrhoval bych na léto Renegade meeting :-) neni to anglicky správně ale Vy mi rozumíte 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Co planujes Roberte? Asi nejakou bramboru ze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Já to vím ale nepovím :) Zitra jedu zaplatit za Roberta zálohu a musim říct že si vybral moc dobře!!! Uchcával jsem když jsem to auto viděl naživo :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Romane gratulujem ku krásnemu autíčku už je to iný level,nech Ti slúži bez poruchy hodne km a robí ti radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 (upraveno) Děkuju za pochvalu Gefro :) P2M: chci nechat nakodovat ještě nějaké užitečné funkce a zatim mě napadá jen přisvěcování mlhovkama do zatáček.Co myslíš že tam ještě je dobré mit? Zamykání po rozjeti jsem zavrhnul,to samé comming home.Nějaké další nápady,Petře? Kube: byl jsem s Brumlou u Skutče což je malinko výše položené městečko a dobry,pořád z toho auta mám respekt a nedělám kraviny. Koukal jsem do výbavy dle VIN a zaujal mě tempomat s brzdovou funkcí(jak to funguje?) respektivě rozdil mezi obyč. tempomatem a timto? Cruise control with brake function ??? Upraveno Leden 23, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 asi vylezu ven a blejsknu co měl koupit manželce, aby to bylo spravedlivé :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 (upraveno) Vyblejskni! Hele koupili jsme Fabii,která má jedinečný původ,fakt nekecám. Najeto 70 tisic,koupená v ČR,první majitel,stejná barva jako báwo,netknutá! Garažovaná.r.2003 Igor mě prověřil VINko a pak jsem se ještě vyjel veškeré servisy v autorizáku a můžu Ti říct že opravdy výjimečný kup té 1,4 MPi 50kW :) sice bez ničeho v holým provedení ale to vůbec nevadi,hlavně že to má servo,ABS a rádio. Upraveno Leden 23, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 (upraveno) tohle je úplně stejná barva :lool: měl jsem ho jednou půjčené na víkend a řekl si, že bmw zase jednou musím mít měli jsme E30 v cabriu, bylo to víkendové auto pro radost, dodnes litujeme že jsme ho prodali, ale stalo se:-( v tý době to nešlo jinak.......... Upraveno Leden 23, 2013 uživatelem krocan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 (upraveno) Cruise control with brake function ??? Romane, to je ten adaptivní tempomat. Tzn. nastavíš si zvolenou rychlost a pokud dojedeš auto před tebou, automaticky to dokáže snížit rychlost. A v případě potřeby to umí i samo zastavit ;) Video řekne víc: http://www.youtube.com/watch?v=px_uo643aV8 Sice 5er, ale princip je obdobný: http://www.youtube.com/watch?v=CVj9vGXvxqs Upraveno Leden 23, 2013 uživatelem Honza9007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Kazdopadne ty ho Romane nemas, musel bys mit dole v prednim narazniku, tusim v prostredni mrizce, takovou "bradavici", to je ten radar, co to snima. edit: tady tohle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 (upraveno) Ani jeden z Vás nemá pravdu,teda Michal částečně.Já mám tempomat s brzdicí funkci a ten pracuje následovně: Drží rychlost a pokud jedeš z kopce, umí si přibrzdit. Totéž, když jedeš na tempomat 80 a přeťukáš to na 50, přibrzdí si brzdama. Adaptivní tempomat: Totéž co 2, ale využívá ještě senzor v čumáku a hlídá, jestli před autem něco není. Takže jedeš 200 po dálnici, vjede ti tam zprava auto, tempomat sám zabrzdí a když auto zase uhne a má před sebou volno, nabere sám původní rychlost. Základní tempomat: Drží rychlost, neumí brzdit. Pokud snížíš v nastavení rychlost, ubere plyn než ji dosáhne, ale nebrzdí. Při jízde z kopce totéž - pouze ubere plyn, ale nebrzdí. Krocan: to samé mi řikal Jarda,jedničkové Báwo at jsme stylovi :) hahaha :D Ale třeba jo...Zdenka má časem dělat hlavní sestru což je na úrovní ředitele nemocnice neboli managerská činnost tak zas nereálny to být nemusi :) za pár let :) Upraveno Leden 23, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Romario ty se na všechno ptáš a pak si stejnak odpovídáš sám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 No tak to me ani nenapadlo, byl jsem zvykly, ze oktavka si sama taky pribrzdovala, nevim jestli brzdama nebo motorem, ale z kopce nepustila rychlost o vic jak cca 5km/h. Audi ted brzdi vyrazneji, tak je mozne, ze vyuziva taky brzdy a oktavka brzdila jen motorem. To nam bude muset objasnit nekdo znalejsi Takze shrnuto, byl jsem zvykly, ze kazdy tempomat dokaze brzdit(udrzovat rychlost), i z kopce treba. Nicmene ty tempomat nemas rad ne? Tak proc to resis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Romane - gratulace , mnoho šťastných a bezstarostných km ps : až pojedeš někdy okolo ,stav se - trosku to poslintám : )))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Ani jeden z Vás nemá pravdu,teda Michal částečně.Já mám tempomat s brzdicí funkci a ten pracuje následovně:... tak to se omlouvám, že jsem tě mystifikoval. Jsem myslel, že BMW už v základu dodává týpka, kterej tě doveze tam, kam potřebuješ Jsem dnes taky testoval BMW, ale X1... moc urvanej jsem z toho nebyl. Nebylo to špatný. Nějaký fotky mám u sebe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Seda: ta značka pro mě byla jedná velká neznámá,učím se to pomaličku a strašně mě to baví.Jeden čas jsem chtěl prodávat nová auta ale bohužel to nevyšlo. Jelda: určitě se domluvíme a otočím se u Tebe :) Musiš udělat nějakou objednávku-noutas,mobil-bude větší důvod Honzo: dík za odkaz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 (upraveno) Cosby: tady máš ten slíbený gauč :) Upraveno Leden 23, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 (upraveno) Bacha, leze Ti tam opice!!!! Už se těším až pojedeme na wapku poleštit auta ;) Upraveno Leden 23, 2013 uživatelem Hynek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Gauč pěkný,ale místa nic moc za sedačkou řidiče,ale to je u téhle třídy normální. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Romane, už si tem "gauč" otestoval ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Jen koukám, že je to auto pro 4, vzadu na prostředku to je tak pro dítě, ne? :)))) A ještě mě zaujaly ty plastový krytky na bagu, to už má VW vychytanější ;) Ale jinak moc krásný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Romane, už si tem "gauč" otestoval ? :D jelikož tam nemá vůbec nahamtáno a na tý bíý kůži to nejde poznat, tak si myslím že ne :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 (upraveno) Jedničkové Báwo to neni ale jezdí se mi s nim po městě strašně dobře! Můžu Vám říct že ještě líp než s mou služební naftou TDi :) Dnes po týdnu teplá večeře :lool: :D Upraveno Leden 23, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 nezda se mi,ze by na te Fabce byla stejna barva jako na Bmw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 (upraveno) No tak skoro stejná barva no :) stejně najety kilometry beze srandy s tim rozdílem že Fabka je z roků 2003 :D jinak obě dvě a každá má namotáno cca 71 tisic km. Upraveno Leden 23, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Martas: tak nějak to vypadá :D Bombice :) Dobře, ale tohle neni konkretne tve auto,jestli se nepletu..? Mně by prave zajimala barva a teplota toho svetla tech zarovicek,co ti tam dali.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Mě tež ;) Nebud sobec Romane a pochlub se :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.