Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

Výsledek je takový že to jsou v podstatě vyhozeny prachy...a jelikož beru Vervu tak to plati dvojnásobně.Nevím...co člověk to názor ale poslechnu výrobce z Mnichova :)

Řekl bych že auto je teprve ted dobře zajeté(78 tisic km),jsem moc spokojený s motorem,podvozkem a celkově mimo umístěného ztahování předního skla a nedostatku odkládacích prostor tomu nemůžu nic vytknout.Radost přetrvává :)

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Myš: tak dovez šest stovek v tisicovkách a já koupím jinou káru :D

Jinak dotaz pro znalce: je možny že žena najela jen 600km na plnou nádrž s Fabii 1,4 MPi?

Byla tam jednou Praha-HK a zpět a pak většinou město.Kolik má nádrž? To se mi zdá strašně málo km na nádrž :o P.S a nebo je někde dirka kterou ten benzin vytejka :D

Odkaz ke komentáři

Ty woe,to je prostě mazec,vycházi to na osm litru na sto :D jebat! :lool:

To už moje láska si vezme skoro o litr méně a jizdní vlastnosti jsou někde jinde :D

Krocan: to mě nenapadlo! :o Dám ji tam štěnici!!! :lol:

Octavius: ale s GTi se aspon projedeš a máš z toho dobrý pocit :) když s tim MPi se bojiš předjet pomalu i kamion :o

P.S kuwa to má spotřebu jako HTP :wallbash: 1,4MPi 50kW :angry:

Odkaz ke komentáři

Petře: nám do Fabie se plyn nevyplati.Já jsem řikal Zdence že se ji pomalu vyplatí jezdit taxikem...fakt že jo.Když spočítam havar.a povinné za rok což dělá nějakých 7 tisic plus benzin-najede tak jednu nádrž měsičně tak to je opravdu dan za tu pohodu(takové rodinné MHD)

Jen jsem si řikal že právě HTP chclastá vic než MPi o cca dva litry na sto ;) ale asi je to srovnatelny.

Odkaz ke komentáři

Jako bych to tady nepsal, že MPI 8V je na hovno, co do spotřeby, ale prý ne - ověřený motor :D

FI má nádrž 45l, z toho 7l rezerva, běžně tankuji do prázdné nádrže 53l, a dojezd mám s 1.4 16V 55kW 750-900 km (podle toho, jak se mi podaří natankovat a samozřejmě jízdního stylu), dlouhodobý průměr je 6l/100km. :loool:

Odkaz ke komentáři

Lanci: když to tady někdo řikal že tam je plus minus litr spotřeba a je jedno jestli jezdiš rychle nebo pomalu tak jsem si v duchu řikal"že to jsou zase hospodsky kecy :rolleyes: " ale asi na tom něco bude.Pořád mám na počitači 7,2-7,4 toto rozmezi,výš a ani níž jsem se za dobu najetých deseti tisic nedostal. Jednou jsem měl čas a když jsem se vracel po břeclavské dálnici směr Brno tak jsem celou dobu jel 110-120km/h a nešlo to dolů ani o deko a zase obráceně,Praha a německé dálnice 220-240 a šlo to nahoru o dvě desetiny takže nevím jestli PP nekecá.

P.S pár letních :)

post-81-0-90118300-1371048237_thumb.jpg

post-81-0-22487900-1371048259_thumb.jpg

post-81-0-28035300-1371048275_thumb.jpg

post-81-0-06532100-1371048310_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Lanci: když to tady někdo řikal že tam je plus minus litr spotřeba a je jedno jestli jezdiš rychle nebo pomalu tak jsem si v duchu řikal"že to jsou zase hospodsky kecy :rolleyes: " ale asi na tom něco bude.Pořád mám na počitači 7,2-7,4 toto rozmezi,výš a ani níž jsem se za dobu najetých deseti tisic nedostal. Jednou jsem měl čas a když jsem se vracel po břeclavské dálnici směr Brno tak jsem celou dobu jel 110-120km/h a nešlo to dolů ani o deko a zase obráceně,Praha a německé dálnice 220-240 a šlo to nahoru o dvě desetiny takže nevím jestli PP nekecá.

P.S pár letních :)

Tak to je úplně super spotřeba na V6, není co řešit, pokud teda PP nekecá, ale i kdyby, tak to poznáš na dojezdu, jestli je +- 50 km stejný.

A tuhle vlastnost, že to žere plus mínus litr, pozoruji i u 2.0 TDI CR. To je jedna z výhod dieselu.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...