Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

No o tom to právě není. LC je hlavně o elektronice, která má zajistit nejefektivnější zrychlení. To, že ti to povolí jen k tomu, aby ses dostal do otáček ti je k ničemu, protože pak kdybys pustil brzdu, tak ti to bude na tom nejvyšším krouťáku hrabat stejně jako když pustíš u vytočenýho manuálu spojku, a právě proto to je LC možný i u něj. Je to hlavně pro sportovní auta s vysokým výkonem, u kterýho aktivuješ LC, sešlápneš plyn na podlahu, pustíš brzdu/spojku a o zbytek se stará elektronika.

1:25 - tady je krásně vidět, jak LC pracuje, žádná zbytečná hrabačka a auto maximálně efektivně zrychluje zatímco kolega za ním akorát pálí pneu

1:45 - podívej se, že mu to s plynem na podlaze nevytočí ani na 2000 ot./min., ale bez LC by ti to vystřelilo do omezovače

Upraveno uživatelem ViktorMPI
Odkaz ke komentáři

A kolik Ti to pustilo otáček? A jen s vypnutým ESP? U OII 2.0 TDI 4x4 manuálu to totiž omezuje asi na 3000 ot./min., ale jen se zapnutým ESP, takže to LC nebude. Prostě si myslím, že LC je sofistikovanější systém, kterej dělá víc práce než jen omezení otáček, když se zvlášť avizuje, že LC dostalo BMW X5 s osmistupňovým automatem. U Škody jsem to nezkoumal, ale na youtube ukazujou "LC" i na Fabii HTP, pokud Ti to ovšem fungovalo jen na Sku s vypnutým ESP, tak to tam třeba fakt bylo, ale víš, o co mi jde.

Odkaz ke komentáři

Jasny chapu, ale to slo poznat, ze to byla jina funkce. Protoze kdyz standardne jsem slapl na brzdu a plyn zaroven, tak auto porad melo tendenci jakoby tlacit, rozjet se, ale pri tom vypnutem ESP a "Sku" to nastavilo otacky a auto se nechtelo rozjet, jestli mi rozumis. Nastavovalo to tusim neco mezi 2500-3000ot. A fungovalo to jen s vypnutym ESP a v rezimu S. Takhle jsem to prave cetl kdysi na netu a az pote jsem to vyzkousel, sam bych na to neprisel.

Odkaz ke komentáři

Vorlajz: jj "da" jako diesel automat. No jo no...je to nudny auto :))) vubec to nejede...je to tezka krava...podvozek se houpe v zatáčkách jako lehka deva...volant jako z autobusu a sedačky jako ze S120... ale musim s tim jeste par tisic km jeste vydržet....

Martas: tak pak dej vedet jak dopadl test!

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Tak už je doma kamerka...myslím že to bude dobry.Zitra jedu směr Krakonošovo tak to hned vyzkouším :)

Akorát v balení jsou dvě přísavky,ta jedna funguje hned a ta druhá ta miniaturní mě padá tak si řikám jestli neni na zalepení napevno :huh:

Jsem rád že nemusim nic v autě předělavat,že napájení je uplně stejné jako u předešlé kamerky.Akorát mě štve že to budu pořád přendávat do služebního vozů ale tam to hodim do autozapalovače.

post-81-0-68235500-1391184796_thumb.jpg

post-81-0-61081700-1391184812_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Nahrávaní během dne to sem asi nemá cenu dávat.Nahrává asi špičkově.Mě hlavně zajimá noční video a čtení RZ za špatného světla a už ted mužu říct že to jde :) Až dohraju na youtubko tak to sem dám.Já myslím že to stálo za to i přes dost vysokou cenu :(

Jardo: aha :lol: a já jsem si myslel jaky to jsou borci a přibalili dvě přisavky :) Musim někde objednat druhý kus do Fabie služební.To by neměl být asi problém co? :huh:

Tome: mimo antiradaru tam je origo asistent dálkových světel neboli kamerka v čelnim skle(dobrá vychytávka)

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...