Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

Jirko dik.Asi se opravdu po něčem podívam.

Máro: nejsem blázen abych platil za naftu o cca dvě koruny navic a přitom je to ta sama nafta jako DieselQ.Někde jsem četl testy a výsledky a rozdil byl dost zanedbatelný.To je jen tah na zákaznika pro jejich "dobrý pocit" že lejou do auta něco navic ;)

Spiš budu muset změřit baterii,už tam je skoro 4 roky a životnost bude taky asi na hranici tak nechci čekat pak na asistenční služby někde v Tramtarii :D

Odkaz ke komentáři

na léto, Romane, nic nepřidávám a v zimních obdobích do každé nádrže VIF dle doporučeného dávkování (resp. vždy dávám 3 víčka na nádrž).

A verva diesel je opravdu srovnatelný s Diesel Ultimate, kterou tankuju v Německu u ARALu. U obou je dojezd na jednu nádrž víc jak 1080km (při mém zejména dálničním režimu jízdy; 140km/h na tempomat a jedu). Obyč nafta je tak 850-960km.

EDIT: a rodiče jsem na zimu taky naučil přidávat VIF a dobrý. Mamka jezdí s autem zpravidla krátké trasy do 30km a jednou za čas s tátou někam jedou na výlet, návštěvu či mamka za prací.

Upraveno uživatelem Honza9007
Odkaz ke komentáři

Ještě k té spotřebě...kluci já jezdím na klobouka asi jako na tomto videu :P

Ondřeji: palubní kameru mám tuto: http://www.auto-kamera.cz/kamera-do-auta-recenze-test-autokamera/k2000-nedostatecna-ve-vsech-ohledech ale je opravdu špatná! Už asi pětkrát jsem ji reklamoval a budu chtit vyměnit za kvalitnější "krabičku" Jinak i tato shitka dokáže rozpoznat pohyb před autem a spustit nahrávání,je tam smyčka která je závislá na velikosti microSD karty takže těch pár hodin je třeba rezervovat-cca 16G karta na cca pět hodin záznamu.

Honzo: díky za radu,Jirko taky.

Co se týče baterie tak tam nastává kaput z ničeho nic...takže je lepší na začátku mrazu proměřit a řešit...

Video je tady: http://www.youtube.com/watch?v=E9IWiTpWeiM#t=188 je luxusní! :palec:

To musi být mega zážítek se projet na tom okruhu...Jsem z toho klipu unešený :blink:

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Asi mám něco s motorem...dnes trošku trápení na semaforu se 132kW Fabii RSII :D prvních 60 metru jsem na to čuměl jako puk :o je lehká kurva jedná ta Fobie :o :D režim DS to vytáhl a zvitězil :wub:

P.S Ondřeji tu kameru budu taky muset koupit kvalitnější.Kdybys o něčem věděl tak mi dej info a objednáme společně.

Odkaz ke komentáři

P.S Ondřeji tu kameru budu taky muset koupit kvalitnější.Kdybys o něčem věděl tak mi dej info a objednáme společně.

Romane ja vubec nevim... me se libilo treba tohle, protoze to ma i druhou kameru dozadu: http://www.auto-kamera.cz/kamera-do-auta-recenze-test-autokamera/blackvue-dr550gw-2ch

Ale zas tam neni cena, asi to bude drahy. Ja ted stejne zatim nic kupovat nemuzu, nevim jak to dopadne v tom servisu, jestli se nebudu muset soudit s pojistovnou toho blba co me naboril, jestli nebudu muset spis shanet novy auto... proste nevim.

Odkaz ke komentáři

Ondřeji: ne že bych nějak trpěl...ale devitku za tu hračku se mi opravdu nechce dávat.Tak max.do 4 tisic.Ta cena je fakt ulítla :huh:

Jinak ta nová čtyřka je fakt nádherná.Sice je asi dost malá ale jako auto pro dva a na vikend fakt špica.

post-81-0-84593200-1386616342_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

No, resite tu kamery za 5, nekdy i za 9k... ja uz jsem temer rozhodnutej, ze na tyhle ucely koupim gopro, kterou pouziju i jinde, tak snad se mi to 'vrati'.

No ja Gopro mam, ale prave ze ho pouzivam jinde, to proste bych ho porad musel oddelavat a pridelavat, az jednou bych ho nepridelal... Podle me to ma smysl jen kdyz je to napevno v aute a provoz zcela automatickej...

Odkaz ke komentáři

... Podle me to ma smysl jen kdyz je to napevno v aute a provoz zcela automatickej...

taky jsem nad tim premyslel, ze budu linej tam davat kameru na kratky trasy, pak ji davat pryc, at mi krom Columbuse neukradne nekdo jeste kameru, ze se budu bat o gopro, zbytecne oddelavat atp... asi to budu muset zvazit vsechno jeste jednou... tak jako tak do gopro pujdu :wub:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...