snike Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Video pěkné Ty tu kameru v autě necháváš, nebo ji po každé jízdě vyndaváš? Jelikož jezdím po Praze, kde kameru člověk v autě nechat nemůže, tak by mne štvalo neustále zapojovat a vypojovat napájecí kabel ...kor když to máš schované za zrcátkem. Proto jsem si koupil s aktivním držákem, kde kameru jen zacvakneš a jedeš B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 musím teda uznat, že kvalita obrazu je fakt dobrá a jinak i na tom záznamu z kamery je vidět, že chybělo pár centimetrů. Docela slušný mazec. Jsem ale celou dobu čekal, že ti např. někdo vycouvá z dvorku před auto. A ono když chceš po citigoučku aby na 5° v 80 zrychlilo během okamžiku, tak to je špatný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Video pěkné Ty tu kameru v autě necháváš, nebo ji po každé jízdě vyndaváš? Jelikož jezdím po Praze, kde kameru člověk v autě nechat nemůže, tak by mne štvalo neustále zapojovat a vypojovat napájecí kabel ...kor když to máš schované za zrcátkem. Proto jsem si koupil s aktivním držákem, kde kameru jen zacvakneš a jedeš B) no mám ji ani ne týden, vyndávat ji bude asi jen někde, zatím je vpravo vedle zrcátka, za zrcátko ji schovávat právě kvůli manipulaci nebudu, aktivní držák je fajn, ale u DOD není a já chtěl DOD kvůli kvalitě záznamu musím teda uznat, že kvalita obrazu je fakt dobrá a jinak i na tom záznamu z kamery je vidět, že chybělo pár centimetrů. Docela slušný mazec. Jsem ale celou dobu čekal, že ti např. někdo vycouvá z dvorku před auto. A ono když chceš po citigoučku aby na 5° v 80 zrychlilo během okamžiku, tak to je špatný jj, i ze záznamu na YT je vidět RZ Citigo 5H30915 P.S. u toho mého záznamu jsou RZ taky vidět k přečtení, jen se musí dát přehrávání na 1080p Já jsem s kvalitou DOD spokojený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Jardo, to jsi jel od manželky, co? Jinak jsi pěkný pirát, takhle překračovat rychlost :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 od manželky nee, ale byl jsem vedle u MB, no pirát, to je jasné, musím najít, kde se dá ta rychlost vypnout, Roman ji tam nemá .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Jen to tam nechej :D Nic si z toho nedělej, já tam jezdím tak nějak podobně, i rychleji. Ale víš jak, tady by tě kde kdo hned kamenoval. ;) V předešlém mondeu jsem to téměř nepoužíval, ale tady u toho současného, tak jsem se naučil jezdit na ten omezovací tempomat. Nastavím maximum a můžu řadit, šlapat po plynu dle libosti a bez rozmyslu a prostě víc jak to maximum to nejede, jedině když dám kick down. Já jsem to začal používat, když jsem zjistil, že to evidentně bude lepší ohledně spotřeby. A navíc nehrozí, že se někde zapomenu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 tak já na tom videu překročil rychlost jenom tu světelnou 30 na nadjezdu, jinak podle předpisů a značek .... no pěkně jsme to tu Romanovi zasvinili OT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Roman bude rad, ze ma v tematu 2 stranky navic:-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 (upraveno) Jardo musime se potkat a nastaveni udelat soubezne. Ciste nahodou zitra rano nejedes muj pracovni smer? Me stve ze nejsou stejny drzaky. Musim objednat ještě jen ktery stoji 25 dolaru ale s poštovným jednou tolik neboli tisicovka. Upraveno Únor 2, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Roman bude rad, ze ma v tematu 2 stranky navic:-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Jardo musime se potkat a nastaveni udelat soubezne. Ciste nahodou zitra rano nejedes muj pracovni smer? Me stve ze nejsou stejny drzaky. Musim objednat ještě jen ktery stoji 25 dolaru ale s poštovným jednou tolik neboli tisicovka. nee, nejedu, zítra mám jednání ve Velkém Poříčí na hasičích, to nastavení co jsi psal mám teď stejně, jen některé položky tam asi nemám, ta stabilizace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 (upraveno) Dnes jsem si všimnul rejhy cca 15 cm dlouhé na prahu ze spodní strany a přitom vůbec nejsem si vědomý že jsem o něco zavadil :( Sice to neni skoro vidět ale neskutečně mě to sere a snad to půjde bruskou "zaleštit" do ztracená.To je v hajzlu...čím vic o auto pečuješ tim to je snad horší.Nevím co to mohlo být,jestli jsem chytil větev nebo co ale rejha je relativně hluboká tak opravdu nevím. Upraveno Únor 8, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 8, 2014 Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 Taky mám. Holt nevýhoda toho, že ten práh jde až pod auto. Ale vidět to není, je to zespoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 (upraveno) Je to tak no.Já jen pevně doufám že to pujde zabrousit.Jinak mě čeká během měsice výměna oleje,počitač sice ukazuje rok 2015 ale po roce to vyměním a kašlu na long life. Upraveno Únor 9, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 (upraveno) Jiří: tak vyleštit to nešlo tak mám objednanou podle VINka lakovaci tůžku s bezbarvym sprejem...zitra to má dorazit,za 500,-ze Stratosu.Nejvic mě mrdá že vůbec nejsem ničeho vědomi a nechápu o co jsem mohl škrtout??? Asi větev nebo něco takového i když větev by takovou rejhu asi neudělala Upraveno Únor 11, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 11, 2014 Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 Ajajaj, tak to to máš hodně vidět. Já to mám o dost níž, takže musíš na kolena, abys to viděl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 11, 2014 Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 nesmíš tak rychle jezdit zatáčky, pak prahem škrtáš o šutry :D Tak konec vtipů, vím že to nasere. Asi jsi něco někde sebral co bylo na cestě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 11, 2014 Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 Tak tohle hodně naštve, mohl to být i letící kámen, bordelu je na cestách dost :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Únor 11, 2014 Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 já bych to viděl na nový celolak s tímhle škrábancem ti to pojede min. o 50 km/hod míň 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 11, 2014 Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 Romane takovýhlech ještě přibude, až se někdy uvidíme tak ti ukáži vady laku na mém autě co má rok a něco a za sebou 27k km.... asi zapomněli dát větší vrstvu laku... nad čelním skle asi 3 dírky na základní lak, na kapotě total zásek a další malé.. na předním nárazníku cca 5 slušných záseků, všem jsem opravil tou opravnou tužkou origoš, z dálky to není poznat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 11, 2014 Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 A co ten sloup, na něj jsi zapoměl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 (upraveno) Tak auto je vcajku :) V brzké době mě čeká asi Slovinsko(Rakousko,Chorvatsko) cca 600 km tak snad mě Brumla nezklame Upraveno Únor 13, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 Romčo nezklame..tohle já dávám s Hťapkou s prstem v nose:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2014 Diky diky! Zatim jen leju naftu...tak snad to bude pokracovat bez sebemenších problémů i nadale. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 22, 2014 Sdílet Odesláno Únor 22, 2014 600km je prd. A jednou sis koupil pořádný auto, tak se neboj a důvěřuj mu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 (upraveno) Honzo však víš jak to myslím :)Dnes jedu do Pece pod Sněžkou ale neni tam moc snihu :( Zitra jsem pozvaný na tuto akci: Upraveno Únor 23, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 23, 2014 Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 (upraveno) Tak tam by měl být bratranec jako hlavní instruktor - Martin Bezděka. Pokud teda mám správný informace ;) Jestli tam bude, tak ho pozdravuj :D Upraveno Únor 23, 2014 uživatelem Honza9007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 23, 2014 Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 on tam spíše není žádný sníh :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Únor 23, 2014 Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 Já tam byl 15.ho, bez sněhu to je na prd a projet po okresce podle předpisů můžeš se svým žihadlem :)) Pak ten "parkour" je dobrej, ale nečekej od toho moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Já tam byl minulej rok, byl sníh a za dopolko napadlo tat 15 cm to byla nádhera se nám povedla super panska jízda s kamosema!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.