Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

Ty vole! Buší mě srdce jako kdybych to koupil já.Modlim se za Tebe aby to bylo všechno ok.Kdyby bylo cokoliv potřeba tak napiš.Prověřim to.Kluci ze Stratosu chodi na doučování z angličtiny k nám domů :) tak to budeš mit z první ruky.

Udělej hezčí fotky ve dne a koukej založít vlákno Martine.Kola máš asi stejny jako já,origo emkové R18.

Obutí je vcajku? Pamatuj že to je základ u silny zadokolky.Na tom nešetří.

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

no bylo to rozhodnutí srdíčkem, ne rozumem............ ve středu před předávkou ko altík (ten komplet repas - ložiska, usměrnovač, uhlíky) za 5.700,- dělal to kluk z bmw a pochvaloval si stav, dneska před opětovným předáním zajel na myčku (chtěl aby bylo čisté, já bych ho za to zabil!!!!) a vyjel bez jedné ledvinky............ ale to je otázka 400, už sem objednal obě nové........

vlákno bude, fotky budou....... přední pneu je ok - bridgestone, zadní má tak 4mm - micheliny pilotky myslim.........

jj, kola origo Mkové, ale podrápané od obrubníků:-(

Odkaz ke komentáři

zatím s respektem:-) hlavně večer už bylo kolem 2 stupňů, takže sem nechtěl moc bláznit. jinak zvuk je silně návykový a v okolí budí pozornost:-) , automat řadí celkem fajn, na dnešní dsg a pod. to samozřejmě nemá, hodil by se i šestý rychlostní stupeň..........

jdu se s ním pomazlit do garáže, možná bude i malá projížďka

Odkaz ke komentáři

Moje stupně vítězů z BMW xDrive Experience 2016:

1. BMW 340i - neskutečná dynamika nového řadového šestiválce s 326 koňmi a 450 Nm, krásný zvukový projev a agilita. Tam, kde pětka už nezatáčela, tak trojka jela jako přibitá. Pro mě společně s 4 Gran Coupé nejlepší auto vůbec. Stovka za 4.9 s a když se jede v klidu, tak prý i spotřeba je rozumná.

2. BMW M135i - malá raketa s krátkým rozvorem. Nejzábavnější auto. Při plným plynu umocňuje emoce ještě hlasitější zvuk než je ve trojce.

3. BMW 650i - prostě osmiválec s parametry, které mluví za vše: 450 koní, 650 Nm, stovka za 4.4. Ale je to prostě GT na delší trasy, váha už byla znát.

Pozitivní zjištění: BMW 2 Active Tourer - rodinné vozidlo, ale taťka když bude chtít, tak si jízdní vlastnosti náležitě užije.

Negativní zjištění: BMW 535d Touring - manažerské auto, ty dvě tuny už zkrátka byly hodně znát. V jízdních vlastnostech mezi touhle naftovou pětkou v kombíku a trojkou byl propastný rozdíl.

Odkaz ke komentáři

Viktore: děkuju za pěkný souhrn. Překvapilo mě to negativní zjištění ohledně pětkové řady...že by opravdu byla tak znatelně znát rozdil cca 300 kg na váze?

Já jsem objednaný na diagnostiku s mazlem, trošku se mi nelíbí ranní starty tak mám obavy aby to nebyli žvavičky jelikož to souvisí s filtrem pevných částic a nerad bych aby tam neprobíhala regenerace filtru díky tomu.

Jinak mi byla nabídnuta aktualizace map ofiko za 3300,-Kč vč.daně ale mám obavy aby mě to nesmazalo češtinu která nebyla zrovna za pár korun...musím se na to zeptat.

Odkaz ke komentáři

Tak při nahrání nových map čeština bude na 80% bohužel smazána ale jelikož to je zaplacené na VIN auta tak mám doživotní záruku na češtinu. Nahraji to zpátky kdykoliv to bude potřeba což je pěkný tah z jejich strany i když ta cena tomu taky odpovídala.

Blbé je že se ta aktualizace nedá očurat u toho novějšího modelu kde je profi navi a kód jde po zaplacení přímo z Mnichova.

Jinak jsem teď řešil pro kolegu co si pořídil trojkovou Octavii s tím novým Columbusem a chtěl by odblokovat obraz za jízdy ale co jsem to zjišťoval tak to prý nikdo zatím neumí, ani v té Pace kde mi to dávali dokupy :( Nevíte zdá to je reálné popř.kdo to umí?

Odkaz ke komentáři

Viktore: děkuju za pěkný souhrn. Překvapilo mě to negativní zjištění ohledně pětkové řady...že by opravdu byla tak znatelně znát rozdil cca 300 kg na váze?

300 kg není málo, zapnutá elektronika by auto určitě zkrotila, ale při jízdě na limitu s vypnutou kontrolou trakce byl rozdíl opravdu velmi znatelný. Kde benzínová trojka jela jako přibitá, pětka už nechtěla zatočit. Nedivil bych se, kdyby to i ta dvojka zajela rychleji.

Ještě bych chtěl vyzdvihnout variabilní řízení, umožňuje skutečně hbité změny směru jízdy bez přehmatávání. To v některých modelech chybělo.

Odkaz ke komentáři

Kluci ohledne X6 souhlas ale X5 a X3 xdrive do terenu ok. Je fakt ze bych to taky domu nechtel.

Popravde premyslel jsem zase vymenit naftu za benzin ale zase me rikaji kluci ze Stratosu ze benzinove motory od roku 2010 je jeden velky pruser. Ze dostanu do tlamy kdyz to prodam.

Jardo copak jsi delal v patek na malem namesti pred Eliskou :)

Musime dat rec ohledne auta...na Tebe dam.

Odkaz ke komentáři

Tak po vice než třech letech jsem objednán na diagnostiku. Auto z ničeho nic začalo "kašlat" při startování. Prvních pět vteřin jakoby zvukový projev na čtyřválec. Po pěti sekundách se chytne a vše ok tak jsem se raději objednal do Stratosu ať to hodí na diagnostiku jestli to jsou žhavičky? Každopádně budu o dost klidnější popř.vyměníme co bude potřeba.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...