romariooo Odesláno Únor 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 29, 2016 Prvni testy zatim ok. Vstrik jak psal TomasB totalni picovina. Zatim se zkousi dal ale na 99% jedna svicka KO. U trilitru pry odchazi vstriky malo kdy. U dvoulitru ano navic se tam vztahuje kulance nebo jak se to pise ale musi vuz od narozeni jezdit do nemocnice BMW coz je muj mazel. Tak to jsem cely ja...vyplaseny jak vcelka Maja. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Únor 29, 2016 Sdílet Odesláno Únor 29, 2016 No tak parada Romco to je banalita!!! Drzim palec at je to za chvilku v kupe! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Únor 29, 2016 Sdílet Odesláno Únor 29, 2016 Neříkal jsem to??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 29, 2016 (upraveno) Ano. Diky Bohu! Diagnostika ukazala 5 vadnych svicek ze sesti ale nechal jsem vymenit vsechny vcetne zhaviciho rele. Na 100 tis.km budu mit klid. To same baterka. Je objednana nova. Nechal jsem proverit rekuperaci filtru pevnych castic a protitlaku a vse v naprostem poradku. Mam radost. Upraveno Únor 29, 2016 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 29, 2016 (upraveno) Hlavne ze se nepotvrdili ty vstriky. Co me prekvapilo ze regenerace probiha pri rychlostech 110 az 120 km a naopak kdyz to auto honite pri vyssich rychlostech po dalnici tak se to automaticky vypina. Pry je tam dulezita konstantni rychlost. Spusti se kdyz vyfukove plyny dosahnou 230 stupnu a chladici kapalina vic nez 80 stupnu a jde o privstrik nafty do otevreno vyfukoveho ventilu cimz se teplota zvysi az na 600 a pak uz jen lehky plyn. Upraveno Únor 29, 2016 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Únor 29, 2016 Sdílet Odesláno Únor 29, 2016 BMWáček měl kašlík :D .. (0:24) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 Ano,Viktore,naštěstí jen rýmička :) -řídící jednotka žhavení 2700,- - svíčka žhavící 1ks 600,- celkem 3600,- - těsnění za cca 1000,- Snad to do konce týdne bude hotové.Věcí včetně nové baterie jsou objednany. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2016 (upraveno) Hotovo.Proběhla výměna všech žvavicích svíček včetně rele.Zbývá jen nová baterie která by měla dorazit zitra.Nakonec jsem šel do originálky která mě stála trojku takže nebylo co řešit...AGM 92Ah Jirko prý se musí přihlásit.Víš něco o tom? Jedná se o dobíjení řidící jednotky a když se to nepřipojí na diagnostiku tak ibs senzor si bude myslet že tam je pořád stará baterie a bude se zbytečně přebíjet.Prý už to maji i starší Bawa od e46. Bude klid na dalších sto tisic km....p.s jestli ovšem já se toho dožiju :) Mladá paní jede za 14 dni na natáčení Milionáře a má pokyny se bez míče domu nevracet Co mě je hodně divny je to že se ty díly točí v Německu a je to na tři dny.Chápete to? Jsem čuměl jako blázen.Ale vše TV Nova plati-hotel,jidlo atd.tak snad vyhrajeme na nějakou hračku Upraveno Březen 3, 2016 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 3, 2016 Sdílet Odesláno Březen 3, 2016 Jj, info, ze ma vuz novou baterku, tak se musi dat autu po diag, minuly tyden to kluci v praci resili a to maji BMW z roku snad kolem 2006. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Březen 3, 2016 Sdílet Odesláno Březen 3, 2016 No parada mazel zase v plne kondici!!!? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 3, 2016 Sdílet Odesláno Březen 3, 2016 Hotovo.Proběhla výměna všech žvavicích svíček včetně rele.Zbývá jen nová baterie která by měla dorazit zitra.Nakonec jsem šel do originálky která mě stála trojku takže nebylo co řešit...AGM 92Ah Jirko prý se musí přihlásit.Víš něco o tom? Jedná se o dobíjení řidící jednotky a když se to nepřipojí na diagnostiku tak ibs senzor si bude myslet že tam je pořád stará baterie a bude se zbytečně přebíjet.Prý už to maji i starší Bawa od e46. Bude klid na dalších sto tisic km....p.s jestli ovšem já se toho dožiju :) Mladá paní jede za 14 dni na natáčení Milionáře a má pokyny se bez míče domu nevracet Co mě je hodně divny je to že se ty díly točí v Německu a je to na tři dny.Chápete to? Jsem čuměl jako blázen.Ale vše TV Nova plati-hotel,jidlo atd.tak snad vyhrajeme na nějakou hračku Jak se toto dělá, že se ocitneš v Milionářu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 3, 2016 Sdílet Odesláno Březen 3, 2016 Romane a co autorizovaný servis, zatím dobrý? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 4, 2016 Sdílet Odesláno Březen 4, 2016 Jj Romane, taky to u me museli v servisu po vymene prihlasit;-). A to jsem mel starsi rocnik- 2006. A jses si jistej, ze jede pani do Nemec opravdu tocit Milionare:-))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 4, 2016 Sdílet Odesláno Březen 4, 2016 S milionářem jede točit pppočkej na ni doma :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2016 Blbouni dostanete do tlamy! :) Fakt se to nataci v Koline nad Rynem. Taky mi to palice nebere. Snad mi vyhraje nejaky ten melounek. Sectela je fest. Ona uz vyhrala dvakrat na Nove ale jinou soutez tak bude asi jako predskokan :))) Maro jsem spokojeny. Vim ze spoustu lidi na nej hazi spinu ale ted to vede zena majitele a myslim ze zlepseni je. Blbouni dostanete do tlamy! :) Fakt se to nataci v Koline nad Rynem. Taky mi to palice nebere. Snad mi vyhraje nejaky ten melounek. Sectela je fest. Ona uz vyhrala dvakrat na Nove ale jinou soutez tak bude asi jako predskokan :))) Maro jsem spokojeny. Vim ze spoustu lidi na nej hazi spinu ale ted to vede zena majitele a myslim ze zlepseni je. Blbouni dostanete do tlamy! :) Fakt se to nataci v Koline nad Rynem. Taky mi to palice nebere. Snad mi vyhraje nejaky ten melounek. Sectela je fest. Ona uz vyhrala dvakrat na Nove ale jinou soutez tak bude asi jako predskokan :))) Maro jsem spokojeny. Vim ze spoustu lidi na nej hazi spinu ale ted to vede zena majitele a myslim ze zlepseni je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Březen 5, 2016 Sdílet Odesláno Březen 5, 2016 Možná jede vytočit milionáře, nebo točit pro milionáře.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Březen 7, 2016 Sdílet Odesláno Březen 7, 2016 BMW má dnes 100. narozeniny, tak co jsi modrákovi koupil? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2016 (upraveno) Viktore: Brumla dostal novou original gelovou baterii 90A po pěti letech která tam byla z výroby.Letos nebyli moc mrazy tak jsem udělal rychlé rozhodnuti :) na další čtyří roky budu mit klid.Mám rád jistotu... Jinak byla to pěkná pakárna ji tam dát.Zdemontovat starou a dát tam novou,pak to přihlášení dle kterého jsem poznal že baterie je tam původní. Upraveno Březen 8, 2016 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 11, 2016 Sdílet Odesláno Březen 11, 2016 mrkni na paket performance. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2016 Máro...co na to říct? Je to krásný vůz akorát se mi nelíbí u těchto vozu jak maji vymyšlené výfuky jinak za jedná. Přes vikend najeto přes 300km a jelikož byla odpojená baterie tak se mi vymazala dlouhodobá pamět...spotřeba při dodržování rychlostních limitu poprvé za dobu co vlastním E91 ukázalo spotřebu 6,6 což je dost neuvěřitelná hodnota.Nevěřil jsem Jirkovi když mi řikal že dokáže zajet jeho předFL za podobných hodnot ale opravdu to asi jde.U toho výkonu i kdyby to jezdilo za osm tak stejně nelituju těch propálených peněz jelikož za tu samou spotřebu nám jezdi 1,4MPi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 22, 2016 Sdílet Odesláno Březen 22, 2016 No vidíš, že to jde. Jinak je dobrý, že máš brumlu zase v kondici a byla to jen de facto prkotina. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2016 Pepo: ano,jsem spokojený a happy ale po dnešku nějaký smutný. Tátoví jsem dnes nechal nakonfigurovat nového Passata v limuzině v Highline výbavě,alcantra, DSG, dvoulitr TSi 162kW,střibrná nádherná metalíza ,LED světla přední i zadní,navigace R18,fakt dost pěkná výbava za nějakých 630 bez daně.Když vezmu kolik jsem dal za Baworáka tenkrát tři roky starého s 65 tisicema najetých kilometru tak se mi chce popravdě brečet.Doslova brečet! Já vím že to takhle nejde posuzovat že tenkrát byla jiná situace ale .... život jde dál. P.S a moc děkuju ještě jednou za poštáka co se týče toho časopisu se segrou.Máš to u mě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 22, 2016 Sdílet Odesláno Březen 22, 2016 Romane, podle mě ty auta nemůžeš vůbec srovnávat. Ať už proto, že jde o vozy jiné kategorie, ale hlavně, novější auta se nemůžou kvalitou vyrovnat těm starším, kde se ještě tolik nešetřilo. Takže ta nízká cena není vše. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 23, 2016 Sdílet Odesláno Březen 23, 2016 Souhlas s Lancelotem, ono i Báwo stálo jako nový trochu jiný peníze než tehdejší pašík, takže to nemůžeš porovnávat. A při tvojí péči si tvůj brumla cenu udrží ještě dlouho za ten stav. To Passat, i když věřím, že by o něj tatík pečoval stejně pečlivě, jako ty o báwo nebo on o předchozí CC, si cenu tak dlouho neudrží. Já teď taky přemýšlím o něčem novým, ale nějak ztrácím chuť, protože když vidím, jak je všechno z tvrdých plastů, motory úplně na prd, tak se obávám, že si nemám z čeho vybrat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 23, 2016 Sdílet Odesláno Březen 23, 2016 No a hlavně..... brambora je trilitr sestival.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 23, 2016 Sdílet Odesláno Březen 23, 2016 Což v mainstreamovém koncernu už nekoupíš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 23, 2016 Sdílet Odesláno Březen 23, 2016 u bmw to máš taky už samé 4 válce.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 23, 2016 Sdílet Odesláno Březen 23, 2016 Marku a nebo i tříválce, že? Jak jsem to psal, dneska si vybrat auto, je docela fuška. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Březen 24, 2016 Sdílet Odesláno Březen 24, 2016 Furt tam ale máš i V6 jako u Audi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.