Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

Hosi neblbnete!

Mondeo stokonovi na predni nahon nejde porovnavat se zadnim nahonem a 250 konikama. To je preci nesmysl!

Dodo: moc to prave nehonim posledni dobou. Obcas to protahnu ale zadny velky a rychle starty.Rozhodne Pirellky ne. S nima mam taky spatne zkusenosti a jsou hlucny. Zatim Misaky vedou na plne caře.

Jinak.nebudete tomu verit ale dlouhodobou spotrebu mam za poslednich pet tisic 6,6.Nekecam.

Romane, Mondeo má 120kW ;)

Odkaz ke komentáři

Matosobart: Ty mas bawko? Jake? Dej nejake fotky sem ke me do vlakna at se pokocham.

Jinak muzu vyzkouset ty sestky. Mam kluka ktery ma Velkoobchod s gumama a mam je za nakupku.

Jinak auto uz 4 mesice nemyte :) Neni cas ani chut. Stepan se na me vysral a ani nezveda telefony. Budu muset na to vlitnout asi sam.

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Radost z jizdy na vlastní očí :)

Neskutečná bestie...

Jinak vikendovka mimo občasných jízd do práce čeká v blízké době nános keramiky a ošetření kůže jen na to druhé se rozhoduji kam to dát.

Jinak koukám že má taky mišácky bačkůrky.Vzádu je mám taky.Ted sjedu předky a objednám taky Mišáky.

post-81-0-13557400-1468745857_thumb.jpg

post-81-0-60064700-1468745870_thumb.jpg

post-81-0-53121700-1468745877_thumb.jpg

post-81-0-75460700-1468745885_thumb.jpg

post-81-0-57992600-1468745894_thumb.jpg

post-81-0-15306600-1468745906_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ja jsem v M2 nejel. Nemuzu soudit ale pry to je pravda ze posloucha na slovo. Takova dospelacka motokara.

Jinak k tem gumam. Mluvil jsem s prodejcem kteremu projdou pod rukama opravdu strasne moc kompletu a mimo Alpinek 5 rikal ze na jistotu. Ty zimni petky prej katastrofa.Pneuservisy je pry vraci po tisice kusech a chteji ctyrky.

Myslim ze Jarda je ma jestli se nepletu.

Odkaz ke komentáři

Jardo pry se strasne klouze. Mam to od cloveka kteremu projdou stovky pneumatik pod rukama a ma sklad kousek od Vasi firmy ve Skladistni oblasti.

Marku Tys ridil M2?

Jak kloužou? na suchu? sněhu? mokru? nic takového jsem nepozoroval a to nejezdím jako důchodce s kloboukem a platem vajíček

takže jedině nějaký rozdíl v rozměrech, já jezdím 225/45/17

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...