Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

Auto má za sebou čerstvě Emise a STK.

Během osmi minut ( 8 minut) Bawo prošlo STK.Technik byl unešený stavem vozidla i co se týče spodní části.

TOP stav.Zase mě to odradilo od prodeje :jelen: (aspon přes zimu)

Jinak určená doba na STK je cca 40 min.tak jsem zbytek musel čekat jako pecka u vozu.

Fotili zhruba čtyři fotky včetně stavu tachometru a na silnici mají četníci on line přístup k těmto fotkám prý.

post-81-0-41070500-1482784423_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tome ten odkaz nefunguje bohuzel.

Ja platil 500 za emise a 800 cca za STK jestli se nepletu.

Misak: tak to bys me mazlika hodne omladil.Ja to mam modelovy rok 2010 :)

Tak si najdi STK Sovětice a koukni do ceníku. Je to za 1200,- oboje na benzín.

Jinak já byl dneska měnit olej a zkontrolovat, jestli mám všechno na STK v pořádku, protože v lednu tam musím, STK končí 3.2.2017.

Jinak jsme koukali, že pod víčkem jsem měl docela dost takového toho šlemu. Bylo to jak změklý máslo a bylo toho tam dost. Zaskočilo nás to, protože nikdy to tam nebylo. Ale taky nikdy jsme olej neměnili v zimě. Vlhkost z oleje nakondenzovaná ve víčku. Jinak mi můj servisák zase zopakoval, když jsem zase žbrblal že je to starý, že tomu autu není co vytknout a ať jsem rád, že místo toho nemám mrdku s malým utrápeným motůrkem.

Odkaz ke komentáři

Myslim, že ten led do kopce s X6 by nevyjela ani zadna 6x6 :-D vs ten krásnej prašan u audi sekce..už mám taky první klouzání s xdrive zasebou + za týden opět do pece. V peci jsou ideální podmínky, tam je to spíš o klouzání, bohužel jsem ještě neměl se svým krizovku, abych podal názor (ani doufám, že k ní nedojde :-D) Jinak to je pořád o zdravým rozumu, kdo si myslím, že má 4kolku má vyhráno, je blázen :)

Odkaz ke komentáři

Michale: samozřejmě co se týče čtyřkolky tak k Tobě kde bydlíš to je jasná volba ale jinak to ztrácí smysl.Nejde to paušalizovat ale na horách X drive smysl rozhodně má. Se zadokolkou se musí více přemýšlet za volantem :) ale nebudete tomu věřít ale já osobně cítim spojeni když napadne snih nebo je "průserová vozovka" mezi volantem a podvozkem.Nedělám si srandu ale opravdu to cítím sebemenší "ustřelení" apod.

Jinak Jardo a Máro: to jsou názorny příklady mezi lidma co vlastní řidící průkaz a mezi těmi co opravdu řídí a znají svoje auto.

Jord: Ty máš čtyřkolku 330i? docela by mě zajimalo srovnání s naftovou motorizaci.

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

325i ale je to pořád 3litr, jen ta slabší 160kw - srovnání ti řeknu rovnou, je to pocitově mrtvý :-) s automatem a xdrivem navíc těžký auto. V otáčkách to jede, za odměnu dostaneš krásnej zvuk, ale na cestování po dálnici to taky moc není. Věřím, že tenhle motor v lehčí e92/3 s manuálem bude zábavnější než v těžkým kombiku. Ale je to zkušenost, naopak v nižších otáčkách si užíváš ticho a příjemnou jízdu.

Nicméně teď pošilhávám po f10/11, pro změnu, v naftě.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Někde jsem četl že výroba zadokolky je podstatně dražší než předokolky a teď to jak naschvál nemůžu tento článek najit.

Jinak konečně jsem to po měsíci vzal aspoň wapkou na myčce a je aspoň poznat že auto je modré :)

post-81-0-44459500-1485248832_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Romane v BMW v Hradci prý mají nějakou X5 v benzínu, kamarád mi dneska volal, jestli bych mu ji mohl očekovat, ale já jsem do čtvrtku večera v Praze. Mohl by jsi hodit kontroního chrousta? Pokud by byla v cajku, tak by si ji vzal. Nakonec jsme se po telefonu rozloučili s tím, že pokud je v dobrém stavu, tak ji tutově někdo rychle koupí. On shání pěknou už dlouho. Pokud by jsi mohl, tak mi prosím zavolej, jestli něco zjistíš. Sice zítra a ve čtvrtek pořádám takovou konferenci pro 90 lidí, takže třeba to nebudu moci vzít hned, ale zavolám zpátky.

šel jsem se juknout na Stratos a stopro mu jde o toto: http://vozy.stratosauto.cz/detail/show?car_id=708

Jestli je to auto v cajku a není to vojebávka, tak ho vezme.

Odkaz ke komentáři

Tak Tome auto vcera odjelo smer Slovensko za cenu 370 tisic :( Auto bylo servisovano a pry v dobrem stavu(dle sefa servisu) Bylo vymeneno v ramci servisu moc veci vcetne prevodovky. Atmosfery v te dobe pry ok ale sam osobne by to nekoupil jelikoz ty velkoobjemove motory jsou zdrojem velkych problemu. Takze tak.

Odkaz ke komentáři

Tak Tome auto vcera odjelo smer Slovensko za cenu 370 tisic :( Auto bylo servisovano a pry v dobrem stavu(dle sefa servisu) Bylo vymeneno v ramci servisu moc veci vcetne prevodovky. Atmosfery v te dobe pry ok ale sam osobne by to nekoupil jelikoz ty velkoobjemove motory jsou zdrojem velkych problemu. Takze tak.

No tak to bude Tonda nasranej. On po takové kombinaci pase už skoro 2 roky. Jaké problémy máš na mysli, právě že tohle by mělo v atmosféře být OK.

Dela mi tam kamos, tak priste dejte vedet, muzu mu zavolat ;) Jinak stranka s tim autem uz nejde zobrazit.

EDIT: jinak ted v lednu psal: X5 M50D. 381 naftových koní, zrychlení z 0 na 100 za 5,3 vteřiny. Ceníková cena více než 2,7 milionu korun ... prodano

Michale, tak kdyby mohl ten tvůj známej hlídat X5 v benzínu, objem nevím přesně jaké jsou verze ale určitě nechce pod 4 litry.

Kluci, díky.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...