RadimCep Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Zdravím, máte někdo zkušenosti s lakováním vnitřků světel u předfaceliftu na černo? Myslim nečinná místa, která nejsou potřeba k svícení... Dřív jsem to dělal u Felicie, je to stejné? I rozebrání? Za fotky bych byl vděčný. EDIT: Ještě mě zajimá, zda pasuji FL blinkry k předFL světlům, protože nemůžu najít černé předFL blinkry... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Ty znas nejaka necinna mista svetel u PFL.?Ja jsem rad,ze mi to sviti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Leden 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Tak u predFL mas nejvetsi podil na svitivosti na sklech a treba kolem mlhovky muzes cernit az do nekonecna... (Stejne tak tomu bylo i u Felicie) Nesmis zacernit jen vnitrek paraboly asi, jinak se svetlo lame hlavne pres to sklo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Leden 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Nikdo nedelal/nema zkusenosti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Leden 26, 2013 Sdílet Odesláno Leden 26, 2013 Rozebraný to máš hned.Jsou tam jen kovový spony. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukáš Vepřek Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Jak říká kolega, rozebrání je hned odděláš kovové spony a sklo nádherně odstraníš.... Já si dělal paraboly na Golfu a vypadalo to dobře. Jde o to že jak říkáš nečinné místa zčernit.. popravdě na octe jsem si to nedělal protože nevím jestli by to vypadalo dobře... ale doporučuji syntetickou barvu, štěteček a piplat se s tím jak ve výtvarce.. protože olepování stríkání.. tam je riziko že odchlípne se ti chrom a nebo zastříkáš parabolu... je to jednoduché ale pracné... viz foto můj bývalý golf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sails Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Dělal jsem to cca 14 dní zpátky na předFL, sundáš ty gumy, spony a sklo, rozděláš parabolu, oloupeš chrom a nastříkáš to, nic složitýho. Jen si nějak poznač jak byla parabola naklopená, já to třeba měřil. Zejtra ti sem dám foto jak to vypadá. Jinak přikládám fotky jak jsem začerňoval na předešlých autech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Únor 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Budu rad za fotky, chystam se na to o vikendu. Diky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Koukni ke mě do vlákna,já to dělal je to piplačka,je to sice na kovový spony ale je to slepený silikonem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sails Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Já tam silikon neměl, jen origo těsnění 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 Original předface světla lepený nejsou (mají jen gumu), kdežto Máro, ty máš LaK asi Depo a ty jsou tedy lepený :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 Original předface světla lepený nejsou (mají jen gumu), kdežto Máro, ty máš LaK asi Depo a ty jsou tedy lepený :) Opáááááááááááááá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Ani LaK nejsou lepený.A to ani Hella a ani Depo.Je tam jen guma.Sklo je sklo,není důvod ho lepitNe jako plast na face. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Tak asi máme každej něco jinýho ne ??? jeden říká to ten zas to,já vim jen to že světla mám jak na spony tak jsou i lepený ! :rolleyes: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DeLorean Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Tak jsem se dnes pustil do lakovaní a dopadlo to obstojně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nejlepší je škoda :-) Odesláno Květen 13, 2013 Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 Tak jsem se dnes pustil do lakovaní a dopadlo to obstojně No vypadá to celkem dobře,taky bych si to udelal na svím O1 černým kombiku ale mam strach že ten předek bude už moc do černa,jinak dobra prace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Petr121 Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Cim jsi to natiral???? a co vsechno muzes udelat foto bliz ??dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.