ketys Odesláno Leden 13, 2014 Sdílet Odesláno Leden 13, 2014 Mně myslím mato kdysi psal, že ta tvrdost jde nastavit už jen tvrdší ... a když už ty podvozky jsou v základu dost tvrdé, tak mi to připadalo docela zbytečné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Leden 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2014 Cize je lepsie zobrat APcko? Samozrejme sa nerozhodnem s tvojho prispevku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Leden 13, 2014 Sdílet Odesláno Leden 13, 2014 To ti neporadím, jestli je APčko lepší já jen, že mi ta stavitelná tuhost příjde zbytečná :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Leden 16, 2014 Sdílet Odesláno Leden 16, 2014 Můžu Ti napsat jen poznatky z KWčka Street Comfort (na Octě); taktéž výškově a tuhostně nastavitelný komplety: - je doporučená tuhost (9 kliků z 10) - 10 je fakt moc tvrdý a např. na 6kliků malým imbusem to bylo příliš měkké. Šteloval jsem zatím jednou dvakrát, protože je potřeba u Octavie kompletní odstrojení plastu pod oknem pro přístup k pístnicím -- nastavovací imbus je na horní straně - výšku si nastavíš jednoduše; předek lze nastavit bez sundání kola, vzadu je trošku laborování, ale jde to ;) Jest otázkou, co si od toho slibuješ, resp. co očekáváš. AUDI má podvozky už ze série hodně povedený, ale máš-li to auto na "závodění" a prožitek z jízdy, pak narazíš i u AUDI na hranice. V případě Octavie je např. mnohem jistější průjezd zatáčkami, protože to auto (zejména na letních pneu a složené k zemi) drží stopu asi tak 2x lépe než série. Rozhodně se na podvozku nevyplatí šetřit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Leden 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Chalani, ďakujem za každú pomoc, Audi je preč! Namiesto nej som si kúpil VW Passat R-line Biela, 2010 2.0TDi 125KW CR M6. Spotreba nádherná, interiér super. Co viac si priať :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Z A6ky do Passatu? Zajímavá změna :) Ale hlavně, že jsi spokojenej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Co tě vědlo k tomu udělat krok zpět, jestli to není tajný? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 To by mě taky zajímalo :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Leden 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Jasne, nie je to tajné, celkovo Avant...teraz mam sedan, potom automat, chcem sa hrat s autom, dalej polovicna cena udrzby, spotreba... PS: Sedadlá su v tomto Rkovom pasate pohodlnejsie ako tie, co som mal v Audi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Ale vykonovy pad je asi znat co PS: Kdybys rekl, tak jsme mohli pocenzovat treba tu radici paku :D to pri prodeji asi nikdo neocenil. Mozna i na sedadlech bychom se nejak dohodli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 A já bych možná pořešil kola.... Jestli to byly 19" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Leden 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Chalani, bola to výmena, takze som tam chcel vsetko nechat. Doplatil vacsiu sumu... Ja teraz zhanam nieco na leto na passat, musia to byt 18-ky, lebo mi k autu dal cisto nove pneu 235/40/r18 Neviete nikto o Interlagosoch? Su to tie turbiny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 uaaaaaaaa typicka "rozkradacka" pred prodejem ? Tak ta pastika se bude i levneji upravovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Leden 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Ano, stary krásavec, nový sa mi moc nepozdáva. No uz zacínam upravovat, idem dat spravil Skyline svetlá a autohold. To bude prvé :) Bude nasledovat cierny strop a dalsie upravy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.