vlezminazada Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Cau, chtěl bychse zeptat jestli byste mi neporadili čim nalepit postraní lišty na auto. Když jsem totiž auto koupil před pár měsíci tak lišty odpadávali, a tak jsem je radši strhnul, abych je neztratil a od tý doby bylo furt počasí na nic a mrzlo, tak se mi to nechtělo dělat asi ani nebylo možný aby to lepidlo (silikon) dobře vyschlo. Teď by měla být podle meteorologů obleva a tak sem si řikal že bych je moh nalůepit, ale nevim čim tak prosim o nějakou radu a zkušenosti co neposrat, abych si nepřidělal ještě víc starostí díky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Kup kvalitní oboustranou lepící pásku např. 3M a tím to nalep. Původně jsou lišty taky lepeny oboustranou páskou... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlezminazada Odesláno Leden 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Kup kvalitní oboustranou lepící pásku např. 3M a tím to nalep. Původně jsou lišty taky lepeny oboustranou páskou... :) Ok díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Ale chce to teplo. Teď je na to nevhodná doba. Jedině nějaká teplá garáž vyhřát auto několik hodin předem a po nalepení taky nějakou dobu v teple. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Error23tek Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 jdou ty listy sundat v pohode ? chtel bych je dat pryc ale nerad bych je sundal a zjistil ze tam sou nejake diry pod tim jeto tam hladke ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Error: lišty jsem nesundával, takže neporadím jak jdou sundat, ale co vím že pod lištama je takový žlábek, takže dveře nebudou zcela rovné... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 No pohodě sundat není to správné slovo. Lišty sundáš ,ale na dveřích zůstane zbytek z oboustranné samolepky A ten jde velmi špatně dolů. Lakýrníci na to používají spec gumový kotouček. Já jsem to drtil gumovým čističem na smirkový papír. Na dveřích po odstranění plastové lišty je po celé délce dveří prolisovaný žlábek dovnitř. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lonanek Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Doporučuji na to použít ALCL200 (http://cz.farnell.com/af/alcl200/label-cleaner-200ml/dp/2136665) Je to odstraňovač etiket - super věc - dostane dolů jakoukoliv samolepku a bez poškození jak podkladu, tak i samolepky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Poradíte někdo čím nalepit lišty zpět,když oboustranou paskou tak jakou a kde se dá koupit.Díky moc za radu a odpovědi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Odporucam miesto lepenia trochu nahriat teplovzdusnou pistolou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 a čím přilepit?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Obostrannou paskou 3M napr.:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 nj ale jakou s tím totiž potřebuju poradit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.