Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Upřímně řečeno není ti divné, že jsou cenově hodně nízko??? Druhá věc uvádějí, že provádějí chip kdekoliv. To znamená, že pouze nahrávají software do ŘJ, bez ohledu na dosavadní stav motoru. Na toto musíš mít brzdu a nechat si před úpravou nabrzdit auto a po úpravě nabrzdit také. Pak zjistíš jak úprava dopadla a jak na tom byl motor při prvním nabrždění. Navíc pokud jim to nevyjde tak oni ti za zničený motor nic nedají (z čeho by to zaplatily když jim dáš 4000Kč a škoda půjde do minimálně 10-ítek tisíc )a ty to zacvakáš ze svého a to se prohneš, protože chip má vliv na ty nejdražší součástky (vstřiky, čerpadlo, turbo). Takže zvol raději renomované firmy na které jsou pozitivní reference. Jedny z těch nejosvěčenějších a nejlepších jsem ti již zmínil v mém předchozím příspěvku. Pravdou je že rozhodnutí je na tobě. :prcprc:

Ještě ti dám jedno moudro, když jsem dnes tak chytrý - někdy se i za kvalitní chip vyplatí jet přes celou republiku, vím to z vlastní zkušenosti. ;)

Jo aso máš recht.Nasel jsme jeste toto to už vypadá na větší firmu stojí to 5490 a je to s brzdou (to ej to meření vykonu že?) Co myslis bat nebat?

http://www.autochip.eu/cz/chiptuning/

Chiptuningu Vašeho vozu zahrnuje

počítačová diagnostika motorové jednotky před a po úpravě

měření výkonu motoru na zkušebně po úpravě *

renovace měřiče hmotnosti vzduchu (tzv. váha vzduchu) **

úprava Vašeho stávajícího programu řídící jednotky

záloha původního software u naší společnosti

nahrání originálního software ZDARMA *** (např. při prodeji vozu)

Záloha původních dat z řídící jednotky motoru na CD ****

asistenční služby

meření vykonu je ta brzda jo?

Odkaz ke komentáři

Brzda je i v Zábřehu na Moravě

Nejlepší jsou renomované firmy. Třeba TDIFUN, DIESELPOWER, atd. Výsledek je zaručený....Ale cena...

Když to porovnáte s 'nalejvákem', tak je na třetinové ceně. Žádné záruky neřeší, bud na to člověk přistoupí, nebo ne. A co do kvality? Až na patlaly bohužel stejná. Většina už má v dnešní době nakopírovaná data právě od renomovaných firem. To je výsledek doby a tomu se nejde bránit.

Je to podobná politika jako s oleji, náhradníma díly, pneumatikama. Pneumatiky na tom dopadly uplně nejhůř. Koncový zákazník dostane tu samou cenu, jako obchodník, který to bere po stovkách. Beru to z hlediska autoservisu.A pak se v tomto bordelu živte.

Tak nějak to je i s hodinovýma sazbama. Naštěstí, snad, to tenhle rok už rozlouskne....Snižování hodinové sazby je cesta do pekel.....Jak někdo řekl.

Odkaz ke komentáři

V obou pripadech s jedna o spatne ladene mapy, auto by nemelo tohle delat,ma mit peknou krivku vykonu bez takovych anomalii jako tady zatahne pak prestane a tady to umre uplne a tady zase zatahne. U tehle motoru je problem s odladenim regulace truba, uz v serii prefukuje 300-500mbaru a pokud tohle borci neodladi tak pak litaji spicky prez 2500mbar.

Pak ty turba padaj jako hrusky... Vono pridat tady a tady 10-15% neni ladeni. Pak se deje to co tady popisujete.

Casto tady opravuji softwery, kde nekdo nataha dobu vstriku, prehriva se turbo, ma spatnej prubeh, keca palubak, pri proturovani huli atd...Nejednou tady bylo auto co padalo do nouzaku, a upravce ( nalivac) tvrdil, ze to je zadrena regulace. Ne nebyla., bylo to vysokou teplotou EGT a spatnym ladenim.. Po predelani turbo zazracne posloucha. Majitel usetril na chipu ale malem kupoval nove turbo..

V reci penez:

Amatersky upravce: chip 3000,- pada do nouzaku, nove turbo 16000,- ( problem se ale nevyresi) bez podlozenych dat merenim na brzde atd.Vecny problem, ze ve vyssi rychlosti padne do nouzaku.Nepocitam ty nervy, a vecne nastevy serisu na vecteni zavady.. Auto se stava nebezpecne, pri predjizdeni padne do nouzaku,velice neprijemne..

uprava u mne: 7500,- auto jezdi a uz o nem neslyslim. Venuji se jen a pouze vyvoji uprav, testuji, ladim na brzde atd..

Upraveno uživatelem TDIfun
Odkaz ke komentáři

2 Celeston

Někde jsem na tvůj odkaz co jsi sem dal viděl nějaké reference. A mám dojem, že moc pozitivní nebyli. Pak ti tu člen cilda dal odkaz na mvolesko to si někdo na skodahome foru pochvaloval, ale osobní zkušenost s nimi nemám. ;)

Michala (Mvolesko) ti můžu doporučit. Mám od něj dělané už tři auta a paráda. Samozřejmostí je brzda před i po úpravě + diagnostika a další drobnosti např. kolem EGRu atp. A cena vždy lidová, ale ne nízká :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Určitě byh cpo těch recenzích to jel udelat k TDIfunovi. Mám to ale přes pul republiky tudiz bych zajel k tom MVolesko,kdyz písete že je stejen dobry jako TdiFun. :-)

Od takoveho vyroku bych se prosim rad distancoval, srovnavat kvalitou s Voleskem me urazi..

Pokud ladite v Praze, tak Dieselpower.. Tam kvalita je.

Odkaz ke komentáři

Určitě byh cpo těch recenzích to jel udelat k TDIfunovi. Mám to ale přes pul republiky tudiz bych zajel k tom MVolesko,kdyz písete že je stejen dobry jako TdiFun. :-)

Já jel k TdiFunovi také přes celou republiku tam a zpět. :palec: A nelituji. Ba naopak jelikož po cestě zpět jsem mohl vyzkoušet rozdíl oproti sérii a užít si mnohem zábavnější jízdu. :prcprc:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
Guest DJ Hrabě

Zdravím všechny a chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti s chipovanim u firmy www.fmtuning.cz. Koupil jsem Octavu II 1,9 a mam nějaký papír že to tam bylo nachipovano a zajímalo by mě jestli to nejsou nějací fušeři a než aby mi něco kleklo na autě,tak raději obětovat finance a zajet k TdiFun kde to je na 100%.

Díky za odpověď.

Odkaz ke komentáři

V tomhle směru nebudeš mít zastání u žádného rozumného člena fóra. Nikdo není tak hloupý, aby risknul zničení motoru za 1600Kč. Podívej se na podpisy členů, většina lidí má v podpisech firmy, které jim upravovali jejich mazlíčky, a zjistíš, že je jen pár firem, kam si lidé vozy dávají chipovat. :palec:

Odkaz ke komentáři

V tomhle směru nebudeš mít zastání u žádného rozumného člena fóra. Nikdo není tak hloupý, aby risknul zničení motoru za 1600Kč. Podívej se na podpisy členů, většina lidí má v podpisech firmy, které jim upravovali jejich mazlíčky, a zjistíš, že je jen pár firem, kam si lidé vozy dávají chipovat. :palec:

Děkuji,jen jsem chtěl vědět jak to s tím je,nemám v úmyslu jsi zničit motožik,dík :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...