davcaf Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Zdravím... včera jsem měnil zadní silentbloky na mojí oktávce...nevěděl jsem jestli mám vyměnit celý díly silentbloku nebo jestli ta guma jde přelisovat....první prodejce mi chtzěl prodat celý díl neoriginální (od FEBI) za 750 kč/ks ale naštěstí druhý prodejce mi poradil že to jde i přelisovat. Takže jsem neváhal a skusil jsem koupit originální díl (pouze gumu) za 250 kč/ks. sice mi to přelisování s kamarádem trvalo o půl hodiny dýl.... a s pomocí ručního lisu...ale zase místo dvou neoriginálních kompletních silentbloků (2x750 kč), jsem koupil origo gumu (2x250kč) a ušetřil jsem 1000 kč a mám originální gumu...sice jsme na tom strávili o půl hodiny víc... ale výsledek stojí zato v příloze první foto silentblok se starou gumou a druhý obrázek silentblok s novou gumou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 starý už nebyl ok? podle fotky nevypadá potrhaný nebo tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 No ten origo není nic moc měl jsi si koupit ten zesíleny Cupry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davcaf Odesláno Únor 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 cože? a to je co za silentblok ten ,,zesíleny Cupry ´´ Zdravím... včera jsem měnil zadní silentbloky na mojí oktávce...nevěděl jsem jestli mám vyměnit celý díly silentbloku nebo jestli ta guma jde přelisovat....první prodejce mi chtzěl prodat celý díl neoriginální (od FEBI) za 750 kč/ks ale naštěstí druhý prodejce mi poradil že to jde i přelisovat. Takže jsem neváhal a skusil jsem koupit originální díl (pouze gumu) za 250 kč/ks. sice mi to přelisování s kamarádem trvalo o půl hodiny dýl.... sice s pomocí ručního lisu...ale zase místo dvou neoriginálních kompletních silentbloků (2x750 kč), takže jsem koupil origo gumu (2x250kč) a ušetřil jsem 1000 kč a mám originální gumu...sice jsme na tom strávili o půl hodiny víc... ale výsledek stojí zato v příloze první foto silentblok se starou gumou a druhý obrázek silentblok s novou gumou jinak v pohodě už nebyl ani jeden... fotka asi klame... mrkni na fotky kde to je vidět víc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DIAGNOSTIK. Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Cuprové jsou moc tvrdé...Kdo chce pohodlí, které užíval doposud, tak si je tam nedá...Kdo chce jezdit sportovně, ten může, ale pak je to kostitřas ve spojení s pružinam. Pohodlí je ta tam...Ještě horší to je, když si je někdo dá na FABKU.Sice ramena jsou pevná, ale svezení hnus. Jen drakům sportovcům se to líbí. Jedte potom takovým autem do Chorvatska, všechno bolí...Nikdy více! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davcaf Odesláno Únor 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Cuprové jsou moc tvrdé...Kdo chce pohodlí, které užíval doposud, tak si je tam nedá...Kdo chce jezdit sportovně, ten může, ale pak je to kostitřas ve spojení s pružinam. Pohodlí je ta tam...Ještě horší to je, když si je někdo dá na FABKU.Sice ramena jsou pevná, ale svezení hnus. Jen drakům sportovcům se to líbí. Jedte potom takovým autem do Chorvatska, všechno bolí...Nikdy více! takže si myslím že jsem zvolil dobře... tvrdé silentbloky jsem nechtěl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DIAGNOSTIK. Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 takže si myslím že jsem zvolil dobře... tvrdé silentbloky jsem nechtěl Ale,zase je budeš měnit častěji....Dan za pohodlí a za rozbité cesty. Naštěstí je to vyměněné během chvilky plus ještě geomka.Ale ta by se taky měla udělat aspon jednou ročně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.