Přejít na obsah

Zadní silentblok

davcaf

Doporučené příspěvky

Zdravím... včera jsem měnil zadní silentbloky na mojí oktávce...nevěděl jsem jestli mám vyměnit celý díly silentbloku nebo jestli ta guma jde přelisovat....první prodejce mi chtzěl prodat celý díl neoriginální (od FEBI) za 750 kč/ks

ale naštěstí druhý prodejce mi poradil že to jde i přelisovat. Takže jsem neváhal a skusil jsem koupit originální díl (pouze gumu) za 250 kč/ks. sice mi to přelisování s kamarádem trvalo o půl hodiny dýl.... a s pomocí ručního lisu...ale zase místo dvou neoriginálních kompletních silentbloků (2x750 kč), jsem koupil origo gumu (2x250kč) a ušetřil jsem 1000 kč a mám originální gumu...sice jsme na tom strávili o půl hodiny víc... ale výsledek stojí zato

v příloze první foto silentblok se starou gumou

a druhý obrázek silentblok s novou gumou

post-20167-0-30377400-1360439780_thumb.jpg

post-20167-0-40058300-1360439832_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

cože? a to je co za silentblok ten ,,zesíleny Cupry ´´

Zdravím... včera jsem měnil zadní silentbloky na mojí oktávce...nevěděl jsem jestli mám vyměnit celý díly silentbloku nebo jestli ta guma jde přelisovat....první prodejce mi chtzěl prodat celý díl neoriginální (od FEBI) za 750 kč/ks

ale naštěstí druhý prodejce mi poradil že to jde i přelisovat. Takže jsem neváhal a skusil jsem koupit originální díl (pouze gumu) za 250 kč/ks. sice mi to přelisování s kamarádem trvalo o půl hodiny dýl.... sice s pomocí ručního lisu...ale zase místo dvou neoriginálních kompletních silentbloků (2x750 kč), takže jsem koupil origo gumu (2x250kč) a ušetřil jsem 1000 kč a mám originální gumu...sice jsme na tom strávili o půl hodiny víc... ale výsledek stojí zato

v příloze první foto silentblok se starou gumou

a druhý obrázek silentblok s novou gumou

jinak v pohodě už nebyl ani jeden... fotka asi klame... mrkni na fotky kde to je vidět víc

post-20167-0-54359300-1360492408_thumb.jpg

post-20167-0-06263200-1360492442_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Cuprové jsou moc tvrdé...Kdo chce pohodlí, které užíval doposud, tak si je tam nedá...Kdo chce jezdit sportovně, ten může, ale pak je to kostitřas ve spojení s pružinam. Pohodlí je ta tam...Ještě horší to je, když si je někdo dá na FABKU.Sice ramena jsou pevná, ale svezení hnus. Jen drakům sportovcům se to líbí. Jedte potom takovým autem do Chorvatska, všechno bolí...Nikdy více!

Odkaz ke komentáři

Cuprové jsou moc tvrdé...Kdo chce pohodlí, které užíval doposud, tak si je tam nedá...Kdo chce jezdit sportovně, ten může, ale pak je to kostitřas ve spojení s pružinam. Pohodlí je ta tam...Ještě horší to je, když si je někdo dá na FABKU.Sice ramena jsou pevná, ale svezení hnus. Jen drakům sportovcům se to líbí. Jedte potom takovým autem do Chorvatska, všechno bolí...Nikdy více!

takže si myslím že jsem zvolil dobře... tvrdé silentbloky jsem nechtěl

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...