luky.pechy Odesláno Únor 16, 2013 Sdílet Odesláno Únor 16, 2013 Ahoj.Prosím vás o pomoc s vypinováním iso konektoru od autorádia.Na netu i tady na foŕu jsem našel spoustu věcí ale nikde přesný popis jak přesně ten pin vytáhnout z konektoru..práci mi stěžuje i to že mám z pinu vyrvaný kablík takže musím pin tahat kleštičkami.zkoušel jsem to sponkou jak jsem našel na octavia.cz ale prostě mi to nejde..Za jakoukoliv radu nebo návod moc děkuji.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Únor 16, 2013 Sdílet Odesláno Únor 16, 2013 Treba este vytiahnut z boku konektoru poistku ktora zaistuje vsetky piny. Poistka je zlta.B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky.pechy Odesláno Únor 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Zkusím a uvidím..díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 PROCHY: já tam zrovna žádnou pojistku nemám (myslím ISO konektor napájení a i od repro) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lonanek Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Na origo elektroinstalaci je pojistka proti vytažení pinů. Je z boku konektoru. Na barvě asi nezáleží, ale je vidět - je odlišná od materiálu konektoru, je pružnější (jiný plast). Na kupovaných konektorech (samice) tuším tyto pojistky nejsou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Tak buď to předchozí majitel předělával (nevím ale proč) a nebo třeba předface octy měly ty ISO konektory jiný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky.pechy Odesláno Únor 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 Já mám předface a pojistku tam mám.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 Díval jsem se co všechno octa obsahovala, když vyjela z výrobního závodu a z hudby měla 4 reproduktory (pasivní) a byla bez rádia, takže si to předchozí majitel asi dodělával (proto ty ISO konektory bez pojistek) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 KONNY: ISO konektor nema nic spolocne z reproduktormi. Ked mas len 4 reproduktory tak natiahnes kable a das 4x piny do iso konektoru a budes mat 8x repro. :PB) ISO konektor sa nemeni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Já vím, to jsem jen napsal co auto mělo/nemělo, když sjelo z výrobní liny, ale nejde mi do hlavy proč mám ISO konektor bez pojistky (fantomové napájení jsem normálně vypinoval, protože ten konektor žádnou pojistku nemá) a reproduktory mám všechny, předchozí majitel si je asi dodělal komplet a já už jsem je všechny stihnul vyměnil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Taky nemám Konny pojistku na pinech a mám vše určitě origo. Ani tátovo OII jí nemá a na ISO konektoru rádia jsem jí ještě neviděl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Aha, takže se asi dělalo více verzí těch ISO konektorů, tím pádem mám pravděpodobně kabeláž (konektory) taky origo, protože se mi ani od pohledu nezdá, že by s tím někdo něco dělal... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.