Jersey Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Chlapci omlouvam se pokud to tady nema co delat ale premyslim nad rozvodama na moji koktu :)... mam moznost budto original sadu za 2400kc nebo sadu INA za 3090kc a nebo sadu CONTITECH za 2990kc ... o cenu mi nejde spise me zajima ktera znacka je asi nejlepsi :) ikdyz ja osobne si myslim ze vubec nejlepsi je ten original ;) chci slyset nazor nekoho zkuseneho ;) diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanley23 Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 zdar já před 2 lety kupoval tyto orig.tenkrát to vyšlo na 4500 vč.v.pumpy dnes jsou za 5000 vč.v.pumpy plus za práci 2ojku. http://www.cc-autodily.cz/sada-rozvodu-rozvody-4-4?brand=SKODA&model=OCTAVIA http://www.cc-autodily.cz/cerpadlo-vodni-s-tesn-9-9?brand=SKODA&model=OCTAVIA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jersey Odesláno Únor 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 ja prave pujdu asi do tech origo prece jen origo je origo ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanley23 Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 no já tenkrát na cenu koukal a proto jsem je kupoval origo tady a né ve škodovce:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jersey Odesláno Únor 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 me o cenu nejde protoze vim ze zrovna na takovehle veci jak jsou rozvody se setrit nevyplaaaci !... :) ale proste selskej rozum mi rika ze original bue asi nejlepsi jinak byto nebyl original zejo :D... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Je to úplně jedno,kladky jsou vždycky INA=origo a řemen dayco,contitech,gates=taky origo. Škoda brala jak šel čas řemeny od více výrobců takže ani jednim neuděláš chybu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jersey Odesláno Únor 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 presne neco takoveho jsem chtel slyset diky ;) ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanley23 Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 no když nekoukaš na cenu tak proč nejdeš pro odpověď do škodovky? Tam ti to vyměněj a daj origo :-) ja osobně koukal na levnější cenu origo kdybych na cenu nekoukal tak do škodovky jdu.Ale myslím že každy chce ušetřit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jersey Odesláno Únor 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Nejsem zadnej lojza naco budu chodit do skodovky kde si nauctujou aji to co snad neni mozny a buhvi jestli vubec vymeni vse!... original sadu si koupim pres sebyho... a vymenim sam jsem vyucenej automechanik a neco uz mam zasebou ;) ...do skodovky ? nikdy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 nie každý je vyučený automechanik... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 Po trech letech a 45 tis km se sahlo na rozvody, ktere se porizovaly od Seba ...... davaj se nove, dale se k tomu vyjadrovat nebudu A origo :-D skodovka si nic sama nedela, takze si vzit sadu ina apod, vyjde na stejno a jeste levneji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanley23 Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 dnes to tak je u všech aut už když jsem se učil před 12lety ve škodovce v MB tak tomu tak bylo už řadu let. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danys999 Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Tak pánové cca před půl rokem jsem měnil rozvody a samo že jsem bral značkové, takové které tu všichni doporučovali, nakoupil jsem na doporučení značkovou sadu .. a když mi ji mechanik instaloval on i já jsme zírali na hlavní kladku kterou jsme oba viděli poprvé. Fajne značka, ale ložisko u kladky bylo poloviční šířky oproti dosedací ploše kladky (prostě zůžené - ošizené). Nešlo to už jinak než ji tam dát, nebyl čas a v okolí prostě jinou na skladě neměli. Od té doby jezdím se špatným pocitem a plánuji jednou za čas dělat optickou kontrolu - na doporučení mechanika. Sám řekl že za takový materiál by záruku nedal. Je vůbec možné že v obchodě prodají pod značkou takový aušus? Navíc abych přemýšlel kdy už je zas budu muset vyměnit. Ten bájný interval který měli v popisu je jen smutná pohádka (až 150000 km.) - prý. Doporučuji při koupi řádně zkontrolovat!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jersey Odesláno Březen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 ja bral sadu od Seba a maximalni spokojenost ...! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanley23 Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Tak pánové cca před půl rokem jsem měnil rozvody a samo že jsem bral značkové, takové které tu všichni doporučovali, nakoupil jsem na doporučení sadu v CC-aut.... a když mi ji mechanik instaloval on i já jsme zírali na hlavní kladku kterou jsme oba viděli poprvé. Fajne značka, ale ložisko u kladky bylo poloviční šířky oproti dosedací ploše kladky (prostě zůžené - ošizené). Nešlo to už jinak než ji tam dát, nebyl čas a v okolí prostě jinou na skladě neměli. Od té doby jezdím se špatným pocitem a plánuji jednou za čas dělat optickou kontrolu - na doporučení mechanika. Sám řekl že za takový materiál by záruku nedal. Je vůbec možné že v tom slavném obchodě prodají pod značkou takový aušus? Navíc abych přemýšlel kdy už je zas budu muset vyměnit. Ten bájný interval který měli v popisu je jen smutná pohádka (až 150000 km.) - prý. Doporučuji při koupi řádně zkontrolovat!!! zdar hele a jakou alternativu si kupoval? Ja kupoval viz.výše jsem dal odkaz asi před dvěma lety a to co přišlo tak bylo uplně na chlup stejné co bylo v autě a mechanik řikal že jsem koupil dobře ....každopádně na tvém místě bych je neměnil a vyreklamoval je auto na rozvody muže jezdit i př.182000 není dáno že na 180000 a šup musej tam jít nové jinak se auto nerozjede..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danys999 Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Hmmm. jenže na tu kladku jsme přišli až když byly staré rozvody venku, mechanik celkem vytížený a čas měl na mě právě jen ten den (je to machr). všechno jsem prohlíd zběžně a té ošizené kladky si nevšiml. Byla to ta sada 038198119E i s čerpadlem Hepu, řemen Contitech a kladky INA. http://www.cc-autodily.cz/sada-rozvodu-vod-pumpa-1 Jinak známý používá v práci ližiska SKF (Francie) a chválí do nebe... Jinak ještě si vzpomínám že nejen poloviční šířka ložiska, ale i obvodový materiál po kterém chodí řemen byl ze slitiny hliníku (proveden test škrábnutím ostrým předmětem), i to nás děsilo protože při zahřívání ložisko z oceli a obvod z hliníku se můžou chovat všelijak a nemluvě o tom že je to měkký materiál.... Na obrázku mají samozřejmě jinou (poctivou) kladku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danys999 Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Tak mě ještě napadá myslíte si někdo, že bych mohl dodatečně ještě v rozvodech vyměnit pouze tu hlavní kladku a ostatní nechat. I když už to od výměny najelo cca 10000 km ??? Jen pro info - ta kladka kterou přikládám k náhledu není ten šmejd který mi dělá vrásky, připojil jsem obrázek, aby bylo jasno o jaké kladce píšu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanley23 Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 no tak to já kupoval originál díl ......tato sada tam byla k mání ale mechanik mě od ní tenkrát odradil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danys999 Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 No jo ale tyto značky se používají taky jako originální komponenty (Contitech, INA...)A hlavně to není důvod ošidit jeden díl ze sady ... ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanley23 Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 o důvod víc na to poukázat přímo v ccčkách pokud tam maj šmejda tak ať jde z kola ven ne?já bych si tam dojel i osobně mám to 35km to bych obětoval a šel do práce dýl ...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danys999 Odesláno Leden 11, 2014 Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 Tak už skoro rok jezdím, proběhla kontrola před dovolenou a zatím v poho. jsem teda spíš klidnější řidič - žádná divočina. Jenom jednou za čas na radu mechanika občes po zahřátí vytočím motor přez 4tis. otáček kvůli úplnému naklopení lopatek turba. Po koupi jsem zjistil že byly zatuhlé - předchozí majitel asi jezdil jen v nízkých otáčkách. Naposled při takovém vytočení - předjížděl jsem kolonu náklaďáků byl za mnou kouř jako z tepelné elektrárny - až jsem se lekl co to tak dýmí. Možná horší palivo - i když už tankuju pouze na jedné stanici u nás - Benzina. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drura Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Myslim si ze vytocit motor jednou za čas na 4tis. je malo. nejlepsi je potahnout vsech 5 kvaltu.ale to uz patri do jineho tematu;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.