Jarysek120 Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 me se ta podlaha v tom kufru nahodou libi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Takhle vypada muj polepsenej kufr a trocha te muziky :) Jeste mam v planu doladit predni dvere, vytlumit, dreveny krouzky a nejaky 165 mm komponenty na zesilovac, zatim to ale hraje moc dobre, takze to se zatim odklada na vedlejsi kolej. Ted me ceka sundani stropnice,A,B,C sloupku a vse se bude nechavat calounit do cerne :) Hudbu jsis dělal sám? Podlaha se mi taky líbí. Martas nech uz toho princa :lool: :lool: :lool: Nech je. Co se škádlívá to se rádo mívá.... :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 cubecnik-lol :-D aspon sranda tu je,to musi byt vzdy! :-D jako chtel bych to videt nazivo tu podlahu ale vic se mi to libi u takovych pick upu nebo luxusnich combi treba medour ma taky drevo v kufru :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 (upraveno) prý sranda, ještě nedávno jsi se chtěl vdávat a najednou sranda Martinho22 >> ale musím uznat, že káru máš hezkou, teda až na tu desku ;) neuvažoval jsi nad novýma znakama? Myslím, že by se hodily k autu více než ty co máš teď :palec: Upraveno Únor 28, 2013 uživatelem martink52 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Martas-vdavat?Ty uz to tez neber :-D to je vuul :-D lol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Únor 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Tak je mi jasny, ze kazdymu se to nemusi libit, pres zimu jsem ji vyndal a jestli se tam na jare vrati se uvidi :) Martin: novy znaky tam nechci, hlavne ten zadni co jsem videl u vsech je vetsi nez ten puvodni a to se mi nelibi... zustavam u klasiky :) cubecnik: Jojo,vlastni vyroba :)Bednu jsem mel v predchozi felde, ted jsem ji jenom upravil na velikost kufru octavky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Já to myslel tak, že vzhledem k barevné kombinaci by se tam více hodil ten nový. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Únor 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Jasny, taky jsem se o ne hned zajimal, jak jsem to nechal nalakovat,ale nakonec me ta velikost odradila.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 treba skúsiť znak z Fabie, je o centimeter menší ma má nová Octavia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Únor 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Na fabii se ale jeste nedelaji nove znaky,ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Únor 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Uz na to koukam :) No tak zase dalsi vec na premysleni... Diky seib za napad ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 jn, taky uvažuji, že ho dozadu nahodím po celolaku http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-fabia-ii-facelift/znaky-napisy/skoda-fabia-07-zadni-znak-hb-combi-original-nove-logo-id:7945.eshop 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 za málo ;) ten veľký sa ani mne nepáčil, ale toto... ej veruže na kolesách mám nové znaky, asi pôjdu aj na auto, k tomu tmavo-chromove disky, mohlo by to pasovať... tak ako na tvoje, páčia sa mi tie piato-lišty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Březen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Zacinam o tech novych znacich vic a vic uvazovat... Dneska mi prisel face vypinac vystrazek a je zarizeny pocerneni stropu :) A jedna vzpominka na leto! :) Uz se tesim na jaro, na cisty auto! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Krasna fotka,krasna octa! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 čo tie zadné FL svetlá bez odraziek na nárazníku? fakt kráska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Březen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Dekuju :) Ty odrazky napadnou kazdyho, ja to neresim, zatim to nikomu nevadilo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Březen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Tak je to tady. Nova sezona = novy kola! :) Audi S4 Cabriolet. rozmer zustava 8x18,ET 40 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 tak to jsem zvedavej jak budou sluset,krasny kolca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Březen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Tak a mame obuto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Na tomto obuvas tak pekne disky? Ved to je tusim na obuvanie plechacov, velke disky to znamena 17 a viac sa maju pokial viem obuvat opacne, teda vonkajsou stranou dolu v specialnom stroji atd... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 obracene se obouvaji spis kola s limcem, videl jsem takhle obouvat i 19" kola a pohoda, tahle obouvacka ma aspon pritlacne ramena, znam borca co profil 35 na 215 zvlada bez toho a prej delal i horsi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 K takych co obuvaju take profily s nejakym pacidlom sa ani nevijadrujem, tam je riziko strasne velke...to ti snad je jasne Ked ma niekto na alu disky, tak ma tych par eur aj na profi obutie ze... u týchto chalanov to davam robit ja :) PS: Mas pravdu s tym limcom, ale aj tak treba mat poriadny stroj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 aha takze jsem se nepochopili ja myslel parskama dolu, ty mluvis o nazouvaci patce, a tech je nekolik profilu a pokud parsek vyskove nevystupuje nad obvodovou hranu disku tak neni patku treba menit. Samozrejme lepsi udelatka jsou fajn vec ale je potreba vedet co clovek dela a mit nejakou odpovednost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Zajimava kola, v realu jsem je snad jeste nevidel. Na bazosi jsou nove za lidovou cenu ;) a tady Takova cena je pro me sen, skoda :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Březen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Uz jsem takhle obouval druhy kola a pohoda. Slo to uplne bez problemu s tim vybavenim co je na fotce. O to tezsi bylo teda zouvani, to jsem se fakt bal, ze tu gumu roztrhnu... Nemam nejak k pneuservisum duveru, dvakrat jsem u nich nechal prezouvat kola a dvakrat my vratily kola poskrabany Takze dokad to dokazu sam, tak to sam delat budu :) MichalK: to me prave na nich zaujalo, ze jsou neokoukany a za lidovku opravdu celkem byly ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 Martinho22 >> to je tvoje kára ta v pravo na fotce, že ? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 To je silene!!Kaj si to nasel?Oni si davaj sprinty?? :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Březen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 Jojo, to je moje. Cekal jsem na startovni care :D Tuhle fotku uz jsem videl,ale ze tam je i kousek myho auta jsem si vsiml az ted :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.