tempomat Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 Nazdar borci OIII! Ví někdo něco bližšího o "mittsumi apple connectivity" než jenom to, že když se objedná mittsumi apple connectivity odpadá tím pádem MDI. Díky za váš čas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DIAGNOSTIK. Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 Pomocí konektoru MEDIA-IN lze také připojit zařízení rodiny Apple. K připojení se používá propojovací kabel pro zařízení Apple, který je součástí originálního příslušenství ŠKODA Auto. Podporovaná Apple zařízení: – veškeré verze Apple iPod od 4. generace – iPhone od 1. generace – iPod nano od 1. generace – iPod Touch od 1. generace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tempomat Odesláno Únor 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 Pomocí konektoru MEDIA-IN lze také připojit zařízení rodiny Apple. K připojení se používá propojovací kabel pro zařízení Apple, který je součástí originálního příslušenství ŠKODA Auto. Podporovaná Apple zařízení: – veškeré verze Apple iPod od 4. generace – iPhone od 1. generace – iPod nano od 1. generace – iPod Touch od 1. generace Díky za odpověď,jedná se mi hlavně o připojení iPodu touch 4. generace, tak aby fungoval video výstup. Pátral jsem na netu a objevil jsem toto:http://www.aunika.com/Multimedia/AV-adaptery-pro-multimedia/AV-adapter-Audi-VW-Skoda-Seat. Myslím, že by to mělo makat, pokud má COLUMBUS TV tuner a to v OIII snad je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 tak to tedy není , navíc dodělání je docela nákladné už do OII, navíc nový columbus nepůjde nakódovat (zatím) doma, ale jen on-line 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DIAGNOSTIK. Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 TV tuner standartně? Čoveče, odkud jsi se přistěhoval? :D Jen některé a za příplatek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 tuším jen LaK ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tempomat Odesláno Únor 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 TV tuner standartně? Čoveče, odkud jsi se přistěhoval? :D Jen některé a za příplatek Omlouvám se za moji naivitu, je pravdou, že poslední moje ŠKODOVKA, se kterou jsem něco najezdil byla Š105L. Nyní stojím těsně před objednáním nové OIII a proto se zajímám o všechno, co s tím souvisí. Ale to je do jiné sekce. Při mojích úvahách jsem vycházel z toho, že některá auta mají A/V vstup vytažen ven (např. LANCIA VOYAGER), doposud jsem totiž používal v autě navigace v chytrých telefonech. Na závěr chci věřit, že se nedočkám odpovědi, abych si tedy koupil jiné auto, ktaré to umí. OIII bude možná moje poslední auto v životě! Jenom pro zajímavost první auto byla též OKTÁVKA, ale to bylo v minulém století. Děkuji za pochopení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pela Odesláno Březen 3, 2015 Sdílet Odesláno Březen 3, 2015 Ahoj, dotaz ohledně Mitsumi. Pokud vlastním nový iPhone, který má lightning konektor, prodává se nějaký kabel na propojení? Našel jsem jen kabel USB -> lightning nebo 30 pin -> MDI, ale MDI -> lightning ne. Díky za pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pela Odesláno Duben 19, 2015 Sdílet Odesláno Duben 19, 2015 Tak kabel již funguje existuje: http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/hudba-a-komunikace/propojovaci-kabel-mitsumi-pro-apple-000051510ex/0/1/24/43/1001 víte o výhodě propojení telefonu přes tento kabel? Bude mi fungovat např. handsfree i bez zapnutého Bluetooth atd? Díky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pela Odesláno Únor 23, 2016 Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 Ahoj, nemáte už někdo zkušenosti s propojením iPhone s MDI - lightning kabelem? Co pak zvládá autorádio navíc atd. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.